הכתובת שלה ...!!!!!!!!!

celine20

New member
הכתובת שלה ...!!!!!!!!!

מישהו יכל לעזור לי לימצוא את הכתובת של נטליה אוריירו ??????????? אני טסה לדרום אמריקה ואני רוצה ליפגוש אותה !!

elushfanatica1

New member
יווו מתי את טסה??../images/Emo57.gif../images/Emo160.gif

גם אני מתכננת אבל עדיין לא סגורה על תאריך. אם היית טסה לפני כחודש עדיין אפשר היה לטפוס אותה ואת פקו באולפני הצילום של "פולקא" מה שכמעט כולם עשו. לא נראה לי שיש בדיוק ת'כתובת של נטליה אבל אולי אם לחפש טוב אפשר למצוא משהו.. מה שאני יודעת זה שהיא גרה בשכונת פלרמו - PALERMO והבית שלה נראה ככה

elushfanatica1

New member
הבית של נטליה../images/Emo82.gif

אם את מבינה ספרדית אז בטח תוכלי לשוטט בכל מיני אתרים בנט אני מאמינה שיש מצב למצוא ת'כתובת שלה כי בכל מקרה המון שולחים לה מכתבים וכאלה..

elushfanatica1

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif השער

חחח תנסי לראות את המספר

elushfanatica1

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif

עוד אחת עם נטי בשערי ביתה כשמעריצים אורבים לה.. כדי להעניק מתנת יומולדת

celine20

New member
ווואיי תודה

איזה חמודה את מזה תודה אני מקווה באמת שאני אמצא אותה שם .... ניראה לך שהיא לא עם פקו באזור נכון ? אני טסה יום רביעי הבא

elushfanatica1

New member
פקו גם גר באיזור הזה בטוח!

אבל אין לי מושג איך נראה הבית שלו... ואין על מה
אני מאוד מקווה שתראי אותה או לפחות את הבית שלה.. כי שמעתי שבקרוב היא טסה לצרפת ואז לברזיל לחודשיים לצלם איזה סרט או משהו. לכמה זמן את טסה?? אהה ו...
אל תשכחי לשים פה תמונות אחר כך

celine20

New member
ואאיי אני מתרגשת ......

אני טסה לחודשיים אני גם יהיה בברזיל ... מאיפה את יודעת שהיא תיהיה גם בברזיל ?? וואייי אני מתרגשתתת

elushfanatica1

New member
../images/Emo9.gif חח מצאתי משהו.. ../images/Emo140.gif

קודם כל אנחנו יודעים שזה נמצא בפלרמו או יותר נכון PALERMO VIEJO כי כנראה זה מקום יותר עתיק!! בקיצור הבית של נטליה נמצא מרחק הליכה מ- הבאר - מסעדה הזה: LELE DE TROYA Bar - Restaurante Casa de vinos Costa Rica 4901 Palermo tel: 4832-2726 בערב אני אוסיף עוד משהו שמצאתי.. חחח אם תשאלו איך גיליתי לא תאמינו איזה בלשן אני!

Rony 05

New member
אוי אני חושבת

שזה לא טוב לפרסם פה את הכתובת שלה.... בכל מקרה,אם את מגיעה לאיזור -אי אפשר לפספס את הבית שלה! כי הוא ענקי והוא ורוד..

elushfanatica1

New member
זו לא בדיוק

הכתובת שלה זה כתובת של באר באיזוק באיזור ובאמת לפי התמונות ועם קצת זמן אפשר חופשי למצוא ת'בית שלה..

elushfanatica1

New member
../images/Emo41.gifרוצה לראות מי גר בפלרמו!?../images/Emo41.gif

השכונה היוקרתית בבואנוס איירס מי גר ב PALERMO

דפנושית

New member
את יכולה לשאול../images/Emo26.gif

מעריצים שלה שגרים בבואנוס איירס. הם יודעים איפה היא גרה והם בטח יסכימו לקחת אותך או להסביר לך! איזה כיף לך שאת טסה לשם
אני כ"כ רוצה גם!!

elushfanatica1

New member
כן נכון! זה רעיון מעולה!!

זה מה שאני אעשה בנוסף לבירורים וכאלה לגבי המקום שם.. מומלץ לדבר עם המנהלים של מועדון המעריצים של נטי שם.. מי שלא יודע קוראים לזה.. SIMPLEMENTE NATALIA ARGENTINA

למעלה