הלב נעצר,

lital172

New member
הלב נעצר,

לאמא שלי יש חשש לגידול סרטני. כל כך מפוחדת ורועדת שזה שוב פעם יכול לבוא. אני חזקה אבל כמה כבר עכשיו.... בבקשה תתפללו איתי שזה לא תוקף אותנו שוב, זו אמא שלי,, היקרה מכל:(

מחזיקה לכן אצבעות.
אבל גם אם ח"ח זה כן- יש סוגי גידולים שאפשר להחלים מהם ולחיות עוד שנים ארוכות.

אני יכולה להבין אותך

מי כמוני יכולה להבין אותך. חרא. שולחת חיבוקים והרבה תקוות שזה לא זה, וכמו שחלומות אמרה, גם אם זה כן זה ותופסים את זה בשלב מספיק מוקדם יש הרבה מה לעשות. חיבוק.

hory0

New member
אהובה ויקרה ככ..

ככ כואב לי לשמוע את זה. ככ מגיע לך שהחיים יחזרו להיות יציבים. שהאנשים הקרובים לך יהיו פה ללא אי ודאות בנוגע לעתיד.
אני באמת ככ מצטערת שזה ככה.

שולחת לך חיבוק חזק והמון כוחות!! ותקווה, תקווה גדולה, שדברים יתבהרו לטובה, שהמציאות תהיה פחות מאיימת ממה שנדמה כעת..

אוהבת אותך.

אוי מאמי שלי

אני שולחת הרבה כוחות ואנרגיות לעבור את הימים הללו עד לתשובה, שהלוואי ותהיה שלילית.

שולחת לך המון חיבוקים ונשיקות וחיזוקים, כדי שתדעי שאת ממש לא לבד.

מאחלת לך ולכל משפחתך שתהיה זו רק אזעקת שווא.

skiper63

New member
אוי אהובה

זה לחץ נוראי, אני יודעת שהפחד גדול יותר בגלל המוות של מאיר,
אבל כמו שאמרו לפני, אם תופסים בזמן הכל יכול להיות בסדר.

מחזיקה אצבעות חזק

levshavur

New member
מקווה שהכל יהיה בסדר

שלום ליטל יקרה
אני יודעת כמה זה מלחיץ וכמה זה קשה אבל אכתמא שלך זקוקה לך חזקה ותומכת ואוהבת במיוחד שגם היא בטח לחוצה מאוד.
מחזיקה לך אצבעות ...

לבשה.

פאנדורה

New member
מהצד אני קוראת אותך

והבנתי שאיבדת אדם קרוב בעקבות המחלה,
אני מבינה כמה זה מפחיד עכשיו,
במיוחד שהפצע עוד טרי.

מקווה מאוד בשבילכם לבשורות טובות.

lital172

New member
תודה לכולם על החיבוקים.

הילדים בגן ישנים אז אני יכןלה לכתוב לכם. אמא שלי נקראה לעשות ממוגרפיה כי היא מעל 50 והסיכון יותר גדול. גילו
לה גושים בבית שחי ובצוואר שזה בלוטות הלימפה. הרופא קרא לה מיד לניתוח ולקח דגימה מהגוש לבדוק אם זה סרטן. היא בזמו האחרון לא אוכלת טוב ורזתה ועם כאבים. כולנו מקווים שזו אזעקת שווא ולא לראות שחור בעיניים, אחרי שראינו את הנורא מכל במחלה הזו רק לחשוב לעבור את זה שוב ולראות את אמא נלחשת שובר אותי לחתיכות, אני מקווה שזה יהיה גוש שומן ורק לא זה. מפחדים ומודאגים...

hory0

New member

יקרה, כל כך מקווה לבשורות טובות בשבילכם..לרוגע. ליציבות. לוודאות. לבריאות.

שולחת חיבוק חזק,
תקווה גדולה,
והרבה כוחות!

אוי... ליטלי...

אני מקווה איתכם שזו באמת אזעקת שווא,
מבינה את הפחד הגדול בנתיים,
ומתפללת שהכל יהיה בסדר.

גדול גדול.

למעלה