הלב החצוי שלי......

karen_karen

New member
הלב החצוי שלי......

ניסיתי ללכת ניסיתי לברוח... ואז זה פשוט חדר לי למוח... אני כאן ולא סתם... מלמעלה נשלחתי לכאן... לעזור לתת חום... ואולי גם לקבל קצת ... אז למרות שזה קשה... וכואב... לחדור שוב לתוך הלב... אני כאן... לא אברח... אני חייבת לעצמי... ובמיוחד למאיה שלי/של כולנו!!! קשה לי לעזוב אותה לבדה עכשיו דווקא ... אנחנו הכוח המושיע אותה... אלינו היא פונה... אז אל לנו לעזוב אותה... וכולכם פה כה מתוקים כל כך כיף לי לכתוב לכם שירים... יושבת עם עצמי ועם המלאכים... חושבת על ימים קצת יותר יפים... והנה אני כאן ואתה לא כאן איתי... מה קורה לי?? איך אמשיך?? כשאתה לא לידי...??? קשה לי אני לבד...בלעדיך... אך חברי לפורום ...ינסו להיות כאן בשבילי... אל תדאג הקול שלך אני שומעת אותו מלמעלה.. אך כרגע לא יכולה לענות... כולי עצורת דמעות.... נמאס כבר לבכות.... אז אל תהיה עצוב לא שכחתי ממך... איך אוכל בלעדיך??... פשוט עכשיו אני יושבת עם עצמי חושבת על הרהורי ליבי... הוא קצת חוזר אליי ומבלבל אותי.. במיוחד שחלק גדול מורכב ממך... כי שלחת לי אותו חזרה... הוא לאט לאט נכנס לבפנים... הרגשת כובד בפנים... כואב לי.... הוא עוד לא התמקם.... החצי השני קצת זועם... זה החצי הקריר האדיש הכועס... והנה הגיע החצי המשלים העדין התוסס.... אריק ליבנו מתאחדים כעת... אם היית מרגיש מה בפנים קורה היית מתמוטט.. סערת רגשות ששנה כבר לא היתה... אני כל כך שמחה לקבל אותך חזרה... עוד מעט עוד קצת הכול יהיה יותר ברור... עכשיו פשוט קשה משום שהחצי השני סגור.. קשה לו להיפתח לחצי שהגיע ממך... אנא הבן זאת ואל תיקח אותו חזרה... אני חצויה מבפנים החצי שלי עוד לא מאמין... שעוד מעט הוא יהיה שלם... ליבי הולם... אך איפה אתה למה אתה לא מוחשי? רוצה לגעת בך רק לשניה להרגיש... חיבוק מתוק ואוהב... חיבוק מכל הלב... אין זה לא יקרה... ליבי שוב בוכה... קשה..... קשה..... קשה.....

למעלה