הכר את חברי הפורם

Crossface

New member
הכר את חברי הפורם

בהשראת מנהלת הפורום (יכול להיות שכבר עשו את זה כאן, אבל הצטרפו חדשים, אז בואו נכיר את כולם) אז כל אחד יספר מה שהוא רוצה אני אתחיל אני אביחי בן 22 (בקרוב 23) מזל עקרב עומד להתחיל שנה שניה של לימודי תיאטרון באשדוד (אני התחלתי שנה שעברה במחזור הראשון אי פעם) ואני ממש לא יודע למה לצפות אם יש שאלות אני מוכן לענות תמשיכו....

actress

New member
באמת כדאי שנכיר פה את כולם../images/Emo8.gif

אני מיכל 21 מזל דגים אני לומדת כבר 15 שנה בסדנא למשחק בראשל"צ השתחררתי בדיוקקקקק היום לפני שנה מהצבא
לי ואני מתכננת ללמוד במסגרת יותר רצינית אצל יורם לוינשטיין או במאי או בנובמבר עוד לא החלטתי... ויש עוד הרבה מה לכתוב אבל נראה מה כל 1 כותב ויהיה אפשר להוסיף...

אני מרי פופינס...המטפלת המעופפת...

אני מיכאל לוין מיבת ים(מזל תאומים,עוד פרטים בכרטיס)...לומד שנה וחצי אצל גברת ספיר קם(שגם תפיק את הפסטיבל בספטמבר),ושייך לתיאטרון היצוגי של בת ים.תחביבים:לצוד פילים ורודים דימיוניים,לישתות דברים מענינים(בירות בעיקר),ולישמוע מוזיקה(מטאל ורוק ושיהיה כבד!!!)...

lifie

New member
שלום שלום....

טוב אז ככה ... קוראים לי אורית ואני בת 21 (ממש עוד מעט ) אני עוד מעט מתחיל ללמוד שנה שנייה תיאטרון באשדוד (כמו אח שלי אביחי) אני מהראשונים שלמדו... אוהבת את הליצן שבי מתכננת עוד שנה ללמוד קולנוע בהתמחות עריכה (בספיר) מתרגשת לקראת ההופעה בבראשית - מי שרוצה מוזמן לבוא לראות אותנו במתחם תיאטרון ביום שישי(היום הראשון של הפסטיבל) בשעה 14:00 וזהו ... אהה... אני גם אוהבת את חי חבר שלי שאותו הכרתי בלימודי התיאטרון

עכשיו אני ../images/Emo9.gif

נעים מאוד שמי נטע, בעוד חודש בת 27 (28/9, היום האחרון של סוכות). חובבנית לגמרי בכל מה שקשור לתיאטרון ומתעסקת בתחביב הזה בערך 4 שנים ועם הזמן מתמכרת לזה יותר ויותר. תחביב נוסף: לחלום בהקיץ... זהו

unita

New member
גם לי קוראים אורית!!

אז נעים להכיר..
לצערי.. אני לא כותבת פה לעיתים קרובות אז נא לא לשכוח את קיומי בבקשה!! טוב אז כמו שאמרתי קוראים לי אורית אני בת 15 וחצי (מזל גדי) מרמת גן לומדת במגמת תאטרון ומקווה להיות שחקנית... (אם לא אז פסיכולוגית או סטייליסטית, אבל החלום שלי הוא להיות שחקנית טלויזיה בסדרות).. אניווי אני מחפשת אודישנים כבר המון זמן לא מוצאת כלום.. אז... אם יש לכם משהו - אשמח לשמוע ממכם!
אורית

טוב, אז ככה:

קורנפלקס, בת 18 מאזור השרון. בוגרת מגמת קולנוע ותקשורת באחד התיכונים הטובים של ערי השרון העליזות. חוץ מריקוד לסוגיו (בעיקר בלט קלאסי), אני מתעניינת מאוד גם במאחורי הקלעים של הופעות, הצגות ומופעים. בעתיד הייתי רוצה אולי לנהל או להפיק איזשהו מופע גדול. אני אמורה להתגייס בקרוב, לתפקיד לא ידוע, ואחרי הצבא אני מקווה להתקבל ללימודי קולנוע באוניברסיטת תל-אביב (מסלול עיוני).

