הכשלון של השמאל, פרס ושרון:

resh0

New member
הכשלון של השמאל, פרס ושרון:

פתאום התברר שישנן גרכים להשיג שקט בגילה! כשעראפת רוצה, זה אפשרי!, משמע: שעד להיום הוא לא רצה... הנה דוגמה לאדם שעושה מניפולציות ובעצם מורה לצלפים שמשתמשים בנשק שאותו אנו נתנו לו, להרוג אזרחים עפ"י צרכיו. אבל אני לא מתפלא על עראפת, אני מזמן מודע ל"איכות החומר" וברור לי שמיום ליום יותר ויותר אזרחים מבינים עד כמה לא הגיוני לנהל מול אדם שכזה מו"ם, בטח לנוכח העובדה שהוא מפר כל סיכום בעבר וכמובן כל סיכום עתידי. הנושאים הכשלון הגדול הם בראש ובראשונה הם מקבלי ההחלטות: שימו לב! מרכזים כוחות, מאיימים ומרתיעים ברצינות ו...הפלא ופלא! הירי נפסק. מדוע ברק לא עשה זאת ברגע שהירי התחיל? מדוע שרון/פרס לא עשו זאת עם כניסתם לתפקיד? מדוע מה שהיה טוב ויעיל אתמול, לא היה טוב ויעיל לפני 10 חודשים??? כמה עגמת נפש יכולנו לחסוך, כמה פצועים ופגיעה ברכוש!!! הכל בגלל שלא יודעים לקבל החלטות בזמן הנכון ומכאן כשלונם. מדובר באנשים שיש להם הכלים כדי לפתור את הבעיה, אך משום-מה מעדיפים שלא לפתור אותה. וכעת לעיקר: מה שהיה אתמול יעיל בגילה, יכול להיות יעיל בכל מקום!!!!! ישראל צריכה לתת אולטימטום שכל כדור שהפלשתינים ירו, התשובה תהיה פגיעה חזקה בג´נין, בשכם, ברמאללה, בחברון ובעזה. אם זה מה שמביא את עראפת "להשתכנע" כח עליו להפסיק את האש, מדוע לא להתמיד בדרך זאת??? וכעת התשובה לכל השואלים: את בעיית הטרור, יש לפתור בדרכים צבאיות. את בעיית פתרון הקבע שיביא לשלום אמיתי, יש לפתור בדרכים מדיניות.

רלוונטי

New member
שקט מסוכן!

האשליה של כוחנו הצבאי מרשימה רק אותנו .וכנראה שבמיחד אותך.שקט כבר הפיל אימפריות גדולות מאתנו.ויהיה לא מחיר יקר . אתה בטוח שאתה מוכן לשלם? כל פתרון שיכפה בעוצמה יסתור את הגדרתו!

resh0

New member
ביננו לבין הסורים יש שקט!

למרות שאין הסכם מדיני. שקט זה הושג בהחלט באמצעות צבאנו ושקט זה הוא שיאפשר בעתיד להגיע להסדר מדיני שפוי עם האוייב הסורי. מה הבעיה? איזו אשליה? איזה מחיר יקר?

רלוונטי

New member
דוגמא טובה!

מלחמת לבנון מזכיר לך משהו? יצירתה המושלמת של סוריה והשקט הדמיוני אליו אתה מדבר !!!

resh0

New member
נכון! דוגמה טובה.

כיצד ניתן למצוא פתרונות באמצעים צבאיים. אבל למה לך לנסות להמציא את הגלגל??? נסה לבחון כיצד כל מדינות העולם המצויות בקונפליקט טריטוריילי נהוגות מול התוקפן. דרכו של השמאל המדיני בישראל היא פשוט מנותקת מהמתרחש בעולם! במיוחד בקרב המדינות המפותחות. לא נראית לך מוזרה העובדה? מה, כו-לם מטומטמים ורק לשמאל המדיני הישראלי יש הפתרונים הראויים??? וראה את מבחן התוצאה של אוסלו... אכן "הצלחה".

למעלה