הכתבה + מי לקחתי

AfroPetel

New member
הכתבה + מי לקחתי

אני לא הכי גאה בכתבה (כתבה ראשונה שלי אחרי שנה שלא כתבתי לעיתון אז אני קצת חלוד XD ) בכל מקרה, לקחתי את: התמונה של אינוסנס בתור לאנה התמונה של מיאנקו בתור קו שוורי התמונה של סרף סאן בתור לורד דראקיה של רוקט מפורים של גוגטסו עם עינב מפרינסס פרינסס והתמונה של הקאסט של גוגטסו השניה לא כל התמונות יכנסו, אחרי שאני בחרתי מה לשלוח, העורך יבחר מה הוא מעדיף להכניס ^^ הכתבה: -הכתבה כולה נכתבה בסרקזם ורוח הומור, נא לקחת הכול בראש קליל- [כותרת] גם לנו מגיע 15 דקות של תהילה [משנה] בעצם, 14 וחצי, אבל מי סופר? (יש סטופר) כמה פעמים יצא לכם ללכת ברחוב ולידכם פתאום חולף גבר כמעט וערום לחלוטין שלחזהו חזייה ורודה עם אפרו ושפמו הלבן מעטר את פניו הגבריות בגאווה? כמה פעמים נכנסתם למסעדת מזון מהיר כדי לעמוד בתור מאחורי בחורה עם זקן ובקבוקים זהובים בשמלה ויקטוריאנית? וכמה פעמים יצא לכם להיכנס למתחם האוניברסיטה בשביל עוד יום של הרצאות ולימודים יקר ערך, ותת הנחיות לבחור גבוה ומזוקן עם אוזני חתול, בחור נמוך עם זקן ארוך לבן ומטה, עטוף כולו ביוטה והמוני יצורים שונים ומשונים אחרים? אם איי פעם מצאתם עצמכם בסיטואציה מעניינת דומה, כנראה שנקלעתם לקרבת מתחם כנסים של קהילת חובבי האנימה והמנגה הישראלית. בשביל אלו מכם שלא מבינים עניין ומגניבים כמונו ולא יודעים מה הם המילים הזכרתי קודם, אנימה ומנגה הם שמות לסדרות האנימציה והקומיקס היפני שתופס תאוצה בפופולאריות בזמן האחרון. כן, אני מדבר על פוקמון, על דרגון בול Z ונארוטו ואפילו המומינים ונילס הולרגסון שחלקכם הגדול גדל עליו. סדרות מצליחות אלו לא יכלו לשבת בשקט מבלי לצבור להן קהל מעריצים לא קטן ולפני שיכולנו להגיד "ג'אנגל ווא איטסומו האלה נוצ'י גו דלוקס", התחלנו להתקבץ במקום אחד, הכנסים המדוברים בכתבה זו. באופן עקרוני כתבה מסוג זה אמורה לעניין אך ורק את האנשים המדוברים בה, ומאחר והקהילה פה באילת מזערית, רובכם כנראה ולא תמצאו בה אפילו קומץ של עניין, אבל... אני זה שכותב פה ולא אתם, אז תסבלו. לבטח רובכם ראיתם בסרטים האמריקאים את הגיקים המגיעים לכנסים ענקיים כשהם לבושים כנסיכה ליאה ודארט' וידר, טוב, הכנסים שלנו קטנים יותר ואין בהם סית' עם דלי שחור על הראש או בחורות עם לחמניות בשיער (למרות שבהחלט צריך להיות), לנו יש אנשים מנארוטו, שמנטפים והמוני דמויות אחרות שרובכם כנראה לא שמע עליהן כך שאני לא אפרט יותר, בררו לבד. כך או כך, כנסים אלו מתרחשים באזור המרכז (סיבה שבכל זאת כותבים על זה במקומון אילתי? אין לי שמץ של מושג ירוק עם נצנצים סגולים שמהבהבים בניאון ורוד.) ובהם ניתן למצוא את כתבכם הנאמן ושלל יצורים דומים ושונים כאחד, חלקם לבושים באופן... מיוחד, חלקם כמעט ולא לבושים, וחלקם לבושים רגיל ורצים בכל רחבי המקום עם מצלמה בידם כדי לצלם את הלבושים מיוחד ואלו ששכחו להתלבש באותו הבוקר. מחזה מיוחד לאין שיעור. תורות ארוכים המתפרסים עד לסופו של האופק נמתחים מדוכנים קטנים עמוסי סחורה מיובאת מיפן (שיוצרה בסין, כמובן) על מנת שהעומדים בהם יוכלו לקנות את הבובות וחוברות הקומיקס שהם כל כך אוהבים במאות על מאות של שקלים (אני לא מתלונן, אני עושה זאת בעצמי ונהנה מכל רגע) וכך ממוטטים את הכלכלה העולמית כשהם מוציאים יותר כסף ממה שיש ברשותם וברשות כל קרובי המשפחה החוקיים שלהם. אז אם גם אתם מעוניינים בהנאה הצרופה שתיארתי בזה הרגע ועוד הרבה יותר, אתם מוזמנים להגיע לכנס הגאקקון הנערך ב21.8 בתיכון "בליך" שברמת גן (הכנסים יותר כיפיים ממה שאני גורם להם להישמע...).

