הכשרות המפיונרית

פיקנרול

New member
הכשרות המפיונרית

ובכן רבותי פרק נוםף בגועל נפש של החרדים והכל מתחיל לפני 30 שנה היה רב בבני ברק הרב לנדו רב העיר והוא היה חסיד חבד הוא היה היחיד שנתן כשרות וכולם אבל כולם אכלו מהכשרות שלו כן גם ספרדים ומפה מתחילה העלילה בחבד החלו להופיע השבתאים ואז קם הרב שך וכינה את חבד כופרים והצעד הבא היה איך לא הכשרות הם פתחו כשרות משלהם ראו זאת הספרדים וגם הם פתחו כשרות משלהם וכך זה החל להתגלגל לעשרות כשרויות שהמכנה המשותף הוא עושק ובצע כסף ואת הגושפנקה נתן סופית הרב כדורי והרב אלבז כשרויות חדשות ואמר ללא היסוס שזה בגלל הכסף הכשרות היא אבן שואבת לכסף מטונף וחזרנו לרב לנדאו כל עוד הוא שתק הכל היה בסדר ופתאום ביום אחד הוא נהיה מוקצה מחמת מיאוס והספרדים פתאום גילו שהם לא יכולים לאכול משחיטה אשכנזית ונקודה אחרונה באחד מקיבוצי השרון מכרו פרות פסולות לשחיטה לאכילה בירושלים שהמפיץ הוא חרדי שקנה את הפרות לעשות כסף מסריח ומי שמפקפק אני אוכיח לו

[אורן]

New member
פלאשבאקים...

זו היתה התגובה הכי לא עניינית שראיתי. כל כך לא עניינית, שהיא מגיעה לרמה של פורום דתיים-חילוניים ב- IOL ז"ל... יש לי פלאשבקים... אולי במקום התשובה הכל כך טיפשית והלא עניינית ולא מועילה הזאת תכתוב לנו תגובה שנוכל לפתח עליה דיון?

sandchicken

New member
כמו מה למשל?

בוא תעזור לי, ברצינות. מה אתה חושב שאני צריך להגיב לכזו ידיעה?? מה אתה חושב הייתה המטרה שלה מלבד סתם הטלת רפש?

[אורן]

New member
בחיי שאני לא יודע

אני לא יכול לצפות מה אתה יכול לענות להודעה מכיוון שההשקפות שלנו שונות אבל אם אין לך מה לכתוב אל תכתוב כלום.

sandchicken

New member
אולי אתה צודק

ולא הייתי צריך להגיב לשטויות שהוא כותב. מצטער.

למעלה