הלב כואב

זוג אש

New member
הלב כואב

בערב פתיחת האולימפיאדה הלכתי לישון מוקדם יותר מאשתי. היא נשארה לצפות בפתיחה.
קמתי לשתות ובטעות קלטתי אותה חושפת את עצמה אל מול מישהו ברשת. ברגע הראשון זה הדליק אותי, מיד אחר כך הבנתי שהיא חושפת את עצמה אל מול מישהו שהוא לא אני.
יומיים לאחר מכן, כאשר המחשבות על מה שראיתי רובצות עליי, גיליתי שיחה שלה בסקייפ עם מישהו שאני לא מכיר. תוארו שם דברים מיניים לפרטי פרטים ובנוסף דיבורים על פגישה קרובה.
כאב לי מאוד. אשתי באותו זמן ישנה והבת שלנו נרדמה על הספה. שתיתי כוס ברנדי, אני שותה לעיתים רחוקות מאוד דברים קלים, העברתי את הבת למיטה עם אשתי ואמרתי לה שאני יוצא לטייל עם הכלב. מאוד מוזר לטייל עם הכלב שיכור (אני לא הכלב). כמה שעות הסתובבתי איתו כאשר אני מסרב לענות לטלפונים של אשתי ורק מתכתב איתה בסמסים מודיע לה על השיחה שגיליתי בסקייפ.
היא ביקשה שאחזור. חזרתי ומיד שתיתי עוד כוס. הייתי שיכור לגמרי. לא זוכר בדיוק מה היה אבל היא אמרה שהיא הולכת לחברה ושולחת חבר שיהיה איתי.
הוא הגיע ושתינו יחד עוד קצת. שיחקנו ב"ווי" נחמד לשחק שיכור.
בלילה אשתי חזרה, לקחה אותי למיטה לישון. התעוררנו בשלוש בחצי כשהבת שלנו התעוררה ורצתה לינוק. אחרי ההנקה אשתי נרדמה ואני לא הצלחתי לחזור לישון.
הלכתי למחשב, כתבתי על מה שגיליתי בפורום סקס, שם היא בילתה הרבה בזמן האחרון. מיד אחרי ששלחתי את ההודעה, הסתבר לי ששלחתי מ"ניק" לא מוכר - אשתי פתחה ניק נוסף משלה.
בדקתי אילו דברים היא רשמה ולהפתעתי גיליתי שהיא כבר בגדה בי מספר פעמים עם מישהו מוכר לשנינו.
הוכחתי אותה מול זה והיא הודתה. לא הלכתי לעבודה אותו יום, לא יכולתי להתרכז ולא יכולתי לעבוד אחרי שינה של שעתיים - שנת שיכורים, וכל הדברים שגיליתי.
אותו יום ניסיתי להמשיך רגיל יחד איתה. הלכנו יחד לקניות, כשחזרנו לא יכולתי להסתכל עליה. כל הזמן חזרה לי לראש התמונה שלהם יחד. היה הרבה בכי, שלי ושלה. אמרתי לה גם ששמתי במחשב תוכנה ועוקבת אחרי כל מה שקורה במחשב.
יצאתי מהבית לכמה שעות. חזרתי כי הייתי מוכרח. אני לא רוצה להרוס את כל מה שבנינו. אנחנו יחד עשר שנים, מתוכם חמש בנישואין + ילדה.
יקח הרבה זמן עד ששוב אוכל לבטוח בה. כל הזמן עולה לי התמונה שלהם יחד. עדיין עולות לי דמעות כשאני חושב על זה. גם עכשיו.

כואב ומקוה לעבור את זה בהצלחה.

looking 4the

New member
יעבור..

רק כדי שתפנים שאישה נאמנה אין ולא תהיה לך לעולם .
אתה משעמם אותה והיא כבר התמכרה לריגושים שהיא מקבלת בחוץ .

כדאי טיפה לדייק

לגבי הנאמנות - היא נאמנה, אבל לצרכים ולחשקים שלה. כמובן שנוצר פער בין תפיסות הנאמנות של שניהם.

