הכר את הפורום!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הכר את הפורום!

תודה לרותמיקה2 שענתה לשאלותינו. היום בפינתנו מתארחת הציורים של יובל! שאלו אותה שאלות והיא תענה
*מי שרוצה להשתתף ועדיין לא נרשם יכול לעשות זאת ע"י כתיבת "גם אני רוצה להשתתף" כתגובה להודעה זו* והבאים בתור: OmErLoLa -
מאיה911 -
HADARYY1 -
לירז אוהבת אותך -
MahazotZemer -
A t z a -
ענבלוש1234 -
RTur -
סתיו ויטל -
יול17 -
lizperez -
אגמוש רודברג -
רותמיקה2 -
הציורים של יובל -
עדי עובדיה nuna19 itzik gershon mic22 moton לילך שפורקר כאילו מלאכית בטירוף עידן לאב יבז חנוש1234 i love liraz מתה על לירז Dark Chocolate micaly2 inbals93 לולי 180 מהממת 6 נופריי2

RTur

New member
שאלותיי:

1. ממצב? 2. מה השיר האהוב עלייך ביותר? (לא של לירז.. בכללי..) 3. סרט מומלץ 4. ספר אחרון שקראת 5. נהנית ממנו? (מהספר שבשאלה 4) 6. דיסק אחרון שקנית (לא צרבת/הורדת מהאינטרנט - קנית!)

:>

1. ממצב? הכל סבבה. 2. מה השיר האהוב עלייך ביותר? (לא של לירז.. בכללי..) נמ, כרגע, מטייל אוסטרלי, של עברי. 3. סרט מומלץ - אישה יפה, סתיו בניו יורק. 4. ספר אחרון שקראת - המקלדת, של תפוז. >< 5. נהנית ממנו? (מהספר שבשאלה 4) מחלק מספורים שם כן, מחלק לא. 6. דיסק אחרון שקנית (לא צרבת/הורדת מהאינטרנט - קנית!) איף, המ, לא זוכרת D:

מאיה911

New member
שאלותי../images/Emo140.gif

נתחיל ב חפירה ..ח מה נישמע?! בת כמה? באיזה תאריך היומולדת שלך? איזה צבע את הכי אוהבת? מה הצלצול שלך בפלאפון? מה הרקע שלך בפלאפון? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מה הכי משמח אותך? מה הכי מעציב אותך? מה הכי מצחיק אותך? מה הכי מרגיז אותך? חום או קור? קיץ או חורף? קפה או תה? שניצל או המבורגר? טיול- בצפון או בדרום? מה הטיול הכי כיפי שהיה לך? כלב או חתול? מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? מה הדבר שאת הכי שונאת לעשות? מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? את מנגנת על משהו? מה החלום הכי מוזר שהיה לך? באיזה פורומים\ קומונות את עוד רושמת? מתי ראית את לירז פעם ראשונה? פגשת את לירז מתישהו? אם כן מתי ואיפה- זהוו... שהיה לכולם יום טוב

הייהיי.

מה נישמע?! הכל בסיידר. בת כמה? 13. באיזה תאריך היומולדת שלך? 18.5 איזה צבע את הכי אוהבת? כחול. מה הצלצול שלך בפלאפון? Speed Of Sound - Coldplay מה הרקע שלך בפלאפון? רקע, רקע שכזה. O: מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? דודה שלי. מה הכי משמח אותך? אנשים משמחים. מה הכי מעציב אותך? דברים עצובים. מה הכי מצחיק אותך? אנשים מצחיקים. מה הכי מרגיז אותך? אנשים מעצבנים. חום או קור? קור. קיץ או חורף? חורף. קפה או תה? קפה. שניצל או המבורגר? שניצל. טיול- בצפון או בדרום? צפון. מה הטיול הכי כיפי שהיה לך? שאלה מכשילה. >< כלב או חתול? כלב. מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? המון. מה הדבר שאת הכי שונאת לעשות? הומן. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? המון. את מנגנת על משהו? המ,המ, על העצבים. מה החלום הכי מוזר שהיה לך? היו הרבה. באיזה פורומים\ קומונות את עוד רושמת? לא זוכרת. P: מתי ראית את לירז פעם ראשונה? לא ראיתי. פגשת את לירז מתישהו? אם כן מתי ואיפה- גם לך
.

