הכתבה שרוני העבירה לכאן נתנב לי להרגיש איזושהיא צביטה חזקה בלב. כי אישית אני מזדהה עם דרכים (הדיסק האהוב עלי) ועם אהבתיהם בכלל לא. לדעתי באהבתיהם הוא הרס את השירים של עצמו. אני מקווה שזה לא שלב דעיכת השלמה שאני אוהבת. שיר
האמת היא שהדבר הזה באמת מטריד אותי. אני עייפה לא ישנתי בלילה של הטיול והיום כמעט נרדמתי בשיעור עם המנהל כך שאני הולכת לישון . חלומות מתוקים שיר נ.ב מזל טוב!
אכן אני אוטוטו מתגייסת...שבוע הבא יום רביעי (כולם לרשום ביומן!!!) בסוף אמרתי להם על הבעיה שלי והם ישר קראו לי לבדיקה וכמובן כשגילו מה יש לי הורידו לי פרופיל ומכי"ת כנראה כבר לא אהיה...התאריך שלי אבל (לצערי) לא השתנה...מה שכן השתנה הוא שאין לי מושג עכשיו מה אני הולכת לעשות!!! נקווה לטוב....
נראה לך שאני אנטוש אתכם ככה? אני אקפוץ לפה מדי פעם כשאהיה בבית...ואני מצפה לקבלת פנים ע-נ-ק-י-ת רק שיהיה ברור!!! בלונים,פרחים,מתנות,שלטים גדולים!!! מובן?!
זיקוקים, נרות, נביא את שלמה שישיר לך, יהיה שמח. תבקרי הרבה טוב? יהיה די משעמם בלעדייך. (רוני, לא לעשות פרצוף, את לא משעממת בכלל ואני מת עלייך היא פשוט הולכת אז צריך לעשות לה הרגשה טובה, כן?)