הלאה טימי הלאה

הלאה טימי הלאה

אני מכיר את טימי כבר 8 שנים ,אני מכיר את טימי כראשון שהיה אכפת לו מהישוב ועמד על עגלה ברחוב השקמה וקרא לתושבים להתארגן , לא ראיתי אז מישהוא אחר שעשה את מה שטימי עשה ,לא ראיתי מישהוא שקם והחליט להוביל את הישוב ,לא אתה מיקי ולא את שלי ולא אף אחד אחר כאן ,לא ראיתי מישהו אחר שישב במעצר בגלל שהיה אכפת לו מהישוב ,לא אתה מיקי ולא את שלי ולא אף אחד אחר - רק טימי. ולא ראיתי מישהוא אחר שיזם פעילויות חברתית כאשר עדיין לא היה ועד מקומי מוכר , גם שם לראיתי אותך מיקי או שלי וגם אותך גדיה וחבריך. יש לשכם כנראה סקלרוזה ,שכחתם כנראה מי שהצעיד את הישוב קדימה לבחירות לועד המקומי הראשון. אתם רוצים לשנות את פני הישוב ובמקום זאת שיניתם את פני האווירה ,זרעתם שנאת חינם ,יצרתם פילוג בישוב תתביישו לכם. הלכתם לתמוך במומעמד לראשות המועצה שנכשל כראש עירית לוד ,לא איכפת לכם ללכת עם אחד כזה ומלבד שתגיעו לכסא ,התעלמתם מהעובדה שעידן היה ממתנגדי קבלת לפיד כישוב למועצת חבל מודיעים. במקום ללכת ביחד העדפתם את הפילוג ,ההשמצות וההכפשות. לא ראיתי את טימי או את תומכיו מפיצים בפליירים מה שאתם עשיתם , לא בחלתם בהכפשות אישיות ,הגעתם בתת רמה שלכם עד פגיעה במשפחות כמו של טימי ברנרד וארי אסנר. כאשר הרוב יחליט בעד טימי ,אתם תעשו את חשבון הנפש שלכם כיצד תיראו בפני ציבור המתיישבים כאן ,וכמו שאמר ח"כ רוני בראון כתשובה למכתבו של עידן: אולי הגיע הזמן שתשקול את מקומך אם הוא איתנו. לא יעזור לכם שום דבר ,לך מיקי יש את שלי ולא שום דבר אחר חוץ מזה. בטח שלא את אהדת התושבים כמו שלטימי יש. ואתה אדון נפעם מכל הלב, אתה בטח מרוצה מעצמך שפגעת אישית באנשים הגרים בישוב שלך ,אני לא מתפלא כי ככה נראת הרשימה של מיקי ושלי. שום דבר לא יעזור לכם ב27 לינואר ,הציבור ישפוט אתכם בבחירות. וביום רביעי שלאחר מכן אתם תצטרכו לחיות עם כולנו ,ותיפגשו באסיפות הורים ובמשמר האזרחי, בצופים ובאירועים משמחים אחרים ואז תעשו חושבים לעצמכם ושיהיה לכם האומץ לבוא לבקש סליחה מכל אלה שפגעתם בהם. כי חברים אמיתים הם חברים לנצח. עלה והצלח טימי , תושבי לפיד עמך.

הודעה זו ל ertydf

ל טי. יש שם - קוראים לו טימי ברנרד ולמ. יש שם - קוראים לו משה דוד , תתחיל להתרגל לשמות האלה כי הם ייטיבו עמך ולא יחפשו איך לדפוק אותך. וכשתלך היום בערב לחוג הבית אצל משה דוד ,תספר לו כמה צבוע אתה בפורום , תספר לו מה אתה חושב בדיוק. בעצם אתה יודע מה? על מנת להיות יותר בטוח חברים לנצח לא נוטשים חברים ,אז אני אספר לו.

