הכתב שלי לניתוח..

siamese dream

New member
הכתב שלי לניתוח..

בזאת מוגשת לכם דגימה מהכתב שלי לניתוח.. לאור העובדה שאי אפשר להעלות לכאן קובץ של יותר מ-250 K הוא ממש ממש קטן... אבל לא נורא.. ענת.

היות שהרבה לא רואים בטשטוש הזה

ננסה לעקוב אחר האזור העלי שלך המיוצג באות ל' בעיקר אחר מגמת הגובה שלו. שיא השיאים בשורה אחת, בהתחלה, איזה גובה, ממש להתקנא. אחריה בשורה גם גבוהה, אם כי מישורית יותר כמעט בלי 'ראש'. שורה 2 "המנהל" בבת אחת קיצצו לך את מסגרת האשראי בחצי, וכעת את כבר זקוקה לכסא כדי לראות את הזמר בהופעה. בשורה 4 צימחת שנית רגליים מתוחות, בעיצוב די גבוה אם כי מתוח ולוחץ. בשורה 5 "לקבל" שוב צרה צרורה, התקשית לטפס לרמות האופייניות ממקודם. אז הגענו למסקנה שיש כאן אי אילו תכונות שמתייחסות כנראה לחלק העלי בכתב, שאינן עקביות, שביטוין מודגש ונחלש ולהיפך. מסר אחד גבוה, האחר נמוך, האחד מציב את ערכי האיזור העלי בגובה רם שמן הראוי לחקותו, והוא תורם, מועיל, מקדם ומשפר לטובת הנושא והתחום, יוזם וקרוב לוודאי שיעדיו וסדרי העדיפויות שלו הם יעדי הכלל, והוא ( העלי ) קנאי לנושאים כגון: מקצוענות ? אתיקה ? מצויינות ? שירותיות ? הקניית חינוך ורכישה מתמדת של ידע שיופעל בשירות ולתועלת החברה. הטפוס לגובה בעידן של בחירות משקף את מי שמציבים את העקרונות, המצע, המדיניות, הדרך, האידיאולוגיה, הנושאים החשובים עצמם ( חינוך, תרבות, רכישת השכלה.. ) כנושאי הדגל, לשם כך הוא, המועמד מתמודד ומבקש להיבחר כדי לתרום. ככל שהציר האנכי מתרומם לעומת הציר האמצעי כך יש להניח שמועמדינו ישמור על עקרונותיו גם אם יוצעו לו מעמד, רווחה, כבוד, פיתויים כאילו ואחרים. הללו זניחים ושוליים בעיניו לעומת הנושאים והיעדים החשובים שחייבים מיידית לטפל בהם, או להחליף מיידית את מי שלא מטפל בהם ( עלי נמוך ) שאוזלת ידו צועקת לשמים וכל שניה נוספת בתפקיד היא אסון לכולנו. אז איך ניתן ליישב באותה אישיות ציר כזה גבוה ולידו נמוך ? מילא באיזור התחתון, שם ניתן אסוציאטיבית לדמיין ציר ארוך וקצר, בעיקר בכתבי יד גבריים, ולא נרחיב, אבל בעולם הרוח, המצפון והדמיון ? האם צריך לבחון זאת על ציר עיוני לימודי ? אולי אתי צפוני ? אולי בכלל תחת השפעה חזקה של דמות אב ? אולי אילו דילמות לגבי השתתפות במחתרת היהודית ? ואולי הוא לא מקשיב לאבא בשל תחושתו שהוא עולה עליו, בגובה ובשכל, עשרות מונים ? מזל שלא רואים כלום ואין צורך לספק תשובות.

shonshon5

New member
ברור יותר, בקלי קלות.

ה-250 ק"ב שתפוז מאפשר הם מאד נדיבים. דף טקסט בגודל A4 אם תסרקי אותו ב-75DPI בשחור-לבן ותשמרי כ-JPG לא צריך לשקול יותר מ-150 ק"ב. כך שיש לך עוד איזה 100 ק"ב עודפים שניתן לצבור בתוכנית "הנוסע המתמיד" של אל-על...
בהצלחה!

למעלה