הכתבה על ג'וני אבולה

בבקשה, יש הבדל מהותי-

בין לשמוע על כל דבר שקורה ולכתוב עליו. בין אם זה הנאד המסריח שרמי שלמור תקע בדרך למשרד- או הזין הקטן של שילוח שנחשף במקלחות חדר הכושר- יש הבדל בין הפיפי הצהוב הזה לבין כתיבה שבאה מצורך פנימי. הוא שאמרתי, לא בעיה לדעת כל דבר כשאתה נמצא בצומת שמתרחשים בה דברים, כל מה שנותר לך זה להעלות את הרכילות על הדף. אגב מירן, הדבר הרדוד הזה עשה סערה? איפה? במסדרונות גית"ם? אתם שולחים לה אייטמים משם? תהליך הקריאה שלי בתוך הבלוג (מה זה בלוג אגב?) הזה לווה בצורך עז לברוח שהיה מהול עם רצון להבין, רצון שהשאיר אותי עוד קצת שם,אבל רק עד שההבנה העצימה את הבחילה. ברררררר. קר. תביטו בגשם, הוא מחזיר לפרופורציות, בשבילו אין הבדל בין מודי כידון לחתול רחוב רטוב ורעב. ותנו לחיות לחיות. ושימות כבר הצורר הזה סדאם. וגשם.

תודה

אמנם הציעו לי פעם בדה מרקר, אבל לא הצלחתי להבין מה ההבדל אם אני שולח את הטורים לאותו עורך. אשמח אם תסביר לי באישי יותר במפורט. יוסי.

אני לא יודע למה העורך שלך התכוון

אבל כעיקרון זה ערוץ תקשורת נוסף מלבד המהדורה המודפסת והאינטרנטית של דה מרקר, שיכולה לחזק את הקשר שלך לקורא (מבלי שזה יעלה משהו לך או לעיתון). זה גם ערוץ שאתה אישית משוחרר מכל מיני אילוצי תוכן וזמן מערכתיים. לאחרונה, הרבה מאוד עיתונאים פותחים בלוג שבד"כ יש בו אקסטרא לכתיבתם העיתונאית. צרפתי לך כתבה קרובה לנושא, וכדאי להציץ בקישורים בתוכה על עיתונאים ישראלים באתר "רשימות".

אבולה, תעשה לי פוסט!

בוא'נה, מה זה המס' כניסות הזה? אולי תעשה פרומושיין קטן וצנוע לבלוג של היפה בבנות הפורום? לא משהו בולט, רק תרשום בקטן, בצד, בבולד ורוד זרחני עם נצנצים "קישור לבלוג הכי שווה בתפוז של התותחית ירח ביפן". בשביל שבכל זאת ישימו לב לקישור תוסיף כמה חיצים. מ-ק-סי-מו-ם גם איזו תזכורת בפוסט, סולידית כזאת, לא מפריעה. הבנתי שאפשר גם מהבהב, אז אם זה לא יותר מדי קשה לך...ושיהיה באדום, כן?
סחטיין עליך, ג'ונתן, ידעתי שההשקעה שלי בך תשתלם בסוף! |פרצוף גאה|

בואי אני אלמד אותך שיטה

מעולם האינטראקטיב כזה... כנסי לבלוג שלך. תגללי את המסך עד שתראי כמה כניסות יש לך. לחצי כפתור הריפרש או ה"רענן" ותראי שכאילו נוספה לך כניסה. לחצי על אותו כפתור, בטירוף, כל כמה שניות. ותראי שגם מספר הכניסות לבלוג עולה. גם הוא בטירוף. איך אמרים אצלינו בפרסום? נסי ותהני!

צימט

New member
אבולה תשמע...

קודם כל הזדמנות טובה להגיד שאתה כותב נהדר והבלוג של מעולה - אז הנה אמרתי. דבר אחד לא מוצא חן בעיני וזה שאתה מגיב לאנשים על - ביקורת בלוג ?! אפשר לבקר חופש ביטוי של מישהו ואת הכיף שלו להתבטא? זה כמו לתת ציון לציור של ילד (אחד הדברים הכי חשובים בעולם) יש גבול למה שאני מסוגל לקרוא כביקורת. בכלל זה נהיה טרנדי לבקר בלי לעשות מילימטר של קילומטרז' מקצועי לראיה מבקרי הטלוויזיה החדשים אנשים שלא כתבו שורה בחיים ויורים צרורות בכותבים וביוצרים, אז נכון זה חופש הביטוי שלהם אבל את של אבולה יותר כיף לשמוע :) לסיכום תקפיד לכתוב ולעדכן כי הבלוג שלך מצויין והוא עושה גלים - עובדה.

למעלה