הלב הומה

LeeTom

New member
הלב הומה

חציתי שתי יבשות וטסתי למרחקים לראות עולמות קסומים השארתי אותך פה לחכות כשליבך מנופץ לרסיסים.. פגשתי שם חברים נפלאים הרחתי שם ניחוחות חדשים הפלגתי בשדות המרחבים והוקפתי בחברים אוהבים. ואת פה חיכית לי אישה כשליבך הומה ופצוע נשאבת לתהומות בקול זעקה וכולך סבל על לא ידוע. ראית סרטים דימיוניים פצעייך נחרצו והעמיקו ליבך שתת דם וכולך סבל ואובדן. ואני הייתי שם בניכר הלב קרוע ומותש כולי געגוע, בוכה על הכר מחכה למפגש המחודש. שבתי אליך יקירה עוטפת אותך באהבה אילמת מחבקת אותך בתשוקה ואת כולך נתינה מדממת. הסרט נגמר וכולם כבר הלכו הכסאות הפוכים והמסך קרוע סוף הסיפור הם אפילו לא ידעו שבתי הביתה, אליך אל ליבך הפצוע.

המרחקים מקרבים האהבה,,,

הו כמה האהבה חסרת רחמים אינה נותנת לעקוף בסיבובים, אהבתי את רגישותך ופגיעותך את אהבתך לזו שנגעה בנפשך, אוהבת את אומץ ליבך לגעת בכאב ובסבל ואינך נרתעת, בואי נעטוף בחמלה את אהבתנו שבחיתוליה הוכיחה הדדיותנו,,, אוהבת ממה

LeeTom

New member
הלב הומה - המשך

לאהובתי שלי, אתמול זלגו דמעותי פעמיים - בראשונה, כשנעתרת לבקשתי ונתת לי לקרוא את פרץ ריגשותייך שרשמת בלב שותת ופצוע כשנסעתי הרחק מכאן. ובשנית, כשנוכחתי כמה עצומה היא אהבתנו כמה יקרה את לליבי ומה משמעותי הוא המקום שתפשת בחיי. שועטת אני במעלה ההר הכנרת מנצנצת בשמש הזורחת נקיה, תמימה ובתולית כמו אהבתנו... השמש עולה הערפילים מתפוגגים להם האופק ברור וצלול. בלב כבד אני שבה אל ביתי כל כך רוצה להישאר עימך! להנציח את הרגע מחשבותי מרחפות להן משחזרת בראשי הקודח כל רגע עימך מליל אמש ועד אור ראשון. את מפנקת אותי ואני מרגישה כל כך נחשבת ונאהבת

יפה.

פשוט יפה.
הבית הוא איפה שהלב.

למעלה