הכתובה

אש לי

New member
הכתובה../images/Emo63.gif

אני ממש מצטערת חיפשתי במגירות בכל הארונות מתחת לשטיחים בין הכלים טוב נו מצאתי אותה,את הכתובה דף ישן ציבעו כבר דהה מצטערת לא מזהה אפילו את החתימה קשה לקרוא להבין שם את המילים את הוספתי כמה שינויים שמתאימים לאלו הימים וחתמתי

אש לי

New member
חושבים שזה בכלל תופס?

תוספות וחתימה חדשה? יוווו כמה הוספתי

ילדונת36

New member
תופס יקירתי...חוץ מזה

מה זה משנה לך מה כתוב שם... תגידי? לא ממש פעלת על פי כל הכתוב שם מא´ ועד ת´ לא? תקני אותי אם אני טועה....

זה לא תופס

זה לא תופס כבר מהיום הראשון, ולא חשוב כמה רשום שם, החשבון. כי הכתובה היא כתב הסכמה, מסכימים - לא לממשה . אז כל השינויים שעשית , לא משנים את התכלית, של אותו חוזה חתום, שבעצם, לא אומר כלום, אם בין בני הזוג , הופסק לו הזיווג. אז הסירי דאגה מליבך, אש, ותמשיכי , בכתובה , לקשקש...

אש לי

New member
שיט למה לא אמרו לי?../images/Emo13.gif

אז לקחתי את הקלמר של אחד הילדים הוצאתי ממנו את כל הצבעים ציירתי שמיים כחולים והרבה ציפורים שדות של פרחים ואותנו מחייכים עוד הרבה הרבה שנים.

אש לי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

לא אהבתם את הנושא? מה רק אצלי זה דהה? מה את ממש ניכנסת לשימלת הכלה? (האמת שאני כן
) אבל אפילו השמלה הלבנה קיבלה צבע צהבהב לך גבר לא צמחה הכרס? הקמט לא מסגיר עייפות שחיקה? ושיער הלבן המבצבץ לו בצדדים לא מאשים אותה על צרות שהיא עושה? אוף אצלכם זה ישתבח עם הזמן? ואולי נישאר אותו הדבר? אז מה עשיתי לא טוב? שהכול אולי היה יותר מידי טוב?

כתובה משומשת

אשלי יקרה אני, אין לי מושג קלוש שבקלושים איפה דחפתי אותה. אבל היות וממילא כל הטקס הזה היה מגוחך בעיניי כנראה שמתי אותה איפשהו,או שנתתי לאבא שלי שישמור או שזרקתי לפח פעם שעברתי דירה. את האמת? אפילו את טבעת הנישואים שלי,אני לא יודעת איפה שמתי. ואת שמלת הכלה, קיצרתי אחרי שבוע, והלכתי איתה עוד כמה שנים,עד שנהייתה בלתי אופנתית בעליל. אבל כל בוקר או כל לילה שאני נשארת איתו אני בעצם מחדשת את הנישואים ובוחרת , ולפחות עכשיו בחירה עם תובנה. וניירות,מגילות קלף וטבעות מוזהבות אינם כלום בעיניי. (ואני גם אתרום את אבריי למי שירצה איברים משומשים כי גם העניין ההוא של תחיית המתים וחזון העצמות -לא ממש הז´אנר שלי).

למעלה