הכתב שלי

benda2109

New member
הכתב שלי

אהלן, אני בן 22. לפני לימודים שנה הבאה(הנדסת תוכנה). מקווה שתוכלו לעזור לי ולתת לי הערות והמלצות בתחומים- לימודים וזוגיות. מצחקי כנראה שכבר מזמן לא רשמתי על נייר, היד שלי ממש כאבה אחרי כמה שורות
תודה לכל המתייחסים

כי19

New member
מאוד נראה לי שאת המתגורר בבית משלעצמך.האם

אני טועה?

כי19

New member
עוד רישומים.בגדול אתה בנוי ללימודים משמעותיים

ואקדמיים,יש לך את הסבלנות והריכוז להתמקד בלימודים האלה. בקשר לשאלתך הספציפית האם ללכת על תוכנה או אדריכלות,אני הייתי מעדיף בשבילך תוכנה(אני מתיחס רק תוכנה מול אדריכלות.ואני לא בדקתי באופן רחב יותר,האם יש תחום אולי שלא חשבת עליו). יש לך דמיון די מפותח בהחלט.הנך אוהב תחומים רוחניים.אתה דוגל בארגונים חברתיים וסביביתיים. בתחום הזוגיות. אני חושב שאתה אחלה גבר בשביל כל אשה ממוצעת,מבחינת השילוב שלך של שכל והיגיון ביחד.כלומר אני מוצא אצלך הרבה הגיון קר אבל ביחד עם מנה יפה של רגישות ואנושיות. עד כאן,בשביל ניתוח חינמי באינטרנט. בקשר למקצוע,חשוב להבהיר שאין תחליף ליעוץ עמוק ורציני,כך שלא תסתמך לגמרי רק על פורומים באינטרנט.לך ליעוץ תעסוקתי פרטי.(זה יכול להיות גרפולוג אבל רק בעל וותק ומוסמך מארגון או מוסד מוכר.או אפילו יעוץ במכון לתעסוקה) כל טוב.

benda2109

New member
רשמתי בהודעה

אני בן!! ולא בת. אני גר כרגע אצל ההורים. לא מבין איך זה קשור לכתב היד שלי...

כי19

New member
אוקיי,זה הייתה סתם שאלת בירור,משום שראיתי

מכתב ידך שאתה בונה הרבה מאוד בקשר לעתידך,רק על עצמך.שאתה חושב שהמשפחה בכל מיני דברים לא עומדת מאחורי גבך בדיוק כפי שהיית מצפה.כל זה בגדול.אבל ספציפי יותר ינראה לי שזה מתמקד יותר עם האבא. מה דעתך?

benda2109

New member
זה קצת מוזר לי

א' אני בן-אדם די אינדיבידואליסט. אבל המשפחה תמיד תומכת בי ועומד מאחוריי, גם אבא. אני מודה שיש קטעים שאבא הכי מעצבן אותי מבין מבני המשפחה, אבל סתם דברים קטנים. אני חייב לשאול איך הגעת לזה?

ורד9

New member
../images/Emo66.gifהתרשמות קצרה

כמה מילים והתרשמות שעלתה מהכתב שלך. בחור בעל תפיסה ערה ומשיכה לעולם התיאוריה. בעל חשיבה מקורית,מאורגנת בשיטתיות ממקודת סביב רעיונות ותיואריה. נראה לי שתחום ההתענינות שלך הוא מדעי עיוני ותצליח בתחומי מדעים מדוייקים כמו כן ודאי בהנדסת תכנה. נראה לי שתעדיף לעבוד לבד ובקצב שלך לפי סדר פעולות שאתה קובע לעצמך ופחות בעבודת צוות.

benda2109

New member
אני די מסכים עם מה שרשמת

השאלה אם לדעתך אדכיטקטורה לא נחשבת למקצוע ריאלי? יש עוד דברים שאתה תוכל להרחיב? אני גם אשמח אם תוכל להבהיר לי איך אתה מגיע לתובנות האלו. זה מעניין אותי

ורד9

New member
אדריכלות מקצוע נהדר

רק אין בזה עבודה , אולי רק לותיקים למאד מקוריים ומאד מצליחים

benda2109

New member
זה בדיוק השקילו שלי

אבל מצדשני איך אני אדע שזה לא אני- מקורי ומיוחד שאולי יצליח בזה בגדול תוכל להסביר לי על סמך מה אתה מנתח את הכתב שלי?

ורד9

New member
גרפולוגיה היא הפסיכולוגיה של כתב היד

זהו מדע מורכב בדיוק כמו פסיכולוגיה ולכן לא ניתן להסביר את כל התיאוריה על רגל אחת

benda2109

New member
אין לי ספק

הכוונה שלי הייתה- בכמה נקודות. דברים שבולטים. לדוגמא כתב שנמתח לכיוון מסוים, אותיות מסוימות שבלוטות. אני פשוט ממש אוהב את זה ואשמח לשמוע ולהחכים

למעלה