הלב כואב

הלב כואב

אני קורא את הכתבות של הבוקר באתרי החדשות באינטרנט ולא מאמין. עד עכשיו המתלוננים היו נחמן שכטר ונחמה רונן. אבל עקיבא נוף? עקיבא? אני אפילו לא יכול לחשוד שהאדם הזה משקר או מתבכיין כי הוא הפסיד... והכי גרוע זה התגובות לכתבות. קורע את הלב. את כל הסכינים שנעצנו במפא"י המושחתת נועצים כעת בנו. זה חייב להיגמר. שתחקור המשטרה, או שתמצא מי אשם ויעמידו אותו לדין, או שתוציא לנו זיכוי מוחלט ונדע שהכל עלילה מרושעת שתכליתה למנוע מאיתנו להביס את השמאל בבחירות. אני עדיין מאמין בתנועה המפוארת הזו.

אל תסתפק באינטרנט

תקרא גם את הכתבות בעיתונות המודפסת - הן ארוכות יותר ומפורטות יותר. אני שמח שאתה חושב שיש לחקור את השחיתות (לא חשבתי אחרת) ומאמין שלא אתבדה בכך שאני מאמין שהכל אמת.

Roobie

New member
וכשתשים "מחל" בקלפי

תזכור שהאנשים שייכנסו בזכותך לכנסת ייכנסו כי היה להם יותר מה להציע (לשחד) למי שהצביע להם בפריימריס.

masorti

New member
יש פתגם ישן...

שאומר בערך כך: "כשאין ברירה מורידים אפילו את התלוי מן העץ". אז כדי לעצור את טירוף הנסיגות של מצנע מותר אפילו להשתמש בגילה גמליאל וענבל גבריאלי.

Roobie

New member
כן, מותר הכל...

אבל פניתי אליו בתור אחד שמדבר בלי סוף על השחיתויות במפא"י שהיו לפני 40 שנה.

masorti

New member
אתה טעית ואני לא התבדחתי...

בקלות = בנקל. (אין "י" לאחר ה"נ") המילה "ניקל" (nickel) היא כינוי אמריקאי למטבע של 5 סנט. (כנראה משום שהיא עשויה או היתה עשויה ממתכת הניקל) בדומה לכך, הכינוי "דיים" (dime) שמור למטבע של 10 סנט. הביטוי "nickels and dimes" בא לציין עיסוק בסכומי כסף קטנים, כאמור בלינק המצורף.

אכן טעות שלי - מקווה שתסלח לי

אני יודע היטב מהו ניקל אבל חשבתי שאפשר גם לכתוב ככה "בנקל". אבשלום קור ודאי היה מתהפך בקברו אילו הוא לא היה חי.

masorti

New member
ועל זה נאמר..

"ונסלח לכל עדת בני ישראל ולגר הגר בתוכם, כי לכל העם בשגגה".

פראזניק

New member
אין סיכוי לפריימריס חדשים?

אחרי השחיתות הכל כך איומה הזו, אין שום סיכוי לערוך פריימריז חדשים, לצאת בצורה הזו מהבוץ שנכנס אליו הליכוד?

אין סיכויי לפריימריס חדשים,

אבל כמובן ושזה יהיה ברור לכולם, אנו אנשי הליכוד נדאג לסלק את אותם אנשים ממרכז הליכוד, ואם יתברר שגם חברי כנסת ושרים ישתתפו בזה, נדאג לסלק גם אותם... אך חשוב לזכור בסופו של דבר שאלו קבוצת בודדים מאוסים אשר אינם משקפים את אנשי המפלגה.

