הכשרות של סיסקו

בעז 21

New member
הכשרות של סיסקו

האם יש איפה שהוא בישראל שאפשר לעשות קורס לקראת הכשרה CCNP של סיסקו? יש פה מישהו שיש לו את ההכשרה הזאת?

roy27787

New member
Netbryce

מריצים קורסים כאלה... לי אישית אין את ההכשרה הזאת אבל שם למדתי עת ה CCNA. בכל מקרה יש שם את 4 הקורסים האלו במסלול ה CCNP BCRAN BCMSN CIT BSCI www.netbryce.co.il www.sivan.co.il www.johnbryce.co.il נדמה לי שכולם מובילים לאותו אחד ..

בעז 21

New member
CCNA:

יש לי את ההכשרה הזאת, רציתי לשאול האם CCNA == ICND ? או שזה שני הכשרות שונות ? אם כן אז מה יותר נחשב CCNA או icnd ?

roy27787

New member
CCNA=ICND אכן..

זאת אומרת.. ICND -INTER CONNECTING NETWORK DECIVES זה הקורס היחיד שלוקחים על מנת להוציא את התואר CCNA-CISCOC ERTIFIED ENTWORK ASSOCIATE. ככה ש ICND=CCNA

הקורסים אמנם זהים אבל

התארים הם שונים לגמרי ICND הוא קורס היכרות למוצרי סיסקו, את הקורס הזה לוקחים על מנת להכיר את המוצרים ואיך עובדים איתם. ב-CCNA לומדים קונפיגורציות של רשתות מורכבות, בנוסף להכרות עם המוצרים.

roy27787

New member
המממ...

תאמת,שלא נראה לי.. לקחתי את הקורס CCNAB ו ICND לפני מספר חודשים...(בערך בספטמבר) והם אמרו בפירוש שה ICND זה הקורס הכנה לתואר CCNA. בדקתי מבחנים לCCNA וזה בדיוק אותו חומר של ה ICND. ICND זה הקורס המוביל לתואר CCNA.

roy27787

New member
אממ..

The two-step approach introduced in the CCNA program offers candidates the ability to certify at their own pace and skill levels. The two step approach does not replace the existing one exam option, but enables candidates to achieve the certification in two stages by passing a new Introduction to Cisco Networking Technologies (INTRO) exam and a new Interconnecting Cisco Network Devices (ICND) exam to achieve CCNA certification. בדיוק מה שאמרתי ממקודם...

בעז 21

New member
זהו שזה לא..

אפשר להגיד ש CCNA מכיל בתוכו את ICND אבל אם עושים משוואות אז : CCNA = INTRO + ICND . כלומר ללמוד גם רשתות וגם על ציוד תקשורת של סיסקו. עכשיו השאלה מה המשוואה של CCNP ?.

antidot

New member
למה ספקולציות ?

CCNA CCNP מי שקובע זה לא מה שאחרים חושבים, אלה מה שסיסקו דורשים.

antidot

New member
אני לא מבין

אף אחד לא קורא באתר של סיסקו (למרות שאפילו נתתי לינקים ישירים) ? יש מבחנים כגון: CCNA,INTRO,BCRAN וכו'. יש קורסים מומלצים שאמורים להכין אותך למבחן: ICND, INTRO וכו'. בשביל לקבל CCNP צריך להיות מוסמך CCNA (ע"ע לעבור מבחן CCNA או INTRO+ICND) ולעבור את ארבעת המבחנים של CCNP (כאשר לכל מבחן יש קורס מומלץ שאמור לכסות את החומר הרלוונטי). כ"כ קשה ללכת ללינק ? בחיי...

roy27787

New member
חחח אל תתעצבן..

הלכתי וקראתי,,וזה מה שכתבתי רק בלי להסביר.. :)

IBM

עשיתי קורס הכנה ל-CCIE. אני חושב שזה אותו המדריך ב-CCNP, והמדריך היה מעולה!

למעלה