הלב כואב

בת תורה

New member
גיל? פער זה עניין אישי.

מגזר?צריך לשאול גם לדעתה אתה לא חושב?/tapuzforum/images/Emo22.gif

00bar00

New member
אהבתי איך שהראש שלך פועל..

הלוואי..זה יהיה נחמד לראות דבר כזה מצליח..!‏

כן, גבירותי.

אף אחד לא הבטיח לנו גן של שושנים. והאמת, מי רוצה גן של שושנים?! בסך הכל ביקשנו מישהו שגם יהיה נחמד, גם מתחשב, גם דתי וגם כמונו. ושלא תחשבי שאין כזה בחור. יש. אני מכירה אותו. הוא בדיוק התחתן.
יקירה, לא רק בזיווג, בכל דבר אחר בחיים, יש אנשים שהולך להם יותר בקלות ובמהירות. זה אומר שטוב להם? שהם מאושרים? מוכנים? לא ממש. כלפי חוץ הכל נראה זוהר ויפה ({ממש כמו עולם השחקנים בהוליווד} אבל בבית יכול להיות שהמציאות שונה. הקב"ה החליט שהזיווג שלך יגיע לא בכ"כ קלות ולא במהירות. למה? "ולגדולתו אין חקר" אנחנו אומרים 3 פעמים ביום. תמשיכי להתפלל. לא, לא את התפילה הסטנדרטית. תפילה אישית שלך, תפילה פרטית תוצרת נשמתך על טהרת הלב שלך. מדי לילה, לפני השינה, רשמי לעצמך חמישה דברים שמשמחים או ששימחו אותך. דברים שאת מודה עליהם– אלה יכולים להיות דברים קטנים ביום יום: על פגישה מהנה, ארוחה טובה, בגד חדש, דבר חדש שלמדת, משהו שקבלת, דברים שיש לך שהם מובנים מאליהם {כשאת כותבת על פריט, חשבי מהי משמעות של כל אחד מהפריטים בשבילך כדי לחוות את ההרגשה המתקשרת אליו}. בצעי תרגיל זה מדי יום ביומו וזה ראשית יסייע לך להעריך את החיובי שכבר מצוי בחייך במקום לקבל אותו כמובן מאליו. מה הקשר את שואלת? חלק מהיכולת שלנו לראות עצמנו ראויים לשפע טמון ביכולת להכיר בדברים הטובים שכבר קיימים בחיינו ולהודות על קיומם. היכולת לחוות שפע מועצמת ע"י היכולת לזהות את השפע שכבר קיים בחיינו, ולהודות על עצם קיומו. עצם אמירת "תודה רבה" היא כוח מגנטי עצום, שמושך אליך את כל הדברים הטובים שמברכים. עצם הברכות מושכים אלייך אירועים טובים שאת בירכת. הכרת תודה יוצרת מציאות חיובית. הכרת תודה עובדת עם חוק הסיבה והתוצאה. החוק אומר שלכל פעולה, יש תגובה נגדית ושוות ערך. האנרגיה שנמצאת מאחורי המילים "תודה רבה" היא שנושאת את שדר הבקשה שלך. כשאת אומרת תודה רבה הכוח הנגדי והשווה שיחזור אלייך יהיה- בבקשה. ב"הצלחה.

../images/Emo24.gifיקירתי

הרבה מילים אין לי להגיד אני מרגישה שנאמר הכל. רק רציתי להגיד שאני מבינה לליבך
ואפתלל למענך
אשמח אם תוכלי לספר מעט על עצמך אולי זה יעזור להבין יותר טוב את מצבך.

בסדר

אבל אולי תספרי מה בדיוק את מחפשת ועל הקשרים שהיו לך בעבר ונוכל להבין את המצב בצורה טובה יותר.

אם הקב"ה

לא עזר עד עכשיו. סימן שיש לו תכנית. כנראה ניצלת מאסונות גדולים בהרבה. תודי לו, ותיוושעי.

כואב...

כואב מאד... אבל את יודעת.. ללמוד לחכות! ללמוד לחכות זו האחת ההתנסויות היותר קשות – להמתין להזדמנויות הנאותה בעיניים מצועפות בדמעות, להקשיב להלמות הלב המייחל נואשות, למנות את השנים שחלפו ואת אלה הבאות. כדאי ללמוד לחכות – התקווה כובשת לעצמה מקום לאט. אל ייאוש, למרות שהדרך ארוכה – הרבה או מעט. אפשר למצוא את היופי בכל מצב, בכל פרט. יש תועלת בכאב שבלב נחרת, כי נפש שלא ידעה צער ומכאוב, לא תדע לבקש על עתיד יותר טוב, עליצות אינה יודעת למחר אחר לשאוף רק לב חכם יודע מן הצפייה את המירב לשאוף. בהצלחה!

למעלה