הכתבה מראש1 =)

ellapr41

New member
הכתבה מראש1 =)

חלק א'... (מקווה שהצלחתי סוף סוף להעלות)

ellapr41

New member
טוב נו.. חחח

זה באיכות די גרועה כי הגודל המקורי אחרי הסריקה היה 1.70 מגה בייט אז הייתי צריכה להקטין וממש ירדה האיכות.. אבל לפחות אפשר לקרוא לא? =) חחח תהנו!!!

NanyGosh

New member
יפה יפה..

כל הכבוד לשניכם! אני מקווה גם להגיע למקום שאתם הגעתם אליו. אפילו אם לא מדובר בתפקידים גדולים. המון בהצלחה גם בהמשך. ^_^

Tu Lus

New member
וואו מעורר הערצה

איזה כיף שהוזכרתם בעיתון בהצלחה בהמשך הלוואי עלי
יום אחד. שיהיה בקרוב אמן!

יאללה סיוון וניר!

אתם מוזמנים לספר מה אתם מרגישים
// // _ ( * . * ) \ \--| |-- / / ( ) ^^ ^^

Hawkgirl

New member
../images/Emo207.gif מישהו אמר פיקה פי? D:

אם כבר כתבות, אז רמי, ביום של הבגרות באנגלית שלי, עשו גם פינת ישיבה כזו בכניסה לבית ספר ושמו שמה כמה מגזינים לקריאה(כמו בחדר המתנה XDDD ) כל המגזינים היו של דיסני(ואני אתעלם מהעובדה שזה תיכון כן? XD ) בכל מקרה ישבתי עם חברה שמה ועברתי על כל המגזינים ובאחד מהם גם היה את הכתבה שלך על הדיבוב! הראיון עם אייל וזו שאני תמיד שוכחת את השם שלה(הראיון שהעזו לא להכניס אליו את מאיה! >< ) אז סתם התלהבתי לחברה שלי שידיד שלי הוא זה שכתב את זה D: וגם באיזה גיליון אחר היה פוסטר של סאנגו! ^__^ אז לקחתי לי אותו XP

ואם כבר מדברים על כתבות דיבוב XP

אז קודם כל, הכתבה הזאת היתה ממש מזמן XDD אולי לפני שנתיים-שלוש, איך לבית הספר שלכם יש אותה? (ועוד תיכון? XPP) זאת היתה אחת הכתבות הראשונות שלי ומאוד אהבתי אותה :] לילדה קוראים תמר רימר, היא גם המדבבת של סאקורה מפוקימון. ואייל כהן כמובן (שמתי לב שהוא כותב מדי פעם בפורום D: ממצב אייל?) ובהקשר לכותרת, אז אם כבר מדברים על כתבות דיבוב, בקרוב אני אפתח שרשור חדש וארכז בו סריקות של כמה מכתבות הדיבוב המעניינות, וזה כולל את הכתבה של אייל ותמר, את הכתבה של שירה, תובל שפיר ועוד שני ילדים על הדיבוב ב"נארוטו", את הכתבה הזאת, של סיוון וניר, ועוד כתבה, שהיא הפתעה! ;)

Tu Lus

New member
יופי אני אחכה לשירשור הזה

אגב רמי מה קורה אתך?
ספר מה חדש

porky169

New member
האמת אני לא ממש מרגיש בנח לראות את זה../images/Emo134.gif

וגם סילפו כמה דברים כיאה לעיתונים

sivankoko

New member
זה ממש מוזר..

האמת בסך הכל זה יצא סביר, היו לי כל מיני פחדים, ולמזלי רובם לא התממשו
ברור שהם שינו משפטים שאמרנו, אבל הגזימו והדגישו דברים שאמרנו בקטנות... ולא'דעת.. דיי מוזר לי.... לא משנה, העיקר שהבחילה הסתיימה! אין דאגות יותר, ככה יצא, וככה זה פסדר... (למרות שהתמונות שלנו שם יצאו קצת מוזרות...)
מגניביישן.

אילו פחדים היו לך?

וכן, ככה זה בתקשורת. אתנ אומר משפט כל כך קטן שמבחינתך אין לו משמעות אפילו, ובכתבה הוא הופך לכותרת בגודל וצבע מלא XD (תאמינו לי, אני כתב, אני יודע... XD)

porky169

New member
../images/Emo207.gifתגידו../images/Emo134.gif

מי לעזאזל הבנאדם שהחליט ששבועות זה חג שבכל הערוצים צריכים לשדר שירה בציבור? בערוץ 2 שידרו כל היום ובערוץ 1 משדרים עד עכשיו את זה שלא נדבר על אתמול בלילה ששידרו מ00:00 בלילה עד 8 בבוקר שירה בציבור עם שרלה שרון!

למעלה