הכשלה ראשונה

Kingomri

New member
הכשלה ראשונה

ראיתי שכתבתם הרבה מונולוגים מאוד יפים (שאת רובם אני אפילו מכיר) לבנות אבל בואו נראה אותכם, ובעיקר מיכל שהבטיחה ולא נתבקשה לקיים עד עתה מונולוגים יפים לבנים אני מחפש דמויות של גברים צעירים, משהו בגילאים העשרה-עשרים, לא מבוגרים מדי, ולא שייקספיר. כבר עשיתי טו מאץ´ שייקספיר (יאגו, שיילוק, ריצ´ארד השלישי)

actress

New member
ביקשת קיבלת ../images/Emo8.gif

ומתי הבטחתי ולא קיימתי?
* כמעט בכל המחזות של חנוך לוין. בשפע. * "חשמלית ושמה תשוקה", טנסי ויליאמס * "ביבר הזכוכית" מאת טנסי ויליאם * מילר "מות הסוכן" (האב או אחד הבנים), כולם היו בני (האב) * טנסי ויליאמס: "ביבר הזכוכית". המונולוג הידוע של תום ("הקשיבי, האם את חושבת שאני משתגע אחר בין החרושת לנעליים?!...) הוא אחד היותר "פופולריים" לביצוע בקרב תלמידי משחק בארץ ובעולם בכלל. * איבסן: אוייב העם, * צ´כוב: "דבש פרא", המונולוגים של אוסיפ ושל פלאטונוב. * א.ב. יהושוע: "חפצים": המונולוג של עזרא (הוצאת שוקן,עמ´ 60-63) * אילן חצור: "רעולים" מונולוגים של דאוד או של נעים בסוף תמונה שנייה (הוצאת אור-עם) * יעקב שבתאי: "נמר חברבורות": נאום הקרקס של פינק (מע´ א´ תמונה 5, עמק 33-4, הקיבוץ המאוחד סימן קריאה). * יהושע סובול: "ליל העשרים" ( הוצאת אור עם, 1990) נפתלי (עמ´ 37), עקיבא (44), משה (49-53, ללקט) * יהושע סובול: "גטו". וייסקופ, עמ´ 38: "מה בכי יהודים, מה היללה?" או עמ´ 69-70: "להכניס פרחים...מוזיקה, בבקשה!". או קיטל: עמ´ 39-43, ללקט). * יוסף מונדי: "זה מסתובב". שפע מונולוגים של הרצל ושל קפקא. * מטילפונקט: "גורודיש". מונולוג כוחני. * "ילדי קנדי" מאת:רוברט פאטריק, בהוצאת בית צבי * "פונדק הרוחות" מאת נתן אלתרמן, בהוצאת הקיבוץ המאוחד (מונולוג של חננאל) * מונולוגים קומיים-גרוטסקיים: בקובץ של חנוך לוין "מה איכפת לציפור" או ב"ג´יגולו מקונגו". המצוד המלכותי של השמש: מלך האינקא \ שאפר ברודנצצקי: "הזונה מאוהיו" חנוך לוין - ( ק ) "ז´אן דארק": הדופון \ ג´.ב.שאו אריה: קידוש \ הספרי "פטריוט לעצמי": רדל \ אוסבורן "כפר": יוסי \ יהושוע סובול "אלפי": אלפי \ ביל נוטון "גן דובדבנים": לופאחין \ צ´כוב "שלל": מקלובי \ ג´ו ארטון "געגועי לקיסינג´ר": גבר \ אתגר קרת "לפוצץ אותם": המורה \ ברי קיף "לפוצץ אותם": הנער \ ברי קיף "מזג סוציאלי": המזכיר \קישון ( ק ) "תמורה קטנה": ג´ראיד \ פיטר גול "הופעה חיה": הרצל \ ערן ב.י. "שלוש מסיבות": ג´פרי \ אייקבורן "ארץ אחרת" גיא בנט \ ג´וליאן מיטשל "בכור השטן": ריצארד \ ג´.ב.שאו "גטו": וייסקופ \ סובול "ליקויי מאורות": ורלן המפטון "אליל ההמונים": ליאונרד \ פוליאקוב יחסים מסוכנים - וולמון - המפטון מה שהמלצר ראה - ד"ר רנס - אורטון סוויני טוד - סוויני טוד - בונד הים - איוונס - בונד קשר דם - זכריה - פוגרד הים - האטצ´ - בונד עדות בלתי קבילה - בילי - אוסבורן מלקולם הקטן -ניפל - הליואל - (ק ). מלקולם הקטן - מלקולם - הליואל המערבולת - ניקי לנקסטר - קוורד אמדיאוס - מוצרט - פיטר שאפר אמדיאוס - סלייארי - פיטר שאפר השועל והענבים - אזופוס - פיגירדו

stars

New member
אני חייבת להוסיף...

נפש יהודי- יהושע סובולץ יש שם מונולוגים מדהימים של אוטו

למעלה