הלב עם שדרות!

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
הלב עם שדרות!

תושבי שדרות בחודשים האחרונים 'נהנים' מתוצאות ההתנתקות. רק בימים האחרונים נהרגו 3 תושבים משדרות בפיגוע בקרני ובמוצ"ש נפצעה נערה בת 15 אנושות. אך למרות הכל, מישהו למעלה ממאן להתעורר. חברי הממשלה ובראשם אריאל שרון מתאמצים בכל זאת לתת צ'אנס לפרטנר התורן. מתי נלמד שאין דבר כזה פרטנר? הפרטנרים היחידים שהיו לנו עד כה היו אנשים שוליים מאוד במחנה הפלסטיני, חסרי כל תמיכה ברחוב, שהשפעתם על הציבור הפלסטיני שואפת לאפס. ממשלתנו חייבת להתעורר לפני שיהיה מאוחר מדי, עלינו לפעול להשמדת הטרור בלי להתחשב באיזשהו גורם ולהשעות את התוכנית לחורבן יהדות עזה. עד מתי ראש הממשלה יבליג??

spake

New member
../images/Emo16.gif..........

עוד הפעם לתקוף אותם?!?!......... כמה פעמים כבר עשינו ככה?!.......... זה עזר?!......עשה טובה........... הניצחון הכי גדול של הטרור הוא שנפסיק את המו"מ עם הפלסטינאים! ואני לא רוצה לתת להם את הניצחון הזה ואני מקווה שגם ראש הממשלה שעד היום אני מרוצה מאוד מתפקודו יעשה את הנכון לעשות!!! אריק שרון ראש ממשלה במקום הנכון בזמן הנכון!

MS6

New member
עזר גם עזר...

ועכשיו כשאנחנו לא תוקפים אנחנו סובלים יותר. אריק שרון הוא ראש ממשלה גרוע, אני לא זוכר ראש ממשלה גרוע כ"כ מאז רבין..

spake

New member
קשה לך?!

תגיד קשה לך להבין שקיצוניות מובילה אך ורק לאסון? לא הספיק לך חורבן בית שני?.........אתה רוצה גם את השלישי להרוס? רבין היה ראש ממשלה אחד הגדולים שהיו פה..........אין ספק כי שרון הוא לא מהגדולים שהיו פה אבל ביחס לקודמיו (ביבי וברק) הוא מספיק טוב בכדיי לנוות אותנו אל חוף מבטחים!

MS6

New member
קשה לי...

קשה לי להבין מי האכיל אותך את השטויות האלה. חורבן בית שני? תסביר לי בדיוק אדון מתון, איך זה שלפני 5 שנים דעה כמו שלי הייתה מאוד הגיונית, לפני 10 שנים היא הייתה הרוב ולפני 30 שנים מי שלא אמר את זה נחשב למשוגע! ב5 שנים העולם השתנה? תוך 10 שנים נהיה לנו פרטנר? תוך 30 שנים שכחנו איך התחילו הפיגועים ומי פתח במלחמות? רבין היה מהגרועים והנזק שהוא יצר גרם למותם של 1500 יהודים (בנתיים).

charmillion

New member
תאמין לי...

כשאנחנו נגיב כמו שצריך להגיב, כמו שמדינות הרבה יותר נהורות ודמוקרטיות נוהגות נגד טרור, אתה תדע וגם תראה שזה עוזר.

spake

New member
תיקון טעות!

לדעתי אנחנו מדינה לא פחות דמוקרטית מארה"ב ובטוח יותר נהורה ממנה! בעיקר בזכות מנהיג דגול מנחם בגין אבל זה כבר סיפור אחר........

spake

New member
מה שמזכיר לי

מי שבאמת קצת אכפת לו מההיסטוריה של המדינה יש מוזאון בירושלים שנקרא מורשת בגין מקום מדהים שמספר על מורשתו של גדול מהיגינו בדורינו! ממולץ ביותר!

MS6

New member
אדם גדול שהציל את המדינה שבדרך

בתקופה חשוכה מאנשים שלא בחלו במעשים מזוויעים (דוד בן גוריון למשל) כמו רצח יהודים. אין ספק ראש הממשלה הגדול ביותר. אגב לפי הדעות שלו הוא היה קיצוני מאוד בשבילך...

spake

New member
קיצוני?!

בגין היה ראש הממשלה הכי טוב שהיה למדינת ישראל (ביחד עם לוי אשכול אולי). את בגין אני בראש ובראשונה מעריך בשל העמידה על העקרונות שלו!!! רק לידיעתכם הפעולה הראשונה שלו כראש ממשלה הייתה הבאת הספינה הויאטנאמית לישראל.......(ולכל מי שלא מכיר את הסיפור כמו 99% מאנשי הפורום הזה) זו הייתה ספינה של פליטים ויאטנאמים שעשו להם כמו שעשו ליהודים בספינת הארורים (הנאצים) אף מדינה לא הסכימה לקבל אותם חוץ ממדינת ישראל ובראשה מנחם בגין! (יש שאומרים שהם התחילו את המסעדות הסיניות בארץ!) איפה היום אותם מנהיגים?! אני מבקש ממך משה בן-גוריון היה ראש ממשלה בזמן הנכון ובקמום הנכון בלעדיו לא הייתה לנו מדינה היום (ולא בגלל האלטלנה)!

spake

New member
חחחחחחחחח.....(תיקון טעות)

בסוף שכחתי פסיק חשוב.......וזה נשמע משה בן גוריון כאילו זה שם אז תכניסו שם פסיק....... וחוץ מזה *במקום גם בסוף........

