הכתובת על הקיר !!!

ארז33

New member
הכתובת על הקיר !!!

אחים יקרים גם אני כמו רבים אחרים חשבתי כי המבדיל בנינו לבין המדינות הסובבות אותנו ינצח בסופו של דבר. גם אני התנגדתי לדעותיו של זאבי והימין הקיצוני גם אני תמכתי בכל לבי במפלגת העבודה מאז שקבלתי את זכות ההצבעה. גם אני חשבתי כי דמוקרטיה היא הדרך היחידה והנכונה בכל מקרה ובכל מצב. גם אני כמו רבים אחרים כאבתי לראות את מצבם הנואש של הערבים. אך כל העיקרים האלה מנוצלים בצורה צינית ע"י המדינות הסובבות אותנו ולכן שינית את דעותי כאשר מה שמנחה אותי זה הרצון להתקיים. הכתובת על הקיר זו היא אולי ההזדמנות האחרונה שלנו לתקוע יתד במדינתנו. אין ספק כי ערפת אינו רק שליחו של העם הפלשתיני אלה שליחו של כל העולם המוסלמים ובמיוחד של המדינות הערביות הסובבות אותנו. לכם מטרה אחת משותפת השמדת ישראל, כל אחד בדרכו, דהינו מצרים וירדן באמצעות הסכמי שלום המאפשרים להם להשלות אותנו כאילו הם יצאו ממעגל האיום ואחרות בדרך של הכנות מסיביות וסיוע לאלה העומדים בקו החזית (הפלשתינים). הם מתבוננים על תהליכי ההתפוררות של המדינות הדמוקרטיות ומניחים שתהליכים אלה יגיעו אלינו בשלב קרוב, תהליכים אלה אמורים לעשות עבורם את החלק הארי של העבודה , דהינו התפוררות של הערבות ההדדית והלגיטימציה של כל פרט לבחור לעצמו את דרך פעולתו גם במצבי חרום (תופעת הסרוב). כאשר תופעות כאלה קורות למדינות החיות בקרב מדינות דמוקרטיות אחרות סופן לאיבוד הזהות היחודית של אותה מדינה, אך אין בכך כל סכנה לחיי האזרחים, אצלנו המשמעויות הן אחרות ומרחיקות לכת. לכן ישנן מספר מסקנות אותן יש ליישם מיד: 1. בנושא הפלשתינים - אין לנו בררה אלה להשמיד את הנהגתו של חד החנית של העולם המוסלמי (אשר תחת כיסוי של אומללות ותמיכה של העולם הפחדן ה"נאור" מכרסם יום יום ביכולתינו להגן על עצמנו), למרות שהגליית תושבים אינם נורמה דמוקרטית יש לגרש את כל התושבים בשטחים וכן את חלקם היושבים אצלנו וזאת במטרה למנוע נגישות פיזית מידית למקומות בעלי רגישות אסטרטגית, מהלך כזה יבהיר לכל מדינות ערב כי הדרך היחידה שלהם להתקיים באזור הוא ע"י שיתוף פעולה עמנו או התעלמות מאיתנו , שתי האפשרויות טובות עבורנו. 2. סוריה ולבנון - למרות היות של לבנון מדינה קטנה ואולי גם חלשה צבאית , האיום מצידה נובע מחולשתה. חולשה זו מאפשר לגופים כגון חיזבלה להשתמש באדמתה (לצורך קרבה פיזית אלינו) ולאיים עלנו. לבנון המנוהלת ומכוונת ע"י סוריה "נהנת" מחסותה של סוריה המאיימת באופן עקיף על ישראל ומנסה להרתיע את ישראל מנקיטת פעולות תגובה נגד חיזבלה ולבנון. לכן אין בידנו ברירה אלה לאותת ללבנונים כי הסתתרות מתחת לשמלה של סוריה אינה פותרת מאחריות חמעשים של חיזבלה, האיתות צריך להיות ע"י הריסת תשתיות אסטרטגיות כגון חשמל דלק ומים, וכן מיגור את אנשי חיזבלה בלבנון, לגבי סוריה זו הזדמנות חד פעמית להרוס את הצבא הסורי וכן את ארסנל הנשק הבלתי קונונציונלי שלהם. ביצוע כל הפעולות האלה יאפשר לישראל שקט של כ- 50 שנה.

דובי123

New member
תתפלא אבל זאבי מוצאו מ"העבודה" או

איך שלא קראו אז למפלגה דעתו של זאבי היתה משאלת לב של רבים שלא העזו להעלותה על דל שפתותיהם [הכותב חי באותו הזמן במעוז השמאל בו גם גדל] הרוב חשבו שזהו הדבר הנכון ביותר והטוב ביותר אך זה נראה להם הן לא מוסרי והן לא האמינו כי העולם יאפשר גישה שכזו הטעות הגדולה של זאבי לא היתה עצם הדעה אלא בבחירה האומללה של המילה ,טרנספר" מה גם שכוונתו לא היתה לאסוציציה שעולה עם מילה זו, וכך הן נפסל על הסף והן איש/ה שהיו מוכנים לבדוק למה התכון המשורר להוציא את הימין הקיצוני...

למעלה