הכתבה ב-Ynet

SpaceDog

New member
בקשר לכתבה החדשה על טורי ב-ynet

היא תעלה כנראה ביום חמישי, חפשו אותה בחלק של התרבות.

SpaceDog

New member
יש כתבה על טורי ב-yent

תיכנסו לynet תרבות, יש שם כתבה על המהממת מכולן! תרשמו הרבה תגובות, שיידעו שיש לה גב חזק בארץ! נשתמע :)

marzikul

New member
ביקורת הורסת !!! על האלבום החדש של טורי בYNET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3396217,00.html כל הכבוד!!

קראתי את כל הכתבה,

והיה ממש נחמד לראות שהיא לא איבדה את כל האיכויות האלו של הופעה, ושהדברים שיש לה לומר מוערכים גם בארץ, ושהיא עוד רלוונטית, כי פה ושם הרגשתי שאולי זה הסוף. ואז הגיעה הפסקה האחרונה וזה כל כך הפריע לי לקרוא אותה. נורא קל לשבת בבית ולכתוב שירים על ג'ורג' בוש, אבל כשזה מגיע לאספקט המעשי, כנראה שזה יותר מדי לבוא ולהציג את האג'נדה האנטי מלחמתית משהו במקום שהכי צריך לשמוע אותה. כמו שאומרים, קל לדבר. זה פשוט מאכזב.

פלוטו24

New member
דווקא להיפך

בגלל שהמדיניות של מדינת ישראל היא לוחמנית - בטחונית מיסודה, טורי לא רוצה להגיע לכאן. ואת יודעת מה? אני מבין אותה לגמרי. אבל לא כדאי שאתחיל להכניס פה את דעותיי בנושא, כי לא נצא מזה וזה פורום טורי, לא פורום פוליטיקה ישראלית. ובכל מקרה, יש עדיין סיכוי שהיא תבוא (אני מאמין בזה).

רעוּת

New member
היא תבוא כשיהיה שלום,

אז זאתאומרת שיש סיכוי שיהיה שלום?!
כי כ"כ הבטיחו מלחמה בקיץ, אני עוד עלולה להתאכזב

האמת

אם כבר פוליטיקה. אז תמיד חשבתי ש. כאילו. מה הברירה של ישראל ומי יכול לשפוט? וזה באמת. באמת ככה. בצורה אפילו כואבת. אבל מצד שני כשאתה רואה באיזו צורה מטומטמת הצבא מתנהל. או העולם לפעמים. על אילו טעויות טפשיות של בני אדם הכל מבוסס לפעמים... לא שאפשר לשפוט כי אנחנו כולנו כאלה אבל מצד שני. זה מתסכל ומעצבן ולא צודק ו... לא יודעת. קשה להגיד מה נכון פה. [התפלצפויות -על- ...]

באמת קל לדבר.

וזו אחת הסיבות שפוליטיקה בשירים זה זול. כי זה רק לדבר, זה לא לעשות. כי מה אפשר לעשות? מה הטעם בלהוציא אלבום אנטי-מלחמתי ולהופיע איתו באירופה המנומנמת? ומה ההבדל בין אנטי-מלחמתי לשלום עולמי? מתי זה בועט ומתי זה אורוויזיון? אני מאוכזבת. ונעלבת קצת, ממנה. כאילו היא אומרת לי שאני אשמה שהיא לא באה לכאן. ומה אני כבר יכולה להגיד לה? זו לא אשמתי?

FooK MI

New member
אין לי מה לומר, אבל את נורא צודקת.

אז אכתוב 'מסכים
' ואתפשט. מסכים
|עירום|

noosh

New member
כ"כ מסכימה

זה מתחסד, ומתנשא אפילו, לדעתי. סוג-של תירוץ. אני חושבת שזה דווקא הכי חשוב, להגיע לכאן ולהופיע איפה שלדעתה צריך להתחיל השינוי, לא לדבר מרחוק. ואינ לא אוהבת שמערבים פוליטיקה עם יצירה. לא אכפת לי שזה בשירים, אבל כשזה מגיע להופעות וכאלה.. זה זלזול במעריצים שלה פה. מה, גם בארה"ב היא לא תופיע יותר? נו, באמת.

בדיוק

כאילו, נגיד ווטרס? אני שונאת אותו ממש, אבל הוא לפחות בא ועשה מה שהוא מאמין בו. גם הוא יכול היה להגיד שהוא לא בא כי אין שלום, אבל הוא בחר דוקא להופיע בסימן הדו קיום, להגיד מה שהוא חושב ולפעול למען הדיעות שלו המטרות שלו ומה שהוא מייצג כאדם ואמן אפילו שהוא לא כתב אלבום על זה בדיוק באותו הזמן. אני חושבת שיש בזה משהו נורא פוגע, להתעלם מקהילה שלמה של מאזינים בגלל שהמציאות שלהם קצת פחות אידיאלית ממה שגברת טורי מצפה לה :/.

רעוּת

New member
זה סוג של

מגעיל. וסנובי. אני שונאת שאנשים שלא גרים פה מתחילים לשפוט אותנו. מילא אם היא היתה אומרת שהיא לא באה לכאן כי לא מתאים לה ללו"ז ואולי פעם הבאה או מתישהו או שהיא סתם לא היתה שמה עלינו כי זה חור. נעלבתי קשות! אני אקים אוהל מחאה מול הבית שלה!

Shame in you

New member
ומעבר לזה

מה היא תשיג בכך שלא תופיע פה? זה לא כאילו שאולמרט ישנה את מדיניותו הפוליטית בעקבות אמן כזה או אחר שספק אם שמע עליו אי פעם.המחאה לא עובדת במקרה הזה. זה לא משנה כלום, לא תורם למאבק, ולא פייר כלפי המעריצים. וכמו שאמרת, לדעתי, תירוץ.

למעלה