הכר את הפורום!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הכר את הפורום!

תודה לאגמוש רודברג שענתה לשאלותינו היום בפינתנו מתארחת רותמיקה2 *מי שרוצה להשתתף ועדיין לא נרשם יכול לעשות זאת ע"י כתיבת "גם אני רוצה להשתתף" כתגובה להודעה זו* והבאים בתור: OmErLoLa -
מאיה911 -
HADARYY1 -
לירז אוהבת אותך -
MahazotZemer -
A t z a -
ענבלוש1234 -
RTur -
סתיו ויטל -
יול17 -
lizperez -
אגמוש רודברג -
רותמיקה2 -
הציורים של יובל עדי עובדיה nuna19 itzik gershon mic22 moton לילך שפורקר כאילו מלאכית בטירוף עידן לאב יבז חנוש1234 i love liraz מתה על לירז Dark Chocolate micaly2 inbals93 לולי 180 מהממת 6 נופריי2

RTur

New member
שאלותיי

1. ממצב? 2. מה השיר האהוב עלייך ביותר? (לא של לירז.. בכללי..) 3. סרט מומלץ 4. ספר אחרון שקראת 5. נהנית ממנו? (מהספר שבשאלה 4) 6. דיסק אחרון שקנית (לא צרבת/הורדת מהאינטרנט - קנית!)

תשובות

1. הכל בסדר 2. לא יודעת אני אוהבת הרבה שירים, בדרך כלל באנגלית 3. הארי פוטר (הסרט החמישי עומד להגיע) 4. ניראה לי שהארי פוטר השישי, למרות שזה היה לפני יותר מחצי שנה (לא זוכרת מתי הוא יצא), אבל גם אם אני רוצה אין לי זמן לקרוא בגלל הלימודים 5. מאוווווווד אני אוהבת מאוד את הסידרה של הארי פוטר 6. הדיסק של הפסטיגל

מאיה911

New member
../images/Emo145.gifשאלותי..../images/Emo145.gif

נתחיל ב חפירה
..חח מה נישמע?! בת כמה? באיזה תאריך היומולדת שלך? איזה צבע את הכי אוהבת? מה הצלצול שלך בפלאפון? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מה הכי משמח אותך? מה הכי מעציב אותך? מה הכי מצחיק אותך? חום או קור? קיץ או חורף? קפה או תה? שניצל או המבורגר? טיול- בצפון או בדרום? מה הטיול הכי כיפי שהיה לך? כלב או חתול? מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? מה הדבר שאת הכי שונאת לעשות? מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? את מנגנת על משהו? מה החלום הכי מוזר שהיה לך? באיזה פורומים\ קומונות את עוד רושמת? מתי ראית את לירז פעם ראשונה? פגשת את לירז מתישהו? אם כן מתי ואיפה- זהוו... שהיה לכולם יום טוב

ץשובות

חח מה נישמע?! הכל בסדר בת כמה? עוד מעט בת 14 באיזה תאריך היומולדת שלך? 23 למרץ איזה צבע את הכי אוהבת? ניראה לי ששחור מה הצלצול שלך בפלאפון? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי מה הכי משמח אותך? שהיום עובר בשלום, בלי שום משהו רע מה הכי מעציב אותך? לא יודעת תלוי מה קורה באותו רגע מה הכי מצחיק אותך? המשפחה שלי, החברים שלי חום או קור? קור קיץ או חורף? חורף קפה או תה? תה שניצל או המבורגר? שניצל טיול- בצפון או בדרום? בצפון מה הטיול הכי כיפי שהיה לך? אההה....ניראה לי הטיול למצדה שהייתי עם כל השיכבה שלי- טיול מבית ספר כלב או חתול? כלב מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? לשמוע מוסיקה מה הדבר שאת הכי שונאת לעשות? אין דבר שאני שונאת לעשות מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? אני די פוחדת מחושך חח, ופעם כשהייתי בנוער אז היה טיול של איזה 3 ימים ואז בערך ב-1 בלילה ניכנסנו לתוך יער חשוך ממש חשוך, ולפני זה סיפרו לנו סיפור מפחיד על היער הזה, ואז כשניכנסנו ליער לא ראינו כלום וכל הזמן אנחנו שומעים צעקות... וגם כל מיני דברים על זה שחוטפים ילדים, טוב זה היה מפחיד את מנגנת על משהו? אהה....לא, אבל אם היו שואלים אותי על איזה כלי הייתי רוצה לנגן, הייתי אומרת שעל גיטרה מה החלום הכי מוזר שהיה לך? לא זוכרת, אני לא חולמת בזמן האחרון וגם אם אני חולמת אז אני לא זוכרת חחחחח באיזה פורומים\ קומונות את עוד רושמת? רק בפורום הזה מתי ראית את לירז פעם ראשונה? במשאית פגשת את לירז מתישהו? אם כן מתי ואיפה- אהה...לא ניפגשתי איתה אישית, הייתי בפסטיגל ובאירוע של האלופה, אבל לא דיברתי איתה או משהו כזה ויום טוב גם לך

../images/Emo143.gif

טעות בכתיב זה אמור להיות תשובות (מה שכתוב בכותרת) אהה....ובקשר לצילצול של הפלאפון יש לי את השיר פינוקיו

למעלה