הלאה ריח?

הלאה ריח?

איך נפטרים מריח מהנרתיק? זה בטח משהו שכל נשות העולם יודעות חוץ ממני. יש תזונה מסוימת שיכולה להשפיע?

יש גברים כמוני שדווקה אוהבים את

הריח הזה . גם הכלב מחזר אחרי הכלבה לפי הריח וזה מטריף אותו ואותי

גם אני אוהבת אותו

אבל מי שצריך לאהוב לא אוהב.
ובכל זאת....?

שגיתא

New member
שלום לך ../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif

ריח הנרתיק שעליו את מדברת יכול להיות מושפע ממספר גורמים, 1) ריח גוף חריף (מה שיש לי), 2) אוורור ונקיון המקום 3) דלקת שלעיתים יש במקום ולא תמיד יודעים עליה (דלקת שלרוב לא עוברת לבן הזוג אבל רצוי לבדוק) 4) בהחלט מזון ארומטי מתובל חריף יכול להשפיע בד"כ ריח הזיעה או סליחה ריח השתן שלנו מצביע על ריחות הגוף אבל הרבה יותר עדין!! אז ככה אם הסיבות הן 1 או 2 הפתרון שלי (בחורה של נפרדת משערות מפשעתה) אבל סובלת מריחות גוף כבדים לריח גוף הפתרון מעבר למקלחת 1 יומית ושטיפת מים פושרים של האיזור (כמו בבידה) סירוק וחפיפה של האיזור פעם פעמיים בשבוע עוזרים לעניין אבל חלילה שטיפה בסבון אינטימי החומרים הללו בד"כ מפרים את האיזון הטבעי של המקום ויכול לגרום לבעיות אחרות יובש גירוי וכו'. בכל מקרה אי לבישת בגדים לא נושמים עדיפה אבל גם שימוש יומי של מגן תחתון פשוט בהחלט מסייע לעניין, אני גם ישנה בעירום מוחלט אז האוורור קיים בכל מקרה, זה לא מעלים את הריח ולדעתי זה ריח מגרה אבל זה בהחלט, אם האקט המיני ידוע מראש מעט טיפת קרם גוף נעים לא הזיקה אבל לא הרבה או על הכל אחרת הטעם
אני גם משתדלת לא להגיע למצב אינטימי אם זה לאחר יום שלם שלא הייתי בבית לבושה וכו' אני מעדיפה לתת גיחה קטנטונת למקלחת ושטוף את עצמי בעיקר עם צפוי לי גירוי אוראלי
הרבה יותר קל לי להנות בידיעה שהמתוק שלי לא נחנק ?0), תביני וסלחי לי על הכנות אם אני לא אשים דיאורדורנט אפילו לא יעשה כלום כל היום אני אסריח, ולמרות זאת קיבלתי דווקא תגובות חיוביות למצב הנרתיק שלי, אם יש לך דלקת רצוי פשוט לטפל והכל יהיה בסדר, בקשר למזון אם את בתוך מערכת זוגית את בטח לא תמנעי על בסיס יומי ממזונות ריחניים, אבל אם יש לך יזיז נסי לא לאכול שום חי או דברים כאלה בכל מקרה כפי שציינו כאן, הריח הזה בלי שנדע מטרתו לגרות את הגוף והוא באמת עושה את זה ולדעתי אין צורך בסילוק ריחות גוף טבעיים פשוט מעט לטשטש את עוצמתם, לתדהמתי גם גיליתי אצל בחור אחד שמעשן למרות שהיה לאחר מקלחת אולי בבגדים אולי בגופו לא יודעת תסלחו לי הגברים אבל באוראלי היה לו טעם של סיגריה מאחר והאף שלי עובד שעות נוספות היה לי קשה להמשיך שגיתא

היי amnesia

וברוכה הבאה. לא ברור לי למה את רוצה להיפטר מהריח בדיוק, זה הרי מה שמעיר תשוקה מינית ומאפשר להורמונים להשתולל. אבל, במידה ואת רוצה ליצור בו שינוי אפשר להשפיע עליו באמצעות שינויים בתזונה.

למעלה