אוך, גרימבל!
איזו נחת! זו ממש לא הפעם הראשונה שיוצא לי לראות אותך כותב על הסמית'ס משהו חיובי, ואף אחד לא ממש מתייחס לזה כאן. הייתי אומר שזה אולי כי הם לא ממש "אגדת רוק", אבל אני יודע שזה פשוט נובע מחוסר ידע. האמת, לדעתי האישית ביותר, הסמית'ס הם גדולה שבלהקות תבל, לדורותיו. חמש שנות פעילות אינטנסיבית, בהן הוציאו ארבעה אלבומים מופתיים ועוד אינספור אוספים (אשר עדיין יוצאים...) אשר כללו עוד כמה וכמה שירים מדהימים. מעולם לא נתקלתי בשירה כל-כך יחודית, בכתיבה כל-כך קולעת (באנגלית, בעברית תמיד יש את מאיר...), צינית, עצובה, מצחיקה, אישית, חולמנית, מורכבת ומתוחכמת כמו זו של מוריסי, ובלחנים כל-כך תואמים, כל-כך מיוחדים, כל-כך שונים מכל דבר אחר. זו באמת הלהקה הכי גדולה שלי, ולא יעזור כלום לאף-אחד. מגיל 14 ועוד היום, כל משבר, אירוע משמח, היסטורי וסתם ימים דכאוניים או ימים "רגילים", כל החוויות המיוחדות והפחות מיוחדות שעברו עליי בשש שנים האחרונות כמעט, הכל התרחש בלוויתם המופלאה של סטיבן (PUSH OFF) מוריסי, ג'וני מאר (שהיה חייב להיות בטורניר ההוא!...), רורק וג'ויס הנדרין. אין, לא הייתה ולא תהיה להקה שהיא חבר יותר טוב שלי מאשר הסמית'ס, והם בהחלט, בכל מקום שאני לא הולך אליו, אנדר-רייטד בטירוף. למע שתהה, הם הרבה יותר מאשר "PANNIC" או ביגמאות' סטרייקס אגיין (הטובים לכשעצמם, כמובן).