הכר את הפורוםD:

Rose131

New member
הכר את הפורוםD:

טוב. אמ. שוב נגמרו לי האנשים. שלחו לי עוד מסרים
וגם תשאלו שאלות! מה זה פה שרק איזה שני אנשים שאלו פעם קודמת?
אז השבוע אתם חוקרים את... . . . . . נמאס לי. נטע! [DuLcE NeTa ] תהנוD:

linkintrance

New member
נטעעע../images/Emo24.gif

מה קורה? מה עושה? מה תעשי? מהן הלהקות שאת הכי אוהבת חוץ מ-HIM האם את צמחונית? איך את אוכלת את הקרמבו? אוהבת חורף? האם את חושבת שכולנו גדלנו על בריטני ועכשיו אנחנו סתם אומרים שהיא קקי כזאת? חחח נכון AQUA הייתה להקה שולטת?? (לא היו לי שאלות נורמאליות חחחח)
לילה טוב, שיהיה לך ולכולם יום מקסים מחר!

DuLcE NeTa

New member
../images/Emo24.gif

מה קורה? מצוין מה עושה? הממ עונה לך על השאלות :p מה תעשי? אלך לישון.. או סתם לכתוב דברים ביומן החדש... מהן הלהקות שאת הכי אוהבת חוץ מ-HIM אביב גפן, עברי לידר, אוונסנס, האם את צמחונית?לא. איך את אוכלת את הקרמבו?ב3 ביסים בערך מסיימת את כל השוקולד והקצף ובסוף מתענגת על הביסקוויט.
אוהבת חורף? אני מתה על החורף!!!! האם את חושבת שכולנו גדלנו על בריטני ועכשיו אנחנו סתם אומרים שהיא קקי כזאת? חחח יש מצב. XD נכון AQUA הייתה להקה שולטת?? לא מכירה
(לא היו לי שאלות נורמאליות חחחח) בקטנה חעחעחע לילה טוב, שיהיה לך ולכולם יום מקסים מחר! תודה רבה, לילה מצוין. הודגש באמצעות מדגישומטיק

under the rose

New member
היי נטע../images/Emo9.gif

מה שלומך? איך עבר עליך היום? והסופ"ש? נכון שהיה כיף כשירד גשם? אוקי... ולשאלותיי הקבועות... באיזה כיתה את? צבע אהוב? מאכל אהוב? שתייה אהובה? מאכל אהוב? סרט אהוב? ספר אהוב? מקומות בילוי אהובים? תחביבים...? את מנגנת? אם כן, על מה? קיץ/חורף? 5 דיסקים שאת הכי אוהבת? 5 זמרים/להקות שאת הכי אוהבת? שיהיה לך המשך שבוע נעים

DuLcE NeTa

New member
היי היי היי :)

מה שלומך? פיין תנקיו... איך עבר עליך היום?אחלה של יום, קיבלתי עוד סולו לטקס רבין, יש לי 2
והסופ"ש?גם סבבה לגמרי. נכון שהיה כיף כשירד גשם? הכי כיף בעולם!!!! אני מאוהבת בחורף!
ולשאלותייך הקבועות... באיזה כיתה את? י'
צבע אהוב?כחול וכל מה שקרוב אליו. מאכל אהוב?פסטה, שתהיה עם רוטב. לא משנה איזה... שתייה אהובה?דיאט קולה, דיאט אייס תה ויסוצקי, ומנגו D: מאכל אהוב?לא שאלת אותי כבר?
סרט אהוב?שיקגו. ספר אהוב?פיו מלא זמן לא קראתי. אני צריכה לחזור לקרוא
אבל, ספר שאהבתי זה "התלבלבות" של שרון קריץ'. למרות שלא סיימתי אותו, אני בדרך. זה בשלבים
מקומות בילוי אהובים?חוף הים, אבל רק על החוף.. לא בתוך הים, ו.. בבית עם חברים וכאלה. תחביבים...?לשיר, לשיר, לשיר, וזהו בעיקרון. סתם יש עוד, אבל אני הכי הכי אוהבת לשיר. את מנגנת? אם כן, על מה?יודעת כמה אקורדים בסיסיים על אורגן, בתקווה ליותר, בע"ה עוד חודש קונים לי גיטרה ואני אתחיל ללמוד D: קיץ/חורף? חורף חורף חורף חורף. 5 דיסקים שאת הכי אוהבת? וואי.. אין לי כמעט דיסקים, וחלק מהדיסקים שיש לי חרא, אז אני אוהבת את לילות לבנים של אביב גפן, את זה לא אותו דבר של עברי לידר, ו... דיסקים של switchfoot להקה מארה"ב לא מוכרת בארץ עם מוזיקה מדהימה. 5 זמרים/להקות שאת הכי אוהבת? switchfoot, HIM, אביב גפן, אוונסנס, עברי לידר, קרן פלס, ועוד מלאמלא.. שיהיה לך המשך שבוע נעיםתודה רבה, היה לי כיף :)

under the rose

New member
מזל טוב על הסולואים../images/Emo140.gif

ולא שמתי לב ששאלתי על המאכל האהוב פעמיים
זה מה שקורה שאני עושה מליון דברים בבת אחת

