הכתום חזר לאופנה!

ilovem

New member
הכתום חזר לאופנה!

אנשים! חזרתי מהסמינרים שלי! אם יש פה מישהו שהיה בצופים או מבין משהו אני רק אומר: חה חה חה עברתי הבטחה!!! כן, כן, הג´ינג´ית שמדברת איתכם היא חברה בתנועת הצופים, לא חניכה, חברה!......איזה מאגניב לי! ולמי שלא יודע אני גם מדריכה אבל זה לא כל כך חדש אז לא משנה..... וגם חזרתי מסמינר המועצה שלי, ושם נבחרתי לדוברת מועצת התלמידים של חט"ב קרית שרת ועכשיו......עכשיו אני הולכת ללמוד להיסטוריה, נקווה שאני אספיק ולא אכשל.....

מזל טוף ../images/Emo23.gif

welcome back תראי יש צחוקים פה למטה כדאי לעבור על שירשור המשחק
ובהצלחה בהיטוריה!

~orit~

New member
רגע רגע. לא הבנתי...

את היית מדריכה אבל לא חברה? שו? לא שאני מבינה בדברים האלה.. אבל ברגע שאת מדריכה בצופים זה לא אומר שאת גם חברה בצופים? היה טוב בלעדייך אגב...

ilovem

New member
אממ...אז"ש......

אז זהו...שכן... אמורים להתחיל להדריך בכיתה י´, לא בכיתה ט´, ואמורים לעבור הבטחה בכיתה ח,, ולא בכיתה ט´....אבל אנחנו גדוד מאוד מיוחד, בגלל מצוקות של השבט אנחנו מדריכים כבר מכיתה ט´, ובגלל בעיות עם הגדוד ולוח זמנים הבטחנו רק השנה ולא שנה שעברה. כשאתה חניך בצופים, אתה עובר פעולות שמעבירים לך המדריכים וזהו.כשאתה חבר אתה גם תורם לתנועה עצמה..... ואני שמחה שנהנת בלעדי, כי הכיף מסתיים היום.

~orit~

New member
אממ.. מה זה הבטחה? יעני שבועה?

איזה חסך תנועות נוער יש לי..חחח.. הייתי פעם באיזה תנועה.. נראה לי שהחזקתי שם מעמד בערך שבוע חחח ושום כיף לא נגמר... ברגע שהקיפוד תזיז תתחת הקוצני שלה ותגיב לי למלחמה הכיף יחזור....

ilovem

New member
כן.

הבטחה היא מעין שבועה. באמת חסך תנועת נוער. מבחינתי הכיף נגמר. קיפוד גמר לידיד שלי על הרגל (שרונה,תורך לומר-איכככככככככס). אני אכשל בהיסטוריה. לא איכפת לי. מייקל סקסי. המלחמה שלכם פשוט נמוכה. גם רואי סקסי. אני צריכה ללכת למועצה. למייקל נפל האף. רות, סוף.

למעלה