meianeko

New member
תודה רבה~

אולי כדאי שתפרט יותר על נושא הקוספליי, היות שאתה שם עליו דגש באמצעות התמונות? אחרת אתה יכול לשים תמונות של מרצ'נדייז ולסגור עניין.. אני גם לא חושבת שכדאי להגביל את קהל היעד שלך אך ורק למי שהולך לכנסים או מכיר אותם, כמו שעשית. מי שירצה לקרוא, יקרא, ועדיף שכך זה יישאר~ כתבה חביבה ביותר~

AfroPetel

New member
לא ממש הגבלתי את קהל היעד XD

אנשים שקוראים את הכתבות שלי כבר רגילים (והעורך החדש שלי קיבל אותי בידיעה שזה הסגנון שלי), אני כותב באופן ציני מאוד וחצי מהדברים שאני אומר אפשר לא להתייחס אליהם XD אף כתב יגיד מרצונו החופשי לאנשים מסויימים "אל תקראו", אלא אם הכתבה שלו צינית מספיק כדי שהוא יוכל לסמוך על השכל הישר של אנשים להבין שגם שורה זו צינית XD ואני לא מפרט הרבה על הכול, פשוט השתמשתי במשהו בולט שאנשים יכולים לזהות גם בלי להיות מעורבים בקטע של האנימה והמנגה, העיתון הזה מופץ במשרדים, לא הרבה אנשים שם שמעו בכלל את המילה "אנימה", אולי מהילדים שלהם XD

meianeko

New member
אל תבין אותי לא נכון

אני מאוד אוהבת ציניות.. אבל שוב, אם אתה שם דגש על קוספליי, אתה חייב להרחיב על זה. ובבקשה, בניגוד לכתבים אחרים, אל תגרום לנו להיראות כמו חבורה של ילדים היסטריים (למרות שאני מניחה שגם התמונות יעשו את שלהן בקטע הזה...)

AfroPetel

New member
האמת

שלא ממש התכוונתי לשים דגש על הקוספליי, פשוט ניסיתי להראות מה שאנשים יותר יבינו, וזה מה שיצא. ואני לא הכי יכול לשנות כבר, שלחתי כבר לעורך X=

innocence

New member
אני גם בעד פירוט על קוספליי.

יש שם רק איזכור מעומעם על קוספליי, אבל בפועל אף אחד לא יבין מה זה ולמה זה קורה..

gogatsu

New member
אני דורשת סריקה! X3

ואני ממש אוהבת את הסגנון כתיבה הציני הזה...

AfroPetel

New member
ברגע שאמצא סורק

ושהמהדורה הזו תצא XD אבל כך או כך, אני אשמור עותק ואביא לכנס D: בכל מקרה, תודה D:

AfroPetel

New member
אני אשמור כמה בצד D:

חפשו אותי בכנס ואני אביא לכם את העותק D: (העיתון הזה גם ככה לא עולה לקנייה, הוא מחולק חינם XD )

למעלה