הלב שבור

הלב שבור

אלוהים העניש אותי על היום שהכרתי אותך. חתיך חכם כל מה שאני אוהבת בגבר. זה היה אמור להגמר בסטוץ חד פעמי כי אני נשואה ולא לך.
התאהבתי בך אתה שיחקתי לי בלב קובע ומבטל קובע ומבריז מסמס ונעלם .ואני כבר כל כך רוצה אותך אבל זה לא אפשרי אני נשואה. אני לא בנויה למשחקים האלו רוצה שקט .
אז כל לילה אני בוכה לכרית ובמקסימום עוצמת עיניים ומדמיינת. אבל עכשיו תשחרר אותי ואת המחשבות שלי רוצה להמשיך בחיים שלי. אתה העונש שלי על שחשבתי לבגוד אתה העונש הכי גדול שלי.
תשחרר אותי תשחרר את המחשבות שלי. אני כל כך מצטערת על מה שהיה. איך שולטים באצבעוץ ולא מסמסים לך?
אני גוש הקרח התאהבתי בך! :(

אני יודעת שקל להגיד מהצד

הזמן או אחר יעשו את שלהם,,,,,אבל ללב הרבה פעמים יש חוקים משלו.
דווקא כשלא חושבים זה קורה לנו ולך זה קרה.
הלקאה עצמית לא תעזור לך אבל מנסיון הרבה עבודה עצמית של להרפות,,לשחרר.
עבורו כנראה ומידיעה שאת אישה נשואה החליט מה שהחליט,,או שלא אבל עיצה ממני אם חשבת והרגשת שזה מה שאת רוצה ולהרגיש עם אחר - זה שלך אין חרטות אני בעד לעשות מה שנכון וטוב לך ובלי לשפוט את עצמך בחומרה.
גם כאישה פנוייה לי זה קרה בעבר וזה לא שייך להיותך נשואה יש בעולם כל מיני סוגי אנשים וגם זה קורה.

בהצלחה ושנה טובה ומאושרת,
אילנה

הזמן יעשה את שלו

אבל בנתיים הלב בוגד בי . אל תסמסי ואז מסמסת. אל תבכי ואז בוכה. באמת שלא יודעת איך הגעתי למצב הזה ,מצב נורא!

יקירתי

ככל שתסמסי לו יותר כך הוא ידחה אותך יותר וכנ"ל הפוך.
כשתחליטי שזהו - זה יגמר,

T a l 26

New member
היי מיוחדת , הפגישה הראשונה

שלי איתך הייתה בפורום הכרויות , באתי לביקור.

את חושבת שאם מסמסים יותר זה דוחה יותר את הצד השני?
אני לא חושבת שזה נכון זה תלוי במערכת יחסים.

אכן התייחסתי לכך

"דוחה" נשמע מגעיל אני מסכימה אבל התייחסתי למערכת יחסים שהגבר לא מספיק רוצה ואז זה עלול לגרום לו לדחות או אחר את האישה.
במערכת יחסים תקינה רצוי מאד לסמס .

T a l 26

New member
צודקת:) אבל מה שהיא אומרת

שיש להם בעיות שהם לא פתרו , הוא לא דוחה אותה.
במקרה כזה לא בטוחה שלא נכון לסמס.

הוא לא דוחה אותי

הוא מסמס בדיוק כמוני.
הוא פשוט או מוסרי ומשתפן מעניין הבגידה
או שאין לי מושג מה עובר עליו . אבל זו לא הנקודה. הנקודה שכבר בא לי לצאת מזה ואני פשוט לא מצליחה.

T a l 26

New member
את בטוחה שזאת ההתאהבות ולא

התלהבות או שחסר לך משהו בבית ואת סתם מחפשת בחוץ. זאת הבגידה
הראשונה שלך? אולי זה היחס שחסר לך מבעלך ואת מחפשת אותו אצל מישהו אחר.

