הכתובת היתה על המסך

הכתובת היתה על המסך

מנהל פורום (נכבד?) שלום (מילה חדשה, חפש במילון). אם אתה מסכים או לא מסכים, אם אתה מתנגד או לא מתנגד - תחשוב לרגע מה הפרסום יעשה לך כשיתפרסם שבפורום נוער הליכוד מתפרסמות קריאות לתלות את רבין ופרס ומנהל הפורום עומד מנגד ולא מוחק אותן. כבר שחכתם (צעירים מידי כדי לזכור?), ביבי התאמץ רבות כדי לכסות על מערובות הליכוד בתעמולה שהובילה לרצח רבין. תחשוב כמה הוא יצטרך להתאמץ אם מישהו נוסף ירצח. יש לך ארבע אפשרויות: 1. למחוק את ההודעה הזאת ולשאת בתוצאות 2. למחוק את הודעות הקוראות לרצח בפורום שלך 3. להתעלם ולהגיב לתלונה שתוגש ל"תפוז" ובמשטרה

הסתה פרועה נגד שר החוץ בנימין נתניה

בהודעה המדוברת לא נכתב לתלות את רבין ופרס, (רבין מת כבר...) כתוב במפורש אחרי משפט על בגידה!! כידוע לך העונש המירבי על בגידה היא מוות והמקום הכי טוב לתלות פושעים היא בכיכר מלכי ישראל בת"א. עצם העובדה שאת מכריזה שרה"מ לשעבר ושר החוץ בהווה בנימין נתניהו. "ביבי התאמץ רבות כדי לכסות על מערובות הליכוד בתעמולה שהובילה לרצח רבין" היא הסתה פרועה ותחכי לתביעה מטעם בנימין נתניהו. החומר יועבר בדקות הקרובות ללשכתו במשרד החוץ, בירושלים, בתל אביב, בלשכתו הפרטית במלחה בדרום ירושלים, לביתו ברחוב עזה בירושלים, וגם לביתו בקיסריה. אל דאגה המסך צולם. את עוד תצטערי על זה, זאת הבטחה שלי.

יושבת ומחכה

כן, גם אני צילמתי את המסכים וגם אני מחכה (לתגובת מנהל הפורום). אם רה"מ לשעבר ושר החוץ בהווה בנימין נתניהו ירצה לטבול ושרץ בידו (במילים אחרות, להגן על ההתבטאויות שלך "לתלות את פרס") אני בסביבה. אם תרצה לגרום לנזק תקשורתי למפלגות נוספות, אוכל להמליץ לך על המפד"ל.

"נזק תקשורתי"

איך הגעת למסקנה שאני גורם ל"נזק תקשורתי" בדיוק? ומה הקשר למפדל? (יו"ר המפדל תת אלוף אפי איתם (פיין) החליט להעיף את הגרשיים בבחירות האחרונות

נקבעה פגישה

קבעתי פגישה עם בנימין נתניהו מחר, אציג בפניו את תיק החקירה, ונראה מה יקרה אח"כ.

כפי שכבר אמרתי בעבר

אני מתנדב במשרד החוץ כבר תקופה ארוכה, אני מדבר עם מר נתניהו די הרבה ולכן לא היתה לי בעיה לקבוע איתו פגישה.

תגובה

אני עדיין לא מונתי לדוברו של בנימין נתניהו ולכן אני לא אדבר בשמו. בכבוד רב, איתן

Zack DA

New member
שלום לך (המילה אכן מוכרת לי ../images/Emo8.gif)

קודם כל עד כמה שזכור לי, המשתמש "אדוני השר" תומך בשפיטת אלו המכונים "פושעי אוסלו" - ולאחר שימצאו אשמים הוא מציע את העונש שנראה לו נכון. למיותר לציין שמדובר בעמדה לא חדשה שנאמרה פעמים רבות ע"י ח"כ תומכי מפלגות רבות (בימין, מן הסתם) ואף חברי כנסת (למשל ח"כ לשעבר מיכאל קליינר, או מועמד חרות לכנסת ואיש כ"ך לשעבר ברוך מרזל). לא "שחכתי" (השגיאה במקור) את רצח רבין - להפך ! אני מגנה כל סוג של אלימות ככלל ורצח בפרט. חבל שימי הזיכרון לרצח רבין הפכו לפולחן אישיות ולא ללקח מוסרי של העם הזה. זו לא הפעם הראשונה שמביעים בפני מחאה על עניין כזה. את מוזמנת לפנות להנהלת הפורומים ואם הם ידרשו ממני אזי אוריד זאת - אבל זה לא יקרה כי זו לא הפעם הראשונה שיש ויכוח כזה. והמלה שלום מוכרת לי, אני רוצה שלום יותר ממך. צחי

יצחק היקר

חבל שאתה מנסה להבין אותו. הוא לא לצידך, הוא לא לטובתך. זה אולי נשמע לך כרגע מצחיק, אבל גם אם לא תתייחס לנושא ברמה החוקית והעניינית שלו - נסה לדמיין תסריט בדיוני איך סיפור כזה מתגלגל... הכל מתחיל בכתבה בינונית ב-YNET או WALLA על התבטאויות לרצח בפורום נוער הליכוד בתפוז. "תגובות הקוראים" מתמלאות ביותר מ2000 תגובות ו-YNET מחליטים לעשות פולו-אפ וממשיכים לפרסם למחרת את תגובת תפוז ותגובת הליכוד... כמו תמיד, הטלויזיה מאחרת ביומיים אחרי רחשי העם שבאינטרנט. ערוץ 10 מזכירים במהדורה המוקדמת, ערוץ 2 חייבים להגיב וכבר מתחילים להראות תמונות של אותן ההפגנות מאז, ההן עם הקבר. ח"כ מהשמאל ממהר להגיש תלונה במשטרה ואז כולנו נאלצים לראות את רובי ריבלין בערב חדשים. הרי אף אחד מאיתנו לא רוצה להגיע לשלב הזה, של אושרת קוטלר עושה פרצוף של "כן, אני מבינה" כשהיא אוספת את הדפים ורובי ריבלין מסביר למה הכל עלילה. קצת בדיוני, הרבה מוגזם - ככה הדברים עובדים חוץ מזה - גועל נפש, תעיף את ההודעות שלו.

locutos

New member
השמאל פשוט קורע

אפילו אם לדעתי שמאל הוא גורם מזיק שצריך למגר אולי כדאי לשמור על כמה שמאלנים כדי שהם יספרו לנו בדיחות קורעות לגמרי כמו זאת. בחיי, השמאל נכשל, תעברי הלאה.

Zack DA

New member
ידידיי

אכן הסכמתי לדון על העניין בפורום המשוב. הבה ונעביר את העניין לשם.

locutos

New member
הכתובת הייתה על הקיר

הסתה פרועה נגד הימין. חוסר אחריות טוטאלי. ידעתם שככה זה ייגמר. אני דורש שבנוער מולדת יימחקו הודעות שאומרות שמישהו פאשיסט. פעילי שמאל קיצוניים עלולים לרצוח אותו. תעשו טובה עוד לא התבגרתם על רבין. לא מספיק שהוא הוביל את המדינה לתהום פעורה הוא גם הפך לגיבור לאומי...

למעלה