גבלון

New member
הליכוד היא תנועה גדולה ומפוארת

ומספר קטן של עסקנים מושחתים ובריונים לא יהרסו לה ולנו. אני מקווה רק שהקמפיין התקשורתי המאסיבי סביב הפרשה הזו ייפסק בעת הקרובה, וכשנחזור לדון במהות הבחירות האלה נראה שהליכוד מנצח ובגדול, בדיוק כפי שניבאו הסקרים לפני התפוצצות הפרשה הזו. אני באמת מקווה שלאחר הבחירות יקומו כוחות חדשים ורעננים בליכוד, שיעזרו לנקות את המרכז מהעשבים השוטים הללו, ויכניסו פנימה אנשי ליכוד אמיתיים, ישרים ואידיאולוגיים, שלא יאפשרו לצבועי מפא"י לחגוג על-חשבוננו. מי שרואה ושומע את תוכניותיו של מצנע ליום שאחרי (חלוקת ירושלים, פינוי עיר האבות חברון, וכל זאת עוד בטרם הופסק הטרור ולפני שנפתח משא ומתן), יודע עד כמה חשוב להתרכז בנושאים האמיתיים שעומדים על הפרק, ולהתגייס למען הצלחת הליכוד בבחירות. המדינה שלנו לא תעמוד באוסלו שני, ומצנע מכין לנו אותו ובגדול.

knir78

New member
איזה אידיאולוגים????

הרי את האידיאולוגיה איבדתם ממזמן.... אריק שרון מדבר במרכז הליכוד (רחמנא ליצלן) על מדינה פלשתינית והם מריעים לו... היום הליכוד האמיתי נמצא במפלגת האיחוד הלאומי. כמו שכבר אמרתי: ביילין אמר ורצה מדינה פלשתינית והיום גם הליכוד...

גבלון

New member
כן, עם שרון

אני מאוד מרוצה מן המנהיגות שלו. בינתיים, להזכיר לכל מעריצי ביבי, לא הוא זה שלחץ לערפאת את היד בחמימות או חתם על הנסיגה מחברון. שרון הולך בדרך הנכונה והשקולה ביותר, והורג את יישות הטרור הפלסטינית לאט אבל בטוח, בלי לעשות יותר מדי רעש ותוך כדי שיכנוע עוד ועוד גורמים בקהיליה הבינלאומית בצדקת דרכינו. שרון לא שמאלן ולא רוצה לראות יישות טרור בלב א"י, והוא עושה את מה שהוא יכול ולצריך כדי למנוע זאת בדרכו, שהיא טובה בהרבה מדרך הצעקנות. ואסור לשכוח דבר חשוב נוסף - אנחנו לא בוחרים רק בשרון, אנחנו בוחרים בתנועת הליכוד, שמורכבת מעוד אנשים ועוד דיעות, ויש לה גם מצע מפורש המחייב את כל התנועה. כשנשים "מחל" בקלפי לא נבחר רק את שרון, אלא גם את נתניהו, עוזי לנדאו, ציפי לבני, לימור לבנת, יובל שטייניץ, שאול מופז ואני מקווה שגם את אולמרט ורובי ריבלין.

גבלון

New member
כן, עם שרון

אני מאוד מרוצה מן המנהיגות שלו. בינתיים, להזכיר לכל מעריצי ביבי, לא הוא זה שלחץ לערפאת את היד בחמימות או חתם על הנסיגה מחברון. שרון הולך בדרך הנכונה והשקולה ביותר, והורג את יישות הטרור הפלסטינית לאט אבל בטוח, בלי לעשות יותר מדי רעש ותוך כדי שיכנוע עוד ועוד גורמים בקהיליה הבינלאומית בצדקת דרכינו. שרון לא שמאלן ולא רוצה לראות יישות טרור בלב א"י, והוא עושה את מה שהוא יכול ולצריך כדי למנוע זאת בדרכו, שהיא טובה בהרבה מדרך הצעקנות. ואסור לשכוח דבר חשוב נוסף - אנחנו לא בוחרים רק בשרון, אנחנו בוחרים בתנועת הליכוד, שמורכבת מעוד אנשים ועוד דיעות, ויש לה גם מצע מפורש המחייב את כל התנועה. כשנשים "מחל" בקלפי לא נבחר רק את שרון, אלא גם את נתניהו, עוזי לנדאו, ציפי לבני, לימור לבנת, יובל שטייניץ, שאול מופז ואני מקווה שגם את אולמרט ורובי ריבלין.

הוא הורג? הוא מקים!

שרון לא הורג את ישות הטרור, הוא מקים אותה ומעניק לה מעמד של מדינה, בהתחייבות שנרשמה לפני מחלקת המדינה האמריקנית, שתדאג להזכיר לנו אותה מעתה ועד עולם (לא בטוח שהיא תזכור גם את התנאים).

למעלה