לא בטוחה

וכן הראשונה האינטנסיבית הקודמת זה שנים וגם היינו אקסים אז כלום לא היה זר לנו.
וברור שאני מחפשת יחס שחסר לי אצל מישהו אחר אחרת לא הייתי בוגדת בו.
ואם התאהבות זה פרפרחם לב דופק הרגשה שבא לי להקיא כשהוא נעלם אז כן אני מאוהבת . שונאת את ההרגשה

T a l 26

New member
חח אלו סימנים של התאהבות את יכולה

להיות בטוחה. אני לא טיפוס שיכול להבין בגידה :) אז לא יודעת מה להגיד לך ,
אבל את בחברה טובה כי הרבה אנשים במשברים בגלל אהבה.
גם אני לא יודעת אם יצאתי לגמרי מסיפור ארוך שהייתי בו

למה את לא עוזבת את בעלך אם הפסקת לאהוב אותו? אולי הגבר שאת מאוהבת בו יחשוב אחרת אם הוא ידע שזה רציני בניכם.

מורכב מידי

לא מפרקים משפחה כל כך מהר. יש ילדים בתמונה . הגבר שאיתו אני הולכת רווק ואני לא מתכוונת להכנס לקשר עם רווק שלא יכול חהבין מה זה לגדל ילדים.

לא מפרקים משפחה

בכל מחיר והשאלה מהו המחיר?
תלוי עד כמה הזוגיות גרועה והנכון הוא שכשיש ילדים בתמונה זה מקשה יותר,
בזוגיות גרועה הייתי אומרת שעדיף והכי בריא לילדים שההורים יפרדו,\

T a l 26

New member
אכן מורכב. אבל המשפחה שלך כבר מפורקת

אם את מצאת מישהו אחר שהתאהבת בו. לא מפרקים מסגרת כל כך מהר , אבל
גם לא כל כך מהר מתאהבים במישהו ואם תחכי אז תפסידי הכל.
אולי הגבר שהתאהבת בו יוכל להכיל את הילדים שלך אם הוא אוהב אותך כמו שאת אוהבת אותו.אם עוד לא הייתם ביעוץ את ובעלך אז אולי כדאי שתנסו ותראו אם אתם יכולים להמשיך את החיים ביחד ואם לא אז מה הטעם להמשיך?

הגבר שהתאהבתי בן

ה טמור להיות משהו חד פעמי .
נוצרה סיטואציה שנמשכה כמה חודשים שגרמה לי להתאהב בפחדים שלו במוסר בהכל. אין לי שום כוונה להרוס לגבר רווק את החיים עם ילדים שלי . שיבנה לעצמו משפחה

לא תמיד צורך בבגידה /משהו אחר

מרמז על משהו חסר.
אני מכירה גברים שמחפשים ריגושים/טיזיניג עם נשים בעבודה אבל לא יגיעו לסקס,או שכן וכאלה שלא ממש חסר להם אבל זה באופיים,
לדעתי מורכב ומאד אינדבדואלי וכל אחד רואה את נושא הבגידה באור שונה.
אני מציעה שכל אחד יעשה מה שנכון לו ומכבדת כל אדם באשר הוא,

שלום

אסור לבגוד, ואם בגדת או רצית לבגוד עליך להצטער. אפשר גם להיות ידידים, לא חייבים ליצור קשר זוגי. היי מכובדת והישארי עם מי שאת באמת אוהבת ולא רק מי שחתיך וחכם. בני מערכות יחסים מורכבות והישארי נאמנה אליהן. השקיעי בבעלך ובחיי הנישואין כי יש לך עוד הרבה שנים אתו וזה חשוב.
&nbsp

מי אמר שאסור

הנרמות החברתיות אמרו שאסור. אני לא קוראת לזה בגידה יותר פריקת יצרים חשקים . ומי אמר שזה שיש לנו משפחה אז אני באמת אוהבת? אהבה זה לא טאבו לכל החיים זה משהו שעובר. משעמם לי חסר לי עניין.

מי אמר? המוסר

לא יפה לבגוד, בקשר זוגי ובמיוחד בנישואין צריך נאמנות ומחויבות ובגידה יוצרת קנאה והיא רמאות רגשית. פעם זה גם היה אסור בחוק ואף בהלכה.
&nbsp
&nbsp

למעלה