ertydf

New member
מדוע הזולת כועס

זה מה שצפוי לנו מצות 100 הימים.עוד תראה. עוד תראה כמה טוב יהיה בשנה הבאה הבאה.העם הזה המפלג כל השנה .למה נו למה .?הה..רבותי. ההיסטוריה חוזרת שום דבר לא אבד . לא נשכח .שוויון לכל תושבי לפיד . מה אתה ממשרד הפנים לא ידעתי .היום להתבונן בכל האנשים שמסביב ולתת שאלה בנושא ה100 ימים .ולשמר 9.5 מילון שח .זה מה שחשוב לא מה שיהיה מחר .וזה מדאיג וחוצפה ממה שאתה אומר מה יקרה בעוד שלוש ימים .לי זה נשמע חפוז מדי מימך לא לענין .

ertydf

New member
מה אתה ממשרד הפנים

למה מי אתה .מה אתה המדריך בלפיד לא ידעתי .נבקשך להקפיד ותהיה עניני לי אין בעיה .ולגבך תעשה מה שאתה רוצה .תלך תבוא תצא תחזור רק תהיה בריא ותשמור עלינו כמו שאני שומר עליך .מה אתה הרשם בלפיד .יגעת ומצאת .תאמין?איך אפשר לחבב אנשים שהם חושבים שהם בטופ ומרשים לעצמם לדבר לאחרים בגסות רוח.פראייריםלא ....הם רק משלמים ואני מאלה שמשלם ויש מי שלא משלם תבדוק .

ertydf

New member
יפה אתה גדול הדור ענק

לפיד בקומבינה .קם איש ועוצר את הכל בלפי בלי אישור .על דעתו בלבד ומקבל כבוד .נו זה רציני מימי לבקש סליחה למה מי פגע בו . אולאיהוא פגע בנו .או שזה התפריט החדש של 100 הימים לברך את עצמם .על זה לא חשבתי .יש מה שנקרא הביקורת והעובדות .ולצערי איו הכחשות .אני ואתה שילמנו מיסים לועד ומי לא שילם נו תשאל .אסור לנו ללכת סחור סחור. לקרו לאנשים בשמות גנאי .לתת ולקבל בקלות ביקורת .הזכות להביע .כיאות דעות.רגשות ורצונות.ואל תהיה מתנשא כלפי אחרים .לכן על תהיה קטלני כי זה לא רציני.מה אני מבקש דבר אחד הסבר פשוט הסבר .ומה ומה אני מגלה שט אין תשובה או שהוא ממציא לא אני רשמתי את המלה לשמר 9.5 מילון שח .ואם תנסה להבין הפסדנו הרבה כסף למה מי אחראי לזה .אני אתה מי את זה אני רוצה לדעת. ומה אתה עושה אתה משתלח בי בנו בלפיד למה מה אתה אחראי לזה אני פונה למי שהצהיר על כך .ואני שלם בזה .לילה טוב מכל הלב .אני יוצא לריצה .

מר בלום

New member
יו! כמה רעש אתה עושה.

אני בכנות מנסה להבין מה אתה מקשקש כל הזמן וממש לא מצליח. דווקא בבית הספר אחד הדברים שהצטיינתי בהם היה הבנת הנקרא. (מתמטיקה לא היה כל כך התחום החזק שלי). בקיצור, אני לא משוכנע שהבעייה היא אצלי. אולי כדאי שלפני שאתה מפציץ את המקלדת בלהט, תנסה לכתוב את התגובה על נייר, תתקן, תוריד פסיקים איפה שלא צריך, תוסיף איפה שכן. כדאי לבנות משפטים בעלי הגיון מבחינה תחבירית. כך המסר שלך יהיה ברור יותר. בידידות מר בלום

kiyossi

New member
לא יעזור-הבנאדם ../images/Emo163.gif

כתבתי לו את זה כבר לפני חודש-מה לעשות? אין אף אחד בבית. חוצמזה שהוא עושה זאת בכוונה להרגיז-ההתעלמות הנה התשובה לבעיתו.

למעלה