MS6

New member
כן הבנתי את זה...

לרגע לא הבנתי על מה אתה מדבר... אבל אז הבנתי שחסר שם פסיק סבבה הכל ברור. בגין היה ראש הממשלה הטוב ביותר אי פעם וקשה לי להאמין שיהיה מישהו טוב כמוהו בעתיד. מדובר באדם ישר, ענו, ליברל, הומניסט, ציוני ואחראי מאוד. הוא הציל את עם ישראל ממלחמת אחים כשדוד בן גוריון החליט לרצוח יהודים באלטלנה, הוא לחם בכל מאודו במסגרת האצ"ל נגד השלטון הבריטי הלא-חוקי ובכל פעולה תיכנן שיהיו מינימום הרוגים בריטים, הוא לא רצה להרוג חיילים בריטים הוא רק ניסה לגרש אותם מהארץ, הוא היה ענו, תמיד ברח מהגאווה והעדיף לעשות במקום לדבר, הוא היה ליברל וכיבד את כל היהודים. את הספרדים והאשכנזים, הוא היה הראשון שיצא נגד האפליה האשכנזית שהייתה עד תקופתו (הרבה בגלל מנהיגי מפא"י ובראשם דוד בן גוריון שהיו גזענים ממדרגה ראשונה) ואחרי הכל הוא גם היה ישר ואמיתי, וקיים את האידיאולוגיה שעליה הוא חונך לגמרי.הוא היה בית"רי אמיתי ובתנועה שלי תמיד מביאים אותו כדוגמא לבית"רי המושלם.

charmillion

New member
לא דיברתי על ארה"ב

דווקא חשבתי על אנגליה. וגם להם היו את ראשי הממשלה שלהם: תאצ'ר, צ'רצ'יל... ולא, הם לא מפחדים להלחם בטרור כמו שנלחמים באמת. אולי אנחנו נהורים יותר מארה"ב. זה נותן לנו משהו? לא! לפעמים טוב להיות קצת רע וחי מאשר נחמד ופחות חי.

MS6

New member
נכון מאוד...

הבריטים ידעו טוב מאוד איך לטפל בטרור, מבית ומחוץ (חוץ ממקרים בודדים כמו הטרור היהודי בפלשתינה שנגדו הם לא יכלו).

charmillion

New member
אם היו רוצים למגר את הטרור היהודי

הם בהחלט יכלו. אבל בזמן ולאחר השואה, פגיעה ביהודים הייתה מעוררת הרבה מאוד הדים. האמת היא שהם גם די רצו להפטר מהאיזור חסר המשאבים הזה. לונג סטורי שורט... לא רק ארה"ב, שהיא אולי לא הכי נהורה אבל היא הדמוקרטיה הגדולה, המשפיעה והחשובה בעולם, עשתה פעולות חריפות למלחמה בטרור. אנחנו לא לבד בהסטוריה, אנחנו לבד בהסברה כעת. לגבי הקיצונות כביכול של חברים בפורום לא ארצה להגיב מלבד להגיד שעדיפה קיצונות מקיבעונות.

MS6

New member
לא מדויק...

תשמע אם הם היו משקיעים ומציבים אינסוף חיילים בריטים יכול להיות שהם באמת יכלו. אך אני יודע שהמצב של הבריטים היה כ"כ חמור, שהייתה תקופה שהסקוטלאנד יארד, השב"כ הבריטי, היה סגור במשך שעות הלילה משום שהאצ"ל הודיעה לבריטים שהם יפוצצו משרדים בריטים בשעות הלילה. האצ"ל הגיע עד לרומא ופיצצה את השגרירות הבריטית באיטליה. את העניין הזה חתם וינסטון צ'ירצ'יל כשאמר שאילולי האצ"ל הבריטים לא היו עוזבים את פלשתינה ב48', הטרור היהודי היה יעיל מאוד הרבה יותר יעיל מהטרור האירי למשל, שלא הצליח להשיג את מטרתו. בקשר לאכזריותנו.. אנחנו אחת המדינות הכי פחות אכזריות ביחס לארגוני טרור. מי שטוען שצה"ל הוא צבא אכזרי מאוד לא יודע על מה הוא מדבר. הצבא הרוסי או האמריקאי או הבריטי אכזרים פי כמה וכמה מצה"ל. צה"ל הוא אחד הצבאות ההומנים בעולם.

spake

New member
כן ממש..........

ראינו מה קרה בתקופות האלה בצפון אירלנד!

charmillion

New member
תזכיר לי איפה צפון אירלנד עכשיו?

לאחר שחתמו הסכמי שלום מכאן ועד הודעה חדשה. אגב הדוגמה כוללת גם את המאבק של הודו דאז וארצות אימפריה נוספות. וטוב שנזכרת להגיב להודעה ששכבה כאן מזמן.

spake

New member
אוקי...צפון אירלנד נמצאת ליד אנגליה

הודו קיבלה עצמאות וכך גם שאר ארצות האמפריה....!

למעלה