הכתבה בידיעות....

• פותח הנושא RESTO
  • פורסם בתאריך

RESTO

New member
הכתבה בידיעות....

השבת יש כתבה על אריק ב7 לילות בידיעות, קראתי והיא כתבה ממש מענינת... ענתה לי על כמה שאלות.. מישהו קרא? (וזה די מגניב לעשות שרשור שמקדים את זמנו, עיתונים מחלקים את המוספים שלהם בדר"כ ביום רביעי או חמישי לחנויות ובשישי מגיע רק הכלכלה והכותרת...)

I מ י ר ב I

New member
הכתבה היום או תהיה ביום שישי?

מה מסופר בה בכלליות? לא יצא לי לראות..אני מנויה למעריב.

RESTO

New member
אז ככה

הכתבה תהיה ביום שישי. בשער יש תמונה של אריק שמסביב לראש שלו יש הילה של מלאך והכותרת "רואה את האור" ובכתבה עצמה יש לו זר קוצים מסביב לראש והפרצוף שלו מדמם והכותרת "מתחזק" אריק מדבר על בחורות,דיטים,אלוהים,ועל הרצון שלו להתחתן ולהביא ילדים... כתבה מענינת...

I מ י ר ב I

New member
קראתי אותה.מאוד מעניינית

אהבתי את הקטע עם אלוהים,יש הרבה דברים שאני מסכימה עם מה שאמר וכמה לא,אבל בכללי הלהאמין באלוהים בעיניי חשוב ביותר. מאוד נהנתי לקורא את הכתבה הזו.תקראו. גם התמונות ממש מושקעות.

Lp Fairy

New member
נחמד..

זה לא משהו שעשה לי וואווו או שנרגשתי או שלא יודעת מה. מה שכן אהבתי את התיאוריה שלו על איידס.. הוא שואל אנשים אם הם מכירים מישהו ע איידס והרוב אומרים לא..ואז הוא אומר וכמה אתם מכירים עם סרטן..? משהו כאן לא מוזר..? ואז המראיין אומר לו תקשיב יש כמה שמתו מזה לדוגמא עפרה חזה. אז הוא אומר שזה מין כיסוי..שפעם בכמה זמן צריך מישהו שימות מזה משהו מהכנסייה משהו כזה.. זה באמת היה מעניין...חוצמזה..לצערי לא יודעת אולי שטחי טיפה?

I מ י ר ב I

New member
אותי דווקא מעניין לשמוע כל מיני תיאוריות כאלו

כמ שמנחם בן הביא לאח הגדול,לפעמים אתה יודע שזו שטות אבל מעניין לשמוע דברים אחרים,כמו עניין דארווין וכו... אני לא חושבת שמי שחושב שאין דבר כזה איידס הוא מטומטם או אדיוט.

הערה שפוייה בנושא

לכל המגיבים בעניין האיידס. הדברים שאריק אמר בנושא הם פשוט שטות גמורה. אני בטוחה שנאמרו חצי בצחוק וחצי כדי ליצור פרובוקציה. בכל מקרה היחס שלכם לדברים כאל "תיאוריה מעניינת" הוא פשוט בדיחה. זה שכולם מכירים מישהו שחולה בסרטן ולא מכירים מישהו שחולה באיידס זה פשוט בגלל שיש הרבה יותר חולי סרטן מחולי איידס, חוץ מזה שגם אם חס וחלילה, קרוב משפחה רחוק שלכם היה חולה באיידס, רב הסיכויים שלא הייתם יודעם את זה (זה לא משהו שאנשים ששים לספר לכולם). לפי ההגיון הזה אין דבר כזה תאונות מטוסים, עובדה, כל אחד מכם מכיר מישהו שנפגע בתאונת דרכים ואף אחד לא מכיר מישהו שנפגע בהתרסקות מטוס... האיידס הוא מחלה אמיתית מאד, זה בכלל לא נתון לוויכוח או לדיעה אישית (לא כמו העדפה מוזיקלית) באפריקה יש מיליוני חולי איידס, וגם בארץ אתם יכולים ללכת לבתי חולים או להוסטלים שמטפלים בחולי איידס ולראות בעצמכם עד כמה זה אמיתי. בכל מקרה תנסו מידי פעם להפעיל את ההגיון הבריא, אם כל ההערכה לאריק כיוצר, לא צריך לקבל כל שטות שהוא אומר. שיהיה חג שמח (אני ממש מקווה שאף אחד לא יענה לי תגובה כמו "זו דעתך, אבל יש גם דיעות אחרות" כי אז זה יוכיח לא הבנתם כלום ממה שכתבתי)

