הכתבה

הכתבה

הכתבה שרוני העבירה לכאן נתנב לי להרגיש איזושהיא צביטה חזקה בלב. כי אישית אני מזדהה עם דרכים (הדיסק האהוב עלי) ועם אהבתיהם בכלל לא. לדעתי באהבתיהם הוא הרס את השירים של עצמו. אני מקווה שזה לא שלב דעיכת השלמה שאני אוהבת. שיר

אהבתיה

New member
היי שיר מה נשמע?

היום קניתי את "דרכים" סוף סוף....
מזל טוב לי!!!

איך עפיפונים?

האמת היא שהדבר הזה באמת מטריד אותי. אני עייפה לא ישנתי בלילה של הטיול והיום כמעט נרדמתי בשיעור עם המנהל כך שאני הולכת לישון . חלומות מתוקים שיר נ.ב מזל טוב!

אהבתיה

New member
שלום שגיא! מה נשמע?

אכן אני אוטוטו מתגייסת...שבוע הבא יום רביעי (כולם לרשום ביומן!!!) בסוף אמרתי להם על הבעיה שלי והם ישר קראו לי לבדיקה וכמובן כשגילו מה יש לי הורידו לי פרופיל ומכי"ת כנראה כבר לא אהיה...התאריך שלי אבל (לצערי) לא השתנה...מה שכן השתנה הוא שאין לי מושג עכשיו מה אני הולכת לעשות!!! נקווה לטוב....

אהבתיה

New member
ברור!!!

נראה לך שאני אנטוש אתכם ככה? אני אקפוץ לפה מדי פעם כשאהיה בבית...ואני מצפה לקבלת פנים ע-נ-ק-י-ת רק שיהיה ברור!!! בלונים,פרחים,מתנות,שלטים גדולים!!! מובן?!

ברור מורן!

זיקוקים, נרות, נביא את שלמה שישיר לך, יהיה שמח. תבקרי הרבה טוב? יהיה די משעמם בלעדייך. (רוני, לא לעשות פרצוף, את לא משעממת בכלל ואני מת עלייך היא פשוט הולכת אז צריך לעשות לה הרגשה טובה, כן?)

רגלי

New member
היי גם אני פה

מה שלומכם? שיר לא הבנתי מה אמרת. מה הקשר בין מה שאמרת לכתבה?

אה........

אני מקווה. והיא באמת מאוד מאוד חמודה. אבל אל תגלה לה שאמרתי את זה, טוב?

רגלי

New member
אין בעיות ../images/Emo8.gif

אתה יכול לסמוך עלי
טוב אני צריך לנסוע לסבתא שלי. שיהיה לכם בהצלחה היום

למעלה