הכר את...

kuik0kuik

New member
הכר את...

כן כן פתחתי פרוייקט חדש בשם הכר את... כל שבוע אני שולח מסר לחבר מהפורום ואם הוא מאשר את השתתפותו אני שולח לו שאלון כשחבר הפורום עונה עליו הראיון יפורסם בפורום.(זה מין משחק כזה). כמובן שאתם אחר כך יכולים לעשות לה שאלונים אבל קצרים. הילדה הראשונה שבחרתי היא: נולדה ב 14.4 והיא בת 11 ואוהבת את אפרת גוש,והכינוי שלה הוא מאיונה האחת והיחידה קבלו את: מאיה שם:מאיה תאריך לידה:14.4 תחביבים:לשחק בסימס, לשחק בסימס, לשחק בסימס... חיה אהובה:כולם שווים אצלי מתי הצטרפת לפורום?:לא זוכרת איזה סימס יש לך?:כל התוספות חוץ ממיני(זו גניבה לאור יום) גיל:11 מה קורה?יש לי הכבוד להיות הראשונה שעונה על השאלון הזה אכלת פעם תפוח והייתה בו תולעת?לא נעקצת על ידי דבורה?מזל שלא הדבר הכי מפדח שקרה לך(נשמר בפורום):ראיתי מישהו שדומה לאבא שלי, אז אמרתי לו "אבא בו תראה אותי מאכילה את הסוס!"(הייתי בחוות סוסים)ואז אבא שלי עמד מאחורי ואמר לי"מאיה,אל מי את מדברת?"ואז ברחתי משםXDDDDDDDDDDDDDDD האתרים נכי שוים לדעתך:4 ever,מוד דה סימס ופגי איזה סימס יש לך?שאלת את זה כבר............. איזה לויין יש לך בבית?אה??... אוהבת מוזיקה?כן זמר:סקעת זמרת:אפרת גוש שיר:הייתכן השיר הוא של...דניאל סלומון אוהבת בובספוג?כן מה דעתך על חילזון מחמד?למה לא? היית רוצה לגור בתוך הים?לא את אוהבת סרטים מצוירים כן אם כן אז... איזה סרטים את אוהבת של המצוירים תלת ממדי זה נחשב אם כן אז,מדגסקר ושרק את אוהבת את המצוירים של דיסני תלוי איזה איזה מהם(איזה דמויות) מיקי ומיני טוב עכשיו נשחק משחק זה או זה קיץ או חורף?קיץ ים או בריכה?בריכה בית ספר או בית?בית קולה או ספרייט?לא זה ולא זה. פיצה או המבורגר?המבורגר סלט או צ'יפס?צ'יפס נקניקיה בלחמנייה או עוף?נקניקיה כלנית או רקפת?רקפת סימס 2 עונות או סימס 2 חיות?חיות סימס 2 פתוחים לעסקים או סימס 2 חיי לילה?OFB דבר אחרון.. מה את כל כך אוהבת בפורום הזה?:את הכוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווול נהנת?:מאוד!!!!! חבר הפורום הבא הוא יהיה בן!! הילד יודע כבר שהוא הילד הבא,אז חכו ל יום חמישי הקרוב :).

kuik0kuik

New member
עוד מידע על המשחקון

1.כל שבוע בימי חמישי ולפעמים שישי יש ילד המרואיין כדי שחברי הפורום יכירו אותו יומיים לפני אני שולח לילד/ה שהוא/היא התקבל/ה להיות ההכר את.. הבא. 2.אסור לחבר הפורום האחר לעשות עוד פרק לאותו המשחק הזה,אני מתכוון שאת ההכר את.. רק לי מותר לפתוח,בשמחה אתה יכול לעשות פעילות ראיון אבל שונה!. 3.מה דעתכם?

MorSims

New member
נחמד מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif

Girlsim

New member
כמו שעשיתי בדיוק אותו הדבר

"הכר ת'פורום" רק בדפים ..|: לא חשוב בהצלחה :]

למעלה