הכר את מחשבך- איך..?

Viper101

New member
הכר את מחשבך- איך..?

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של חברת Lenovo מדגם T60. המודל המדויק- 1956-A34. ועכשיו לשאלות: אני מעוניין לדעת בדיוק את הקונפיגורציה, ובעיקר לדעת מה התמיכה של המחשב בכל נושא הרשת האלחוטית. איך אני בודק את זה? ניסיתי לברר פרטים באתר של IBM, אבל אני לא מוצא שם תשובות מדויקות (מצורף קישור למפרט טכני, שימו לב שהכל נרשם לפי "on selected models"). בקיצור- איך אני נכנס למחשב, והוא אומר לי איזה התקנים יש לי?! חשוב לציין, כשאני מעלה את המחשב הוא מזהה לי חומרה חדשה- PCI device, אבל אין לי מושג מה להתקין עבורו. תודה רבה, דן.

kobi 23

New member
כנס

ללינק הזה http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/homeLenovo.do תבחר את הדגם המדוייק שלך ואז תןכל לראות בדיוק מה הקונפיגורציה שךל

Viper101

New member
תודה, אבל...

הדגם הספציפי של המוצר שלי יכול להגיע עם כמה תצורות... מה שאני רוצה לדעת זה מה קיים על המחשב ***שלי***... איך אני עושה את זה?

יאיר B

New member
תוריד אוורסט - בקישורי הפורום. תקבל תמונה

מלאה של מה יש לך במחשב. רשת אלחוטית יש בכל המחשבים אותו דבר: b/g ובחלק קטן גם a שלא ממש שימושי בארץ.

Viper101

New member
היי, עפ"י אתר IBM זה המפרט תקשורת של המחשב

Detailed specifications - ThinkPad T60, T60p Communications Infrared (IR) IR transceiver for wireless file and data transfer and printing. Speeds up to 4Mbps. Compatible with the Infrared Data Association (IrDA) IR data link specification. Modem 56K v.92 Note: Public network download speeds are limited to 53kbps. Upload speeds are limited to 48Kbps. Actual speeds depend on many factors and are often less than the maximum stated. Network 1Gb Ethernet installed on systems via the system board. Intel 802.11abg Mini PCI Express wireless adapter on selected models. ThinkPad 802.11abg(3945) Mini PCI Express wireless adapter on selected models. Bluetooth/Modem combo card on selected models. Integrated Sierra Wireless CDMA2000 Network Adapter for Verizon Wireless Broadband Access on selected models. מישהו יכול לתת לי הסבר על מה המשמעות וההבדל בין כל אחד מההתקנים, ומה היכולות של כל אחד? מה ההבדלים בין a,b ו-g? מה כל אחד מהם מאפשר? תודה, דן.

YossXP

New member
שלח לי את הסריאלי של המחשב

אוכל לבדוק ברישומים של לנובו..

Viper101

New member
בבקשה

LP-MWCC1 תודה. איפה אני יכול להקיש מספר ולראות את הנתונים האלה?

למעלה