הלב אומר תודה

Elishabb

New member
הלב אומר תודה

בערב יום העצמאות תשס"ב יוצא משרד החינוך בתכנית להעלאת המורל הלאומי לנוכח המצב הביטחוני והכלכלי הקשה. יחד נצא מן הייאוש למעגל של עשייה ותקווה. תלמידים, גננות, מורים ומנהלים יפעלו למען כוחות הביטחון, ההצלה והסיוע: חיילי צה"ל, שוטרי משטרת ישראל, מתנדבי המשמר האזרחי, צוותים רפואיים בבתי החולים, צוותי מד"א, מתנדבי זק"א, אגד ודן וארגונים נוספים העושים לילות כימים למען ביטחונם ושלומם של אזרחי מדינת ישראל.

מרגש

הסרטון ממש ממש מרגש, - פשוט מקסים. מזדהה עם המסר ואומרת

Elishabb

New member
אפשר כמובן להשתמש בדף ששלחתי

לשילוב בדף הבית או להפיץ אותו בדואר לרשימות המכותבים שלכם. אלישע

מרגש... רעיון שעלה לי בעקבות.....

מה דעתכם שבכיתות נדבר על התוכנית, הילדים יציעו למי הם רוצים שליבם יאמר תודה.. (מתוך הרשימה, או שנחלק בינינו) ויכינו שיקופית אחת (מצגת) לאותם נבחרים. נעלה כאן את התוצרים ואלישע/מתנדב אחר, יאגד את כל השיקופיות למצגת אחת. אפשר שיהיה מוטיב אחד שיחזור בכל השיקופיות, משהו כמו דגל מתנוףף ....הסמל של הפורום בתוך דגל... או כל רעיון אחר נשמע מטורף, אבל אלישע לימד אותי שגם דברים שנראים בלתי אפשריים יכולים להתממש.

Elishabb

New member
מקבל את הרעיון. ממליץ שהמוטיב החוזר

יהיה הלוגו המצורף אלישע

Elishabb

New member
העלתי את הסרטון למאגר הקבצים

למחיצת סרטוני הדרכה. הקובץ נקרא בשם toda.wmv. אכות הסרטון היא בכוונה לא גבוה, וזאת כדי להגיע לנפח סביר. אם אתם מעונינים, אכין את הסרטון באכות גבוה יותר ובנפח גדול יותר . רק לידיעתכם- נפח הקובץ המקורי היה 21 מגה. עמלתי קשות כדי לצמצם נפח זה ל 400k. אלישע

היש עוד מצטרפים למבצע?

אלישע, האם אפשר להוריד את הסמל כך שאפשר יהיה לעבוד עליו.. בדוגמאות שהביאו הוסיפו בסה"כ כיתובית לסמל.. הכוונה שלי היא שנוסיף יותר מכיתובית.. יש עוד חברים כאן שחושבים להצטרף ?

למעלה