הכר נא את המש"צ

הכר נא את המש"צ

טוב, אז לפי תמיכתו של מנהל הפורום ברעיונות שהצעתי, הנה הרעיון הראשון שהכי קל לישום- כדי שנכיר את כל חברי הפורום יותר לעומק כל שבוע יועמד אחד מחברי הפורום לראיון נוקב- הוא ייאלץ לענות לשאלות של חברי הפורום ולספר על עצמו וכך נכיר אותו יותר טוב, בסוף השבוע הוא יבחר את המש"צ הבא אותו נראיין. והראשון: מנהלנו היקר נדב...

:O

חח סיון את לא אמורה להיות בצבא משו?! :O אני רואה את כל היום רושמת פה... ועוז.. נתחיל מהתחלה.. קורס משצים שנה... גיל... מחוז...

אני יכולה לענות על זה?

עוז ממחוז דרום בן 20 21 משהו כזה קורס משצים 2001 והוא תותח על עד עכשיו הוא פעיל (בדרכיו שלו) חחח ושני מאמי אני במכינה קדם צבאית לבנות דתיות עוד שנה אני יתגיס ואת הפורום של תפוז יש גם באינטרנט של הפלא וזה במחיר אחיד אצלי אז אני בקשר רצוף בגלל זה... דרך אגב קחו דוגמא אישית מעוז!!! חח

אהההה....

חחח עכשיו הכל ברור... אבל מה הקטע?! זה היה שאלה לעוווז תפסיקי להשתלטט!!! חח סתם חולההה עלייך!!! נשיקוות!

Spidi man

New member
משחק נחמד ../images/Emo45.gif אהבתי ../images/Emo9.gif

עוז, משצ מאוד בוגר מקורס 2001 - מחוז דרום. אני בן 20, בצבא ומנהל גם את אתר המשצים של מחוז דרום.

טוב, אז עוז (סליחה על הטעות)- שאלות

תה או קפה? ובטיולים? המקום הכי יפה שטיילת בו? החלום שלך לטיול? הדבר הכי מצחיק שקרה לך בטיול/כנס/קורס? המדריך שלך שהכי תזכור?

Spidi man

New member
תשובות ../images/Emo26.gif

תה או קפה? ובטיולים?
ברור שתה (לא שותה בכלל קפה, בעע) המקום הכי יפה ?
מסלול בכנרת - כמו שהיו בכנס פסח האחרון. החלום שלי לטיול ?
אממ האמת שאין לי. לאן שאני רוצה לצאת, אני מארגן ויוצא. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בטיול/כנס/קורס ?
וואי יש הרבה. פעם אחת אני זוכר שבאחד הקורסים שהדרכתי, הייתה משצית בוגרת שדיברה קצת יותר מידי, אז קשרנו אותה לעץ
כמובן שהכל נעשה בהומור (מיותר לציין...) היא בעצמה צוחקת על זה עד היום
המדריך שלך שהכי תזכור?
המדריך שלי מקורס המשצים.

יש לי כמה שאלות

יצא לך פעם לעצור באיזה מסלול כשהנשימה עוצרת מהיופי ולהגיד/לחשוב מה רבו מעשך ה`? מה כ"כ מרעיל אותך או הרעיל שאתה עדין פעיל במשצים? איפה למדת? איפה אתה גר? כמה אחים יש לך? באיזה מקום אתה מדורג במשפחה? מה שמות אחיך והורך? איזה צבע אתד אוהב? איזה תוכנית את הכי אוהב בטלויזה (למרות שאתה בקושי רואה) מה אתה מעדיף תצפון או תנגב? מה דעתך על בירת ישראל? ואי הפצצתי בשאלות חחח

