הלב מסרב להאמין!

דותן..

New member
הלב מסרב להאמין!

בבוקר שכזה מה נותר לנו לומר,ואם בכלל אפשר?!,בבוקר שכזה אפילו הלב מסרב להישמע,מורד בנו,מתקשה להבין,הוא שמפעם בכולם תוהה האם חלו בו שינויים שהוא לא מודע להם?,ההסתאב הוא במשך השנים?,בוכה לו הלב,נקרע הוא בתוכו,כיצד?ואיך?ומי?...``ההילה`` סביבו,של דורות,האהבה,מי אלה שרוצים להפילו אל תוך תהום? לנפץ לרסיסים את כל מה שרצינו שיהיה. הוא מתלבט מתייסר,שואל,האם נותרה בו ``אהבה``? הרגש הבילתי מובן שמציף אותנו,האם אורה דועך בבוקר זה? ואני? מקשיב כלא מאמין,ואומר לו,תתחזק, אותם בני בליעל שליבם נדם,ואולי מזמן?הם ושכמותם מזכירים לי שליבי עודנו חי! תתחזק!

moshit

New member
הלב מסרב להאמין

אכן הלב מסרב להאמין מה שהעינים רואות איך שאפשר לאבד צלם אנוש ועוד לבוא אלינו בטענות, ההגיון בוגד בנו הנקם שולט בנו ואנחנו שומרים על איפוק עד מתי, עד שחלילה נתפוצץ עד שחלילה במקום להוציא את הכעס כלפיהם נוציא אותו האחד כלפי השני, אחד מהשניים בטוח יקרה היות ואחדות אצלנו אין מסתבר גם לא במצב חירום, פרטנר לשלום אין וההוכחה לזה היא הלינץ של אתמול, אז תגיד לי אתה דותן מה באמת עושים? מושית

יפעת*

New member
הלואי

הלואי שהיו לנו תשובות, גם להם שם למעלה אין תשובות, אחרת הכל כבר היה נגמר. המראות בימים האחרונים מוציאים מכולנו את הצד הפחות יפה שלנו. ורק נותר לקוות שזה יסתיים מהר כמה שיותר מהר יפעת

למעלה