FFTL

New member
היי נטע! D:

מה נשמע? מה חדש? את יודעת שעוד 3 ימים יש לי יומולדת? D: את לסבית? OO: דו? סטרייטית גאה? איזה סרט את הכי אוהבת? ואיזה ספר? ראית את הסרט אבודות והוזות? ^____^ ושודדי הקאריביים? O: קראת את הספר אדי מלך המסטולים? אם לא כדאי לך:] מצטערת שאני חופרת
נמשיך? D: *כן:X* איזה מבחן יש לך בקרוב? במה? למדת? בהצלחה D: מה עוד בא לי לשאול אותך? >< את אוהבת את FFTL? זהו ^^ תודה שהקדשת לי זמן :] ביי. יומטוב וסליחה על החפירה D:

DuLcE NeTa

New member
מצטערת שאני מגיבה עכשיו ../images/Emo24.gif

מה נשמע? מצוין =] מה חדש? כלום XD את יודעת שעוד 3 ימים יש לי יומולדת? D:ווואו מזל"ט בת כמה את?
את לסבית? OO:לא, אבל אין לי בעיה עם לסביות. דו?כנ"ל. סטרייטית גאה?סטרייטית לגמרי. גאה? לא דיברנו על זה כבר? XD איזה סרט את הכי אוהבת?הרבה, אני אוהבת מאוד את הסרט שיקגו, ומוצאים את נמו ותפוס ת'כריש
ואיזה ספר?המון זמן לא קראתי... ראית את הסרט אבודות והוזות? ^____^לא אבל אני מתה לראות אותו כי שמעתי עליו דברים טובים. ושודדי הקאריביים? O:לא
קראת את הספר אדי מלך המסטולים?גם לא... אם לא כדאי לך:]אקח לתשומת ליבי :) מצטערת שאני חופרת את לא זה כיף!!! נמשיך? D: בשמחה :) *כן:X*
איזה מבחן יש לך בקרוב? תנ"ך יומרביעי :-\ במה?תנ"ך! למדת?לא ממש, כאילו... לא. בהצלחה D:תודה רבה!! מה עוד בא לי לשאול אותך? ><את זה את תגידי... את אוהבת את FFTL? לא שמעתי אותם
זהו ^^ תודה שהקדשת לי זמן :]העונג כולו שלי! ביי. יומטוב וסליחה על החפירה D: יומצוין ולילה קסום D:

Fragile Dream

New member
נטע!^^../images/Emo79.gif

היי
מה קורה? הכלטוב? מהחדש? איך בבצפר? איזו כיתה את? איפה את גרה? אילו אומנים את אוהבת חוץ מHIM [רשימה מלאה!D:] מה המפגש פורום האחרון שהיית בו? ומפגש ישרא? היה כיף?D: את מעדיפה מקומות המוניים או שקטים כאלה? היית פעם בחו"ל? כמה פעמים? מה ראית?D: אינלי עוד שאלות;[ יומטוב

DuLcE NeTa

New member
:D

היי היי
מה קורה?מ צ ו י ן הכלטוב?כן :) מהחדש?אין חדש... איך בבצפר?סביר... איזו כיתה את?י'5 :p איפה את גרה?יבנה
אילו אומנים את אוהבת חוץ מHIM [רשימה מלאה!D:]המון.. כבר עניתי בשאלות קודמות... מה המפגש פורום האחרון שהיית בו?לא הייתי במפגשפורום... ומפגש ישרא?בסוכות D: היה כיף?D:היה מעולה!! את מעדיפה מקומות המוניים או שקטים כאלה?שקטים, ועם אנשים שאני אוהבת! היית פעם בחו"ל? כן :) כמה פעמים?פעמיים. מה ראית?D:הייתי בטיול מאורגן שנה שעברה לצרפת בלגיה והולנד ובכיתה ב' לטורכיה עם כל המשפחה, ראיתי המון דברים... הייתי בפארקי שעשועים כאלה.. ראיתי את אייפל ועוד מלא מלא אני לא אסיים אם אני אתחיל D: אינלי עוד שאלות;[ חבל, כיף לי לענות D: יומטובתודה רבה!!

corala

New member
../images/Emo103.gifא. מי שואל אותה.

ב. סמיילי זה יותר יפה. XD~

Sakai Shana

New member
וי, נטע~

יש לך מצלמה דיגיטלית? נכון שהמילה "גדוד" מזכירה לך את דודו זר? תרצי להיות אי פעם ביפן? פררה-רושה או קורנפלקס? תרופות, שלא נצטרך אמן~ בכדורים או נוזל? לקחת אי פעם אנטיביוטיקה? איזה נייר טואלט את הכי אוהבת? [חזרתי הרגע משיעור מתמטיקה, לא אמורה להשאר בי טיפה אחת של היגיון.]

למעלה