לגבי שיעמום - אף בן זוג לא אמור להפיג את השיעמום של האחר. יכול להיות שהיא משועממת, אבל זה לא קשור בו ולא האחריות שלו. היא שם, בתוך הריגושים עם גברים שמחוץ למערכת הזוגית שלה בגללה, לא בגללו (יכול להיות שההרגל איתו כבר לא מרגש אותה, אבל זה עניין אחר. מישהי אחרת יכולה הייתה לומר בגלוי - שמע כפרה, שגרתי לי, בוא נעשה דברים מגניבים... ולמשוך את מימוש התשוקה לריגושים עוד קצת בתוך הבית ורק יותר מאוחר, בעוד כמה שנים, למצות ולצאת עם זה החוצה. נראה שהדיבור על זה בכלל לא קרה שם).

זוג אש

New member
שינוי

היו דיבורים על שינויים והתחלנו לעשות דברים שלא עשינו בעבר (בלי להכנס לפרטים). היא ניסתה לדחוף לשלישייה, אבל לי קשה, ואמרתי לה את זה, לחלוק אותה עם עוד מישהו/י.
נכון לעכשיו אנחנו עובדים על זה קשה, כמובן שייקח זמן. אנחנו מחליפים את המחשב האישי, קשה להסתכל עליו ולא לחשוב על זה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אין ספק שהחלפת מחשב אישי מאוד תעזור

אבל האמת היא שעדיף להחליף את התוכנה.
בעיקר שלה (דבר שאני קצת בספק לגביו).

האמת, הסיפור שלך טיפ-טיפה מוזר. כבר שמעתי על נשים בוגדות בכל גיל ובכל מצב, אבל אישה עם תינוק טרי שבוגדת בין הנקות והחלפת חיתולים - זה חידוש בשבילי.

ברור לך שהחלפת המחשב

היא אקט קוסמטי. המהות של מה שקרה נמצאת אצלכם בבית, אצל כל אחד מכם לחוד ובביחד שלכם.

תראה, אנשים בעלי חשקים מיניים מגוונים ובכלל, עם מיניות גבוהה, הם בהחלט בני זוג מאתגרים. אין לי מושג איך תחליטו להתייחס לשונות הזאת ביניכם ומה תחליטו לעשות עם זה, אבל למציאות יש כוחות משלה. היא כזאת ואתה לא בדיוק כמוה. האג'נדה המינית שלכם כנראה שונה. אם הייתם מבוגרים יותר, אולי היו לי כמה עצות בשבילכם, אבל אתם צעירים וצעירים בדרך כלל רואים את המציאות באופן הרבה יותר דיכוטומי, מה שמאד מקשה על יצירת מציאות בת קיימא.

זוג אש

New member
הבדלים במיניות

עד לפני כשנה, היינו שנינו די דומים. היא איימה שבמידה ואבגוד בה היא תוריד לי את הביצים. לפני זמן קצר היא נתנה לי אישור ללכת עם מי שאני רוצה רק להשתמש בקונדום, דבר שהעלה לי את החשד.
אנחנו צעירים ולא צעירים, יש בינינו הבדל של מעל שמונה שנים, אני בן 36.

נאליים

New member
כלומר היא בת 28

ובזוגיות איתך מגיל 18, משמע אתה בערך הגבר היחיד בחייה

אז ככה זה

כשצעירים, העולם נחלק לטוב ורע / שחור לבן / מותר אסור וכן הלאה. איום הורדת הביצים הוא קלישאה שהיא זרקה כנראה כחוב לקוד החברתי שהיה נעוץ לה במוח ושאיתו גדלה (כמו כולנו, פחות או יותר). פסאודו אמונה חסרת כל עומק מחשבתי.

טוב, אז היא קצת גדלה וטיפה התבגרה והטבע והגוף עושים את שלהם. אצל כל אחד המעשה הזה נראה אחרת, מרגיש אחרת ומתבצע אחרת. האישור שקיבלת הוא אכן אמירה, אלא שבמקום להיות לגמרי ברורה ולומר לך שבא לה להזדיין עם גברים אחרים, היא העבירה אליך את ההרשאה, בבחינת, תראה כמה אני פתוחה וליברלית בקשר אליך. מצפה להדדיות.
דרך אגב, שאלת אותה על זה משהו?

