הלא ייאמן קרה

on drugs orange

New member
הלא ייאמן קרה../images/Emo70.gif

נבחרתם על ידי איזושהו מגזין נוער לפגוש את בלינק182
מה המשפט הראשון שתגידו להם
*הכל תיאורטית כמובן , לא זכיתם באמת בכלום
*

שאלה טובה ../images/Emo13.gif

אממ אני הייתי אומרת: "או מי גאד!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!! זכיתייייייייייי!!!!!!!!" ואז הייתי פשוט מתקשרת אל כל החברות שלי! TaLi

bubolls

New member
הייתי צועקת

הייתי רצה וצועקת בכול הבית מתקשרת לכול החברות שלי ואומרת להם "אני הולכת לפגוש את בלינק ואתם לא
"

TaMnOoN

New member
הדבר הראשון...

המממ... אני פשוט הייתי נהיית אדומה כמו עגבנייה, שמה תידיים על הפנים, ובקושי מסוגלת להוציא מילה מהפה...

roychu

New member
הייתי אומר..

"so?..." כאליו... מוזיקה נחמדה והכל, אבל לא ממש מעניין אותי לפגוש אותם

manic_subsidal

New member
"so?..."

"so?..." כאליו... מוזיקה נחמדה והכל, אבל לא ממש מעניין אותי לפגוש אותם מלך של תגובה... אני הייתי אומר אבל מי מוכן לקנות? הצעות החל מ 1000 ש"ח

Alinush182*

New member
אוקיי........

אם הכוונה מה אני אגיד לבלינק אז: "will you marrid my?" ואחר כך "I cant belive that this is happening to me this is my bigest dream!!!" ואם אתה מתכוון למשפט הראשון שהייתי אומרת ישר לאחר זכיייתי, זה "תצבטו אותי!" אבל זה לאחר שחזרתי להכרה כמובן........:)

Alinush182*

New member
..............

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולצבוט אותי לא צריך חברה שלי כבר עשתה זאת.....חיחיחיחיחייייי.... זכיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!!!!!! אני אפגוש את אלוהים בכבודו ובעצמו!(בלינק)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =============================================================================================================================================================================================================== קצת נסחפתי.........

Alinush182*

New member
בטח........

זה לא שאני דיסלקטית........ הבנתי שזאת הייתה בדיחה............כאילו דהההההההההההההההההההה.... IHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIH............... אבל הלאווי שהבדיחה הזאת הייתה מתגשמת.........לא הייתי יכולה אפילו ליכתוב מרוב התרגשות.......

למעלה