Crurifragium

New member
טעות וודאית זה לא תאורית פרינג' מעניינת

יש הרבה רעיונות מוזרים שאנשים מאמינים בהם, ושדי בטוח שהם שטויות, אבל זה עדין יכול להיות מעניין להכיר אותם. כלל תאוריות הקונספירציה למיניהן, וכו'. אבל מה שעושה את זה למעניין זה שיש בהן מספיק בשביל שתוכלי לשלול אותן ב99.9999%, אבל אין לך דרך לפסול אותן בוודאות מוחלטת. ברור שהן לא נכונות, טיפשי להאמין בהן, אבל אלו רעיונות מעניניים. התאוריה שאין דבר כזה איידס לא נכנסת לקטגוריה הזאת. זה מעניין בערך כמו התאוריה שהארץ שטוחה (לצערי יש ארגון בינ"ל של אנשים שמאמינים בזה. כן, ברצינות). אין לך אפילו את ה 0.0001% שאולי זה בכל זאת נכון ואת לא יכולה לדעת. אולי מעניין לדעת שיש אנשים שמסוגלים לכבות זמנית את המוח ולהאמין בזה, אבל התאוריה עצמה לא מעניינת. אני מניח, מקווה, ומאמין, שאריק או שסתם החליט להיות פרובוקטיבי ולראות מה עיתונאים יסכימו לאכול ממנו לפני שהם יתחילו לצחקק ולבקש ממנו להתייחס לראיון ברצינות, או שהוא החליט להתראין כשהוא שיכור ו/או מסומם. הוא אומן מאוד מאוד מוכשר, אבל חלק מהרעיונות שהוא מעלה כאן... אוי.

מסכים עם כל מילה..ומוסיף

זה שאיידס קיים זו עובדה מרה שגוזלת כל שנה מיליוני קורבנות חדשים. זו כבר מזמן לא בגדר "עובדה" אלא כבר מזמן הוגדר על ידי ארגוני הבריאות בעולם כ"מגפה". זה שאריק אישית לא מכיר אנשים נשאים/חולי איידס, זה לגיטימי, אבל לא אומר שזה שהמחלה לא קיימת. זה כמו שאני אגיד שאני לא מכיר אישית אנשים שחולים בלצהיימר, אז כזאת מחלה. טיפשות מוחלטת. אריק איטלגנט ויודע לפעמים שבשיל ליצור עניין, חייבים להשתמש קצת בפרובוקציה, מנחם בן ג'וניור, אבל לעומתו אריק לדעתי מעז להעלות תיאוריה כזו לא בשביל יתר עניין מחקרי בנושא, אלא פשוט כתירוץ בשביל לז**ן בנות בלי קונדום. והוא אפילו מודה בכך בכתבה. תסיקו אתם את המסקנות.

I מ י ר ב I

New member
מעניין כל הסיפורים האלו

זה מה שניסיתי להגיד. אני ממש לא רופאה ואני לא מבטלת אף מחלה.סתם מעניין לשמוע כל מיני דברים אחרים... הפרובוקציה כן או לא לא ממש מעניינת אותי.

RESTO

New member
לפי דעתי אריק

יוצא ממש טוב בכתבה, הוא מראה את הצד האחר שלו שהוא מעבר ל"תקראי לי שובניסט תקראי לי בן זונה..." בהופעה הבאה שלו אני יותר אהנה...

למעלה