הכתבה מצרפת הצלחתי להעלות אותה!
G G i N g N i T New member 1/6/05 #15 לומדת.. אבל לא מבינה.. ../images/Emo110.gif אבל אי אפר ללמוד עם מורה כמו אידה "דקה אחד".. היא המורה הכי סתומה שהייתה לי בכל ימי חיי...
לומדת.. אבל לא מבינה.. ../images/Emo110.gif אבל אי אפר ללמוד עם מורה כמו אידה "דקה אחד".. היא המורה הכי סתומה שהייתה לי בכל ימי חיי...
Y yardenbm New member 1/6/05 #16 אני למדתי יידיש במקום צרפתית פחח למרות שכן למדתי צרפתית חצי שנה והיה לי 90 בתעודה אבל זה שיעמם אותי אז עברתי ליידיש
אני למדתי יידיש במקום צרפתית פחח למרות שכן למדתי צרפתית חצי שנה והיה לי 90 בתעודה אבל זה שיעמם אותי אז עברתי ליידיש
G G i N g N i T New member 1/6/05 #17 אתם לומדים בבצפר יידיש??? ../images/Emo110.gif וואי פעם ראשונה שאני שומעת על דבר כזה!
Y yardenbm New member 2/6/05 #21 חחחח לה לא כל כך מוזר עד לפני כמה שנים יידיש הייתה שפה אסורה אבל אז יצא חוק שיור השפה ולכן מלמדים אותה בבתי ספר
חחחח לה לא כל כך מוזר עד לפני כמה שנים יידיש הייתה שפה אסורה אבל אז יצא חוק שיור השפה ולכן מלמדים אותה בבתי ספר
S SAMAR New member 2/6/05 #22 מגניב+ חחחחחחח, לא ידעתי, בטח סבתא שלי תחגוג על זה...לומדים יידיש...חחחחח