הכתבה שגלה שלחה לי ממקומון קרית שמונה, מעניין לקרוא רבה לגלה!
ש שם של משתמש New member 4/8/04 #2 הממ... הוא ממש שונא את אתניX, לא? אני מודה שלא כל אחד אוהב את אתניקס. יש כאלה שלא מסוגלים לסבול אותם, לעומת זאת יש כאלה כמוני שמכורים אליהם.
הממ... הוא ממש שונא את אתניX, לא? אני מודה שלא כל אחד אוהב את אתניקס. יש כאלה שלא מסוגלים לסבול אותם, לעומת זאת יש כאלה כמוני שמכורים אליהם.
E ethnix1 New member 5/8/04 #3 דווקא זה נראה לי שהוא ניסה להראות את היתרונות של אתניקס, למרות שהם לא הטעם שלו וזה ראוי להערכה!
מ מוהיקני זקן New member 5/8/04 #4 שיבלע.. צפרדע.....עוד "מוזיקאי" מתוסכל שלא איצלך.....ואוכל את הלב ש"פחות " מוצלחים הצליחו......
Z ZGala New member 5/8/04 #6 |להוא לא שונא אבל לא אוהב את אתניקס הייתה תקופה הוא כתב כל שבוע בנוגע למוזיקה ודרך כלל על כמה אומנים רק מספר שורות כלפי כל אחד. כמו שאתם רואים לאתניקס הוא הקדיש דפ מלא אפילו עם תמונה.גם לאייל גולן. עכשיו כבר הרבה זמן הוא לא כותב. אולי הוא מוכר סיגריות בקיאוסק? מגיע לו!
|להוא לא שונא אבל לא אוהב את אתניקס הייתה תקופה הוא כתב כל שבוע בנוגע למוזיקה ודרך כלל על כמה אומנים רק מספר שורות כלפי כל אחד. כמו שאתם רואים לאתניקס הוא הקדיש דפ מלא אפילו עם תמונה.גם לאייל גולן. עכשיו כבר הרבה זמן הוא לא כותב. אולי הוא מוכר סיגריות בקיאוסק? מגיע לו!
Z ZGala New member 5/8/04 #7 יש הרבה כאלה שלא מושבעים אבל די טוב יודעים על אתניקס ועודכנים מה הולך אצלהם (לפחות בין מוכרים לי) אני מאוד שמחה ומנסה לעשות תעמולה לטובתם בסביבה שלי,גם בין עולים מרוסיה
יש הרבה כאלה שלא מושבעים אבל די טוב יודעים על אתניקס ועודכנים מה הולך אצלהם (לפחות בין מוכרים לי) אני מאוד שמחה ומנסה לעשות תעמולה לטובתם בסביבה שלי,גם בין עולים מרוסיה