הלבשה תחתונה

hagith1

New member
הלבשה תחתונה

היי בנות מלאות שלי..... זאת הפעם הראשונה שאני כאן ונראה לי שאני בחברה טובה מאוד.... קראתי קצת את ההודעות הישנות פה בפורום ואני בכל זאת רוצה קצת עזרה ... אני חולה על הלבשה תחתונה, ויש לי את כל הנתונים להשוויץ איתם..כך לפחות אומרים לי הגברים!! עם חזיות אין לי כל כך בעיה, אבל להשיג תחתונים בהחלט יש לי בעיה ודי רצינית. אני שוקלת בסביבות ה-85 ק"ג, אבל אני די רחבה באגן ולכן יש לי בעיה להשיג תחתונים. אני מחפשת כל מיני תחתוני חוטיני או ברזילאי אבל משהו מדליק, לא מצועצע ולא יקר..!!! מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלו תחתונים?? אני גרה בנס ציונה...ושמעתי שהמלצתן על כמה חנויות בראשל"צ, מישהו יכול לתת לי כתובות קצת יותר מדוייקות ועד איזה מידה ניתן להשיג את מה שאני מחפשת?? קראתי על מאדאם פומפידור, ואשמח לשמוע אם יש לה את מה שאני מחפשת ומה טווח המחירים. בברכת סוף שבוע נעים ושקט לכולנו, חגית

מ ש כ י ת

New member
מציעה לך בחום את מאדאם פומפדור

יש לה דברים מזילי ריר ממש. מציעה לך לשלוח מסר לעגלגלה המקורית ולהתעניין אצלה.

DREAM111

New member
לבני נשים

אז יש כמובן את מאדאם פומפדור אבל אני חושבת שרק תחתונים בלי חלק עליון לגל אין אבל שוב כדאי לדבר איתה ולשמוע. בראשון אכן יש חנות בשם פנטזי ברח' רוטשילד שלו יש תחתונים במידות מאוד גדולות כולל חוטיני ועוד לגבי המחירים זה תלוי בדוגמא וכו'. חנות נוספת שאני ראיתי שיש לה גם מידות גדולות זה בקניון רחובות חנות בשם לבנבנים. ספרי איפה מצאת ומה קנית נשמח לחלוק חוויות.

למעלה