הלב שבור

הלב שבור

קסום קסום הליל חיוור נווד נשען מטה הולך הרחק בדרך חלומית תוואי הדרך ידוע תוואי הדרך קבוע לשנות לשנות מחשבה קודחת מתרוצצת נתיבותיה עלומות מתרוצצת כוונותיה ניסתרות שובו שנות ילדות ותום אשר אבדתן באשר אבדתן שובי אלי מחשבה תמימה אחת שלא אצטרך לפרשה שתי וערב מה ליל מלילות יש לפשר הקסם הזה שלא הוליך את עצמי במקומות שם אורבת עין הרשע ואהיה קשוב אל ליבי המשונה משונה משונה הלב ה ש ב ו ר זה שאהבתו עוזבת אותו אך אינה נעזבת ממנו הקשיבי הקשיבי ילדה לאלו הפעימות וראי מה חסרה בהם נחמה וחסד ש ב ו ר הוא הלב ו ח ס ר פ ו ע ם הוא כקסם בלילה חיוור. שלכם בהמון א ה ב ה דברים שרואים מכאן?(dch(@

(אצלי עדיין לא שבת...) אין לי כוח יותר לסחוט מעצמי רגשות...

דברים שרואים...(בן/בת?) השיר הזה חדר לי עמוק עמוק... הוא מכיל הכל בצורה נפלאה...מתרפקת... אהובה שלי...אכן הקשיבי לפעימות ליבי... (זה פשוט התפרץ לי...סליחה...) ממש תודה על ההנאה שגרמת לי... אוהב... רחוק.

ע-כ-ש-י-ו אני קולט מי זה ``נהג מירוצים`` !!! (הסבר לכל מי שמבולבל...)

לא יודע אם שמתם לב...אבל ההודעה הקודמת של ``נהג מירוצים``,נחתמה בשמי... אוהב... רחוק. אז שתבינו משהו ,זוהי ההודעה שלי...ומתוך הרגל ,פשוט לא בדקתי מי שולח ההודעה... כשאני בא לראות איך יצאה ההודעה...לתדהמתי מתגלה לי השם ``נהג מירוצים``... ועכשיו אני קולט שזה חבר שנכנס למחשב האישי שלי... והחליט להצטרף לפורום ... אני לא יודע מה אתם יכולים לחשוב... אתם יכולים לחשוב שאני נכנסתי בשם אחר, כדי לחלק מחמאות לעצמי... אז אני ממש מבקש מכם...תאמינו לי ...זו פשוט הייתה טעות... אני יודע מי זה הבחור...ונורא כעסתי עליו...(אני כותב כשאני עצבני...) אני יכול להבטיח לכם שלא תראו אותו יותר... אחרי כל זה ...אתם מאמינים לי ??? אנא... אוהב... רחוק.

למעלה