הכשפות.

Woogyman

New member
הכשפות.

קודם כל, יותם, פרסם שוב את המשימה. השרשור ההוא כבר הפסיק לקפוץ עוד לפני שפירסמת אותה והרבה לא ראו. ודבר שני, קבוצתי, מתי נפגשים (צ´ט)?

Woogyman

New member
צריך את כולם למשימה הזאת, אז בואו

נגיד מחר בערב? אני יודע שכולם יוצאים אבל שיר לא יכולה בבקרים (נכון?) ויש לנו רק את היום, מחר ומחרתיים לפני הפגישה. באיזה שעה הפגישה אגב?

Phoebe again

New member
מחר, אני מקווה שזה בסדר...

אופס חברה שלי באה אליי חייבת לזוז... ספיילרתי את המסכנה למוות בעונה הרביעית... ראיתי איתה את כל הפרקים עד 4X14... וכמובן שלפני זה הראתי לה את הסוף של 4X20 ו... בקיצור כשאני הורסת את עצמי אני לוקחת אחרים איתי...

Phoebe again

New member
שונאת את תפוז! ../images/Emo43.gif

כמה פעמים אפשר לשלוח את אותה הודעה?!? אניוואי, אני לא ממש יכולה כי חברה שלי באה לישון אצלי היום ואני לא חושבתצ שהיא תתלהב מהרעיון/תבין מה אני רוצה מחייה, כך שמחר ובשעה יותר מוקדמת יהיה נהדר...

HuGo Hell

New member
****לי לא איכפת****

לי יש זמן חופשי חוץ מהיום בשעה 20:30-21:15 זמני היקר אינו יקר הוא זול, אז תחליטו מתי ואני אהיה שם והפעם אני אשמח שכולם יהיו {כמובן חוץ מתום כי הוא לא בארץ :(}

P3H2O

New member
קבוצתי היקרה!!! כלומר יובל ואופל

נפגשים שוב??? מתי? איפה? תענו לי!

P3H2O

New member
למה הדבר הזה לא קופץ????

תקפוץ!!! אמרתי לקפוץ! אולי צריך כמה סימנים כאן

P3H2O

New member
לא יודע אם אני יהיה

זה השעה שבד"כ האח הגדול המעצבן שלי מגיע ומשתלט לי על המחשב

ChArMeD HaRrY

New member
אני לא יכול ../images/Emo10.gif ../images/Emo93.gif

אני הולך ב-9:30 לחברים, ואני לא יהיה פה כמובן ב-22:00, מצטער, זאת פשוט התראה מוקדמת מדי. איתמר - גם לך יש את האח הגדול המעצבן הזה? אני מבין אותך, אני גם חווה את זה על בשרי!

Woogyman

New member
אז קבוצתי...

היום ב7 וחצי בצ´ט טוב לכולם? אני עושה את זה בשעה כזאת רק כדי שלא יתנגש עם יציאות. אם לא נוח לכם, תרשמו מתי כן נוח לכם היום.

Woogyman

New member
אם הם יחליטו שכן, אז מתי את יכולה?

אתמול ביטלנו פגישה כי לא יכולת, אז היום חסר לך שאת לא באה.

HuGo Hell

New member
אני אבוא היום.. יש לי זמן ^^

יעל - נו מה יהיה אנחנו צריכים אותך!!! מחר המפגש!!

למעלה