Sofia Loren

New member
|חיאני גם רוצה להציג את עצמי... ../images/Emo13.gif

אוקי,אני סופי,לא מזמן הצטרפתי לפורום כדי להכיר אנשים שאוהבים תיאטרון ואת אומנות המשחק שבה פשוט "התאהבתי"... אני חולמת להיות שחקנית(כרגע מחפשת סדנא כלשהי...) ואני בת 16. אהה שכחתי----שנה טובה לכולם!!!

snowe

New member
גם אני לרשותכם../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo124.gif

שמחתי לראות שאביחי התחיל בשרשרת ההיכרויות ולאור האנשים שהציגו את עצמם נראה לי שאני "הסבתא" של הקבוצה. שמי דורית שמי דורית בגיל 45 (לא להיבהל) אמא ל - 3 ילדים(אם ישמעו את העניין ילדים אוי לי..) בת בגיל 21 ותאומים(בן ובת בגיל 18. אני מורה 20 שנה לתלמידי כתות ה -ו. בשנתיים האחרונות ניתנה לי הזמנות להיחשף מקרוב לעולם התאטרון ואני מצטרפת בשנה הקרובה לשנה שנייה עעם חברי מאשדוד שהציגו עצמם לפני אביחי, אורית והחבר שלה חי לקבוצת התאטרון בניהולו של ג´רום, קבוצת צעירים משגכים שחלקם נכנסו לפורום זה ולמרות פער הגילאים קבלו אותי לתוכם ובינהם כשווה בין שווים בכל תהליכי העשיה והרוח בשעורי התאטרון. הקבלה שלהם נתנה לי את הכוח והיכולת ליצור ולהוציא את יכולותי שנשארו סגורים בי "מאות שנים". תודה אישית לכל אחד ואחד... האמת היא שאני יותר מתחברת למלודרמות... אבל השנה למדנו והתנסנו בתחום הליצן בתאטרון היה חדש וקשה לי מאוד להתחברות בתחילת הדרך. למרות זאת השנה אני אלמד ליצנות רפואית באסף הרופא (עם אביחי ועדי מהקבוצה שלנו) ומקווה שאצליח לגרום לאנשים לחייך ולצחוק... אז זו אני בינתיים ואשמח כמו ברוח הקבוצה שלנו להשתתף בשיחות על העשייה באומנויות הבמה. אני מאחלת לכל קבוצת תאטרון שתגבש מערכת מתוקשרת, מחוברת, מפרגנת ומחזקת את העשייה בתחום התאטרון דבר שמזניק את הרמה של האיכות כלפי מעלה. שנה טובה לכל חברי הפורום. מקוה שמנהלת הפורום הקשוחה (בצחוק) לא תנזוף בי שוב כי כבר חטפתי ממנה נזיפה בגלל שלא ידעתי איך מוסרים בפרטי... אז למנהלת הפורום איתך הסליחה ומקווה שהפעם לא חרגתי מהכללים.

היי.........

היי לכולם..
מצטערת שלא יצא לי להציג את עצמי עדיין , כי לא הייתי פה ( בפורום) כבר הרבה זמן.... אני טל בת 17 מאשדוד וכמו קודמיי,אביחי ,אורית ודורית, גם אני לומדת בקבוצת משחק של ג´רום ארוש בבמת אשדוד! אני מאוד נהנת מזה... אני מצפה בקוצר רוח להופעה שלנו בבראשית.. ואני מקווה שאני לא אהיה חולה עד אז.. כי אני חולה עכשיו! אני מאוד נהנת ממשחק וגם למדתי כשהייתי בכיתה ז´- ח´ תיאטרון עם דצ´ו( גם כן באשדוד) יכול להיות שהשם הזה מצלצל פה לכמה אנשים!!! ובנימה פרטנית יותר אני בת מזל עקרב.. כרגע עוברת תקופה חדשה בחיי עברתי בית ספר- ממקיף ו´ לאנקורי- וכל זה בכיתה י´ב.. וזה די קשה לי אבל טוב לי יותר... מכל הבחינות! מצד אחד זה מבאעס לעזוב את חברי ואת הבית ספר אבל תמיד כיף ואפילו יותר טוב להתחיל מחדש... דף חלק!!! אבל זה לא הפורום הנכון!!!?!? =) חלומי מאז ומתמיד היה להופיע על במה וללמוד משחק ולהנות מזה! אני חושבת שזה התרפיה שלי בחיים וזה מה שנותן לי את הבריחה שלי מהמציאות, את הפתח, המפלט הקטן שלי אל חיים אחרים טיפה( אולי אף משונים יותר...?!) אבל בהחלט מהנים וחופשיים יותר! ואני ממליצה לכל אחד לעלות לפחות עם אחת בחייו על במה ולעשות משהו... אפילו סתם להזחיק במה מבלי לעשות משהו מיוחד... זו חוויה כוחנית ועוצמתית ומדהימה לאללה!!!!!!!!!! ו... מה עוד אני אוכל לרשום?! מה שבא לכם לדעת עליי , אנא שאלו! ביי מאחלת לכולם שנה טובה ומוצלחת... אוהבת את כולכם... .. טל שני!

הרבה זמן לא ביקרתי בפורום.....

ובאו המון חדשים..... אז כדאי שיכירו אותי......
אני ליאת, בת 14 מרמת גן. לומדת במגמת תיאטרון. שנה שנייה ב"הבימה". וגם למדתי משחק 4 שנים לפני "הבימה".

למעלה