יול 17

New member
שאלות - תהני כפרע ../images/Emo9.gif

היי מאמי .. :) מה קורה!? בת כמה? מאיפה בארץ ? קר בחוץ הא? מה עושה עכשיו ? איך המרגש ,ככה בכללי? את מי היית הכי רוצה לפגוש מהפורום? בד"כ את שואלת שאלות פה בפינה הזאת ? סגנון מוסיקה ..? שחקנית אהובה [חוץ מלירז]? זמר/ת אהוב/ה ? זהו, מקווה שנהנת כפרע :) !

תודה נשמאמי!^!%^#!$!%^$

מה קורה!? בסדר. בת כמה? 13. מאיפה בארץ ? שם. קר בחוץ הא? לא. מה עושה עכשיו ? כלום. איך המרגש ,ככה בכללי?
מרגש... מרגש נחמד. את מי היית הכי רוצה לפגוש מהפורום? ארתור, דנע, מיכל, ענבל. וכולם. בד"כ את שואלת שאלות פה בפינה הזאת ? לא הייתי בפורום הרבה, אז לא. P: סגנון מוסיקה ..? מה איתו? שחקנית אהובה [חוץ מלירז]? יש הרבה. זמר/ת אהוב/ה ? איגי וקסמן.

A t z a

New member
צלילעעעעעעעע../images/Emo80.gif

את יודעת שאני חולה לך על התחת
?!??! ככפפפפפפרעעעעליךךך סאונדיוזה!

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifשאלות!

מה קורה? גיל: כיתה: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: שיר אהוב: אמנים נוספים אהובים: פגשת פעם את לירז? יום טוב :)

תשובות!

מה קורה? הכל טוב. גיל: 13. כיתה: ח'. מקצוע אהוב: לא עולה לי לראש משהו. מקצוע שנוא: אנגלית, מת'. שיר אהוב: יש המון. אמנים נוספים אהובים: יש המון. פגשת פעם את לירז? לא. יום טוב :) גם לך
.

nuna19

New member
צלילי!!!

התגעגעתי!!!! שאלותיי: 1.מה שלומך? 2.מה הדבר שהכי רצית לקנות ובסוף התאכזבת? 3.איזו מוסיקה את הכי אוהבת לשמוע? 4.תכנונים לפורים (בפירוט בבקשה...) 5.הופעה שאת ממש רוצה ללכת אליה בזמן הקרוב? 6.זאת לא שאלה-סתם להודיע לך שאני מתה עלייך!

../images/Emo23.gif

1.מה שלומך? בסדר.. 2.מה הדבר שהכי רצית לקנות ובסוף התאכזבת? וואי, שאלה קשה, אין לי מושג. 3.איזו מוסיקה את הכי אוהבת לשמוע? הכל, לרוב. 4.תכנונים לפורים (בפירוט בבקשה...) אין. 5.הופעה שאת ממש רוצה ללכת אליה בזמן הקרוב? סינרגיה. 6.זאת לא שאלה-סתם להודיע לך שאני מתה עלייך! גם אני! כי התחייבתי SMS.

Dark chocolate

New member
צלילוזהההההההה טיפש@$#%#../images/Emo99.gif

שאלות
את יכולה לעשות לי ילד? ותאומים? ושלישייה? מה עם שישייה? אולי תקני לי גם אקטימל בדרך?
ותיכנסי לקומונה של המעיל
יאוווווווווווווווווווו צלילוזההההההההההה קטן וטיפש

למעלה