Spidi man

New member

יצא לך פעם לעצור באיזה מסלול כשהנשימה עוצרת מהיופי ולהגיד/לחשוב מה רבו מעשך ה`?
האמת היא שלא. כלומר, חשבתי על זה, כי באמת ישנם מקומות שאי אפשר להישאר אדיש אליהם, אבל בצורה קצת שונה. מה כ"כ מרעיל אותך או הרעיל שאתה עדין פעיל במשצים?
זו שאלה מורכבת. יש המון דברים שגרמו לי להישאר במשצים עד היום, למרות שגם יש דברים שאני לא מסכים איתם בתחום הזה (של"ח/משצים). בגדול, אני אוהב את זה, ואני גם מנהל ואחראי אתר המשצים שלנו, ואין לי בעיה להישאר כל עוד אני יכול. איפה למדת?
מקיף ז' - בבאר שבע כמה אחים יש לך?
אחות אחת באיזה מקום אתה מדורג במשפחה?
חח לא הבנתי האמת
איזה צבע אתד אוהב?
אממ כחול, ירוק איזה תוכנית את הכי אוהב בטלויזה?
האמת היא, שיש כמה. ארץ נהדרת, חברים, ועוד כמה. דווקא יוצא לי לראות טלווזיה. מה אתה מעדיף תצפון או תנגב?
את שניהם.

וגם לי יש שאלות =]

וואלה אהבתי את המשחק =] תותח מי שהמציא אותו =] עוז יקר, תענה על הכל =] - עד מתי נראה לך שתישאר פעיל במש"צים? - נראה לך שהילדים, נכדים, ונינים שלך גם ימשיכו את המסורת של המש"צים? - כמה פעמיים היית באילת? P= - מה אתה מעדיף? לישון באוהל? לישון תחת כיפת השמים? או לישון בבית? - מה עושה לך את זה יותר- נוף מדברי או נוף "ירוק"? - איזה סגנון מוסיקה אתה שומע? - איזה אופי צריך ליהיות לבחורה בשביל שהיא תמצא חן בעינך? - מה טוב יותר? ים או ברכה? || גלידה או ארטיק? - מה אתה אוהב יותר? פיצה או המבורגר? או אתה הולך על "דה באסט"---> סלט ירקות! - מה אתה מעדיף? ג'אנק פוד או אוכל ביתי - נכון או לא נכון: זאת היתה חפירה ארכיאולוגית עכשיו? P= תענה על הכל עוז =] בהצלחה =]

Spidi man

New member

עד מתי נראה לך שתישאר פעיל במש"צים?
לא יודע. אני בשלב מסוים אני אצטרך לעזוב. נראה לך שהילדים, נכדים, ונינים שלך גם ימשיכו את המסורת של המש"צים?
רק אם הם ירצו
כמה פעמיים היית באילת?
קשה לספור...
מה אתה מעדיף? לישון באוהל? לישון תחת כיפת השמים? או לישון בבית?
אני מעדיף את כולם. בכל מקום ומקום יש משהו מיוחד - גם בבית. מה עושה לך את זה יותר- נוף מדברי או נוף "ירוק"?
אני אוהב בעיקר נוף "ירוק" (כמו שרשמת). האוויר צלול יותר, ויותר נעים לעשות מסלול בנוף מרהיב, שכולל דברים מיוחדים של הטבע
איזה סגנון מוסיקה אתה שומע?
אין סגנון מסוים האמת. איזה אופי צריך ליהיות לבחורה בשביל שהיא תמצא חן בעינך?
לא נראה לי שאפשר להגדיר את זה. כלומר, צריך להכיר אותה ולדבר איתה כדי שיהיה אפשר לענות על השאלה. מה טוב יותר? ים או ברכה? || גלידה או ארטיק?
ים. גלידה. מה אתה אוהב יותר? פיצה או המבורגר? או אתה הולך על "דה באסט"---> סלט ירקות!
אוי, שאלה קשה
אוהב את כולם
מה אתה מעדיף? ג'אנק פוד או אוכל ביתי
תלוי מתי את שואלת
נכון או לא נכון: זאת היתה חפירה ארכיאולוגית עכשיו? P=
לא נכון. היה דווקא נחמד.

למעלה