אבל אתה יודע מה, זה ממש לא משנה מה היה פעם. ממילא דבר לא נשאר כפי שהוא והחיים דינאמיים להפליא. נקודת המוצא שלכם היום היא, שהיא רוצה לממש פנטזיות מיניות עם פרטנרים אחרים ואפילו אולי נדלקת מזה שאתה תהיה עם אחרות, ואתה לא ממש חי בשלום עם הפנטזיות הללו, בטח לא עם מימושן (גם אם הוא וירטואלי לגמרי). מהמקום הזה, לדעתי, כדאי לכם להתחיל לפתוח ולדבר.

השאלה היא, האם אתה מסוגל ומוכן להסתכל על הצורך הזה שלה מבלי לשפוט אותו לטוב או רע, מותר או אסור. פשוט לראות אותו כצורך שהוא אפילו לגיטימי. היא הרי לא תעשה עכשיו ניתוח מוח כדי לשנות את הקשרים בין הסינפסות. האם אתה מסוגל ומוכן שהכל יעלה באופן גלוי על השולחן, מבלי לכעוס עליה, שהיא מי שהיא ועל כך שהיא לא בצלמך ובדמותך?

אם כן, תוכלו להתחיל לבחון את הפוזיציה של כל אחד מכם, מהבחינה הזאת, במסגרת החיים המשותפים שלכם. להקשיב למה עושה טוב ומה לא בא בטוב. עד כמה כן ואיפה זה הייהרג ובל יעבור. ובכלל, האם יש מקום אצלכם במרחב לעיסוק גלוי ופתוח בכל מה שקשור למיניות הפרטית של כל אחד/ת מכם ולקשר המיני המשותף שלכם.
כי אפשר למצוא פתרונות ואפשר לפתח גמישות, השאלה היא מאיזו עמדה עקרונית באים לדיבור ולסיפור כזה. זה לא עניין של שיחה וגמרנו. זה בהחלט משהו שמצריך מחשבה ודיבור.

36 זה עדיין צעיר

זוג אש

New member
עיסוק גלוי

דיברנו על זה לפני זמן מה. היא אמרה לי איך אני אגיב לדבר כזה. אמרתי שאני לא אקבל את זה בטוב אם זה יקרה.
מאז ומעולם, גם כשהיינו צופים יחד בסרטונים בזמן סקס, עיקר ההנאה שלה היה משלישיות. מאחר ואני לא הסכמתי לזה, היא פנתה לכיוון אחר.
עכשיו אנחנו נלחמים לחזור למה שהיה לנו לפני. יכול להיות שאתגמש בעתיד. אבל כרגע, זה לא מתאים.

תשכח מזה

אין דבר כזה לחזור למה שהיה לכם לפני. ועוד להילחם בשביל זה?
גם בלי זה אף יום איננו דומה לקודם לו.

זה בדיוק העניין של הגיל. מלחמות והכן להסכים לא להסכים. בשלב מסוים מבינים שזה כל כך לא לעניין, לא המלחמות ולא ה'אני לא מסכים!' הזה.

אבל תילחמו, אולי המלחמה כשלעצמה תעשה לכם טוב.

מכל מה שאתה מספר - אתה פשוט החוליה החלשה. בעוד שהיא צריכה גבר.
אז אמנם תפסת אותה בעודה גורה, אבל היא גדלה מאז, וזה לא הולך להשתפר חביבי

זוג אש

New member
אמון

סידרנו את העניינים בינינו. היינו באילת לסוג של חופשה. שהינו בבית של חברים כך שלא עשינו כל מה שרצינו.
בנוסף, הבת שלנו כניראה אלרגית למשהו, היתה לה פריחה מוזרה וחום גבוה.

עדיין יש לי בעיה עם האמון. יצאתי לעבודה בהרגשה מוזרה. אני לא יודע אם זה החשש הברור מהדברים שגיליתי או ההרגשה שיקח עוד הרבה זמן עד שאוכל לחזור ולבטוח כמו שהיה קודם.

ד"א, דבר שמאוד מעצבן אותי - בעקבות מה שקרה היא חזרה לעשן. אמרתי לה שנעשה הסכם קטן, כל פעם שהיא תעשן אני אשתה. איך זה?

למעלה