הכתבה בידיעות....

• פותח הנושא RESTO
  • פורסם בתאריך

I מ י ר ב I

New member
תודה איריס../images/Emo47.gif

הקטע עם הקובץ אקסל הרג אותי מצחוק.קצת מעליב איפושהו אבל בכל זאת אותי זה הצחיק.

טולי135

New member
אני אהבתי

אהבתי את הכתבה, זה מעניין לדעת מה עובר בראש של מישהו שאת הולכת להופעות שלו, זה מסתדר עם זה שאין להם הופעות בשישי בערב, זה היה טוב שנתנו לו להסביר את ההשקפה שלו על השיר ליעל מנקודת מבט אחרת ולאו דווקא על איך יעל מצטיירת.

dudi7888

New member
המון רחמים עצמיים אפשר למצוא שם בכתבה...

לדעתי אריק באמת הוציא קצת צד אחר שלו בכתבה, צד קצת(!) פחות שוביניסטי, צד שחושב שכן יש מקום לנקבה ונקבה זה לא סתם דומם כלשהו עם מקום לפורקן מיני כזה או אחר... יחד עם זאת, הוא גם מאוד מרחם על עצמו בכתבה, לדוגמא שהוא מדבר על הדובר(שהוא עצמו) ב''שיר ליעל''. לדעתי גם הוא לא כל כך מחזיק מעצמו, כי הוא אומר שאם הוא הטופ של המוזיקה הישראלית, אז נפלנו... לא יודע, קצת כאב לי שהוא אף פעם לא התחבר למאיר אריאל, בכל זאת יש המון דמיון... סה"כ כתבה יפה.

טולי135

New member
אני מסכימה איתך

אבל הוא מאד מודע ליכולות שלו כבן אדם כמו בהשוואה שלו לעידו רוזנבלום, לגבי מה שאמרת - תמיד כואב לי בהופעות שהוא שר שירים שקטים (כמו שמות ועוד..)שאני באופן אישי מאד אוהבת אז כאילו יש לו חשש שהקהל פחות אוהב אז הוא כל הזמן אומר סיימנו עם החלק העצוב של הערב או עם החלק המרדים וכאלה.. וזה מאד מפריע לי (גם כי אני מאוד אוהבת את השירים שלו והכתיבה) וגם כי אני אומרת למה להגיד כאלו משפטים אם אתה לא שלם איתם בהופעה אז אל תשיר אותם או שאם אתה שר, תן להם את כל הכבוד שמגיע להם גם אם יש לכמה אנשים בקהל ספקות לגביהם.

I מ י ר ב I

New member
לדעתי זו תגובה צינית שלו

כי לפי מה שהבנתי הוא ממש אוהב את 'שמות'. גם הקטע של ההפסקה בא לדעתי כי הוא רוצה שאנשים יהיו מפוקסים על הטקסק והשירים ולכן נותן להם הפסקה לפני השירים החשובים באמת.ככה נראה לי בכל אופן.

dudi7888

New member
לא יודע, קצת מפריע לי כל הקטע הזה ש...

הוא מרחם על עצמו, בעיקר בהופעות, ומראה כאילו אין לו ביטחון... אולי טראומה מהעבר שמפריעה לו...

טולי135

New member
בטוח שזה חשוב לו

הטקסט בטח חשוב לו, כי אם לא אני לא חושבת שהוא היה מפרסם משהו שהוא לא שלם איתו, וגם לדעתי הוא מאד אוהב את שמות, ודי עצוב לי שהוא לא רץ ברדיו כמו האחרים. ואני לא חושבת שהוא מרחם על עצמו, הוא מאוד מודע לעצמו זה בטוח ולמגבלות שלו ולדעתי הוא פרפקטציוניסט וצריך שדברים ילכו בדיוק כמו שהוא רוצה בגלל זה לא מובן לי הקטע הזה בהופעות. כך או כך הוא בשבילי אלוף

למעלה