הכר את הפורום!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הכר את הפורום!

תודה לlizperez שענתה על שאלותינו! והיום מתארחת בפינתנו אגמוש רודברג *מי שרוצה להשתתף ועדיין לא נרשם יכול לעשות זאת ע"י כתיבת "גם אני רוצה להשתתף" כתגובה להודעה זו* והבאים בתור: OmErLoLa -
מאיה911 -
HADARYY1 -
לירז אוהבת אותך -
MahazotZemer -
A t z a -
ענבלוש1234 -
RTur -
סתיו ויטל -
יול17 -
lizperez -
אגמוש רודברג -
רותמיקה2 הציורים של יובל עדי עובדיה nuna19 itzik gershon mic22 moton לילך שפורקר כאילו מלאכית בטירוף עידן לאב יבז חנוש1234 i love liraz מתה על לירז Dark Chocolate micaly2 inbals93 לולי 180 מהממת 6 נופריי2

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifשאלות!

בת כמה את? פגשת פעם את לירז? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מפורסמים נוספים אהובים: שיר אהוב: :)

בדיוק נכנסתי לפורום../images/Emo3.gif../images/Emo14.gif

בת כמה את? 13 פגשת פעם את לירז? לא לצערי
מקצוע אהוב: מתמטיקה (כן אני חולה על המקצוע הזה
) מקצוע שנוא: אנגלית
מפורסמים נוספים אהובים: אגם רודברג, שרית חדד, אמנדה ביינס ויש עוד כמה שאני מעריכה:) שיר אהוב: יש הרבה, קשה להחליט...

../images/Emo41.gif

שם: גיל: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שיר מועדף: סידרה אהובה: סרט אהוב: באיזה עוד פורומים את נמצאת? באיזה קומונות?

עונה../images/Emo14.gif

שם: לירז גיל: 13 שחקן אהוב: יש הרבה
, אבל ניק זנו
שחקנית אהובה: אגם רודברג ולירז כמובן
זמר אהוב: אין מישו מיוחד
זמרת אהובה: לירז כמובן וגם שרית חדד להקה אהובה: אין כזו
שיר מועדף: יש הרבה:) סידרה אהובה: אחיות או לא להיות
סרט אהוב: יש לה ביצים:) באיזה עוד פורומים את נמצאת? אחיות או לא להיות, אהבה מעבר לפינה ויש עוד כמה שאני לא כותבת בהם הרבה:) באיזה קומונות? ריהאנה, פטפוטים והכל (לפעמים
) ומוסקו אלקלעי

MahazotZemer

New member
שאלותיי ../images/Emo9.gif

מה קורה? יש לך מבחנים השבוע? היו לך בשבוע שעבר? אם כן באיזה? עם מי את הכי הרבה בקשר מהפורום? מה לפי דעתך חסר בפורום? יש לך הוט או יס? אם הוט,ראית השמינייה? איזה פרקים יפים? את קוראת את העונה החדשה לאלופה שאני כותב בפורום? אם כן,איך היא? אם לא,ראי הוזהרת

עונה:)../images/Emo14.gif

מה קורה? סבבה, מה איתך? יש לך מבחנים השבוע? לא
היו לך בשבוע שעבר? כן:) אם כן באיזה? לא זוכרת
עם מי את הכי הרבה בקשר מהפורום? עם עומר:) מה לפי דעתך חסר בפורום? כלום, פורום מושלם
יש לך הוט או יס? הוט אם הוט,ראית השמינייה? כןןן איזה פרקים יפים? כן נכון? את קוראת את העונה החדשה לאלופה שאני כותב בפורום? ברור
אם כן,איך היא? מדהימה
, כל הכבוד אם לא,ראי הוזהרת :)

מאיה911

New member
שאלותיי....

בת כמה? באיזה תאריך היומולדת שלך? איזה צבע את הכי אוהבת? מה הצלצול שלך בפלאפון? חום או קור? קיץ או חורף? קפה או תה? שניצל או המבורגר? טיול- בצפון או בדרום? מה הטיול הכי כיפי שהיה לך? כלב או חתול? מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? מה הדבר שאת הכי שונאת לעשות? מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? באיזה פורומים\ קומונות את עוד רושמת? מתי ראית את לירז פעם ראשונה? פגשת את לירז מתישהו? אם כן מתי ואיפה- זהוו... שהיה לכולם יום טוב

עונה../images/Emo14.gif

בת כמה? 13 באיזה תאריך היומולדת שלך? 3.9 איזה צבע את הכי אוהבת? אני אוהבת את כל הצבעים, אבל כחול או תכלת שולטים
מה הצלצול שלך בפלאפון? אין לי פלאפון עדיין:) חום או קור? קור
קיץ או חורף? חורף, ברור
קפה או תה? אפשר נס?
שניצל או המבורגר? שניצל
, אני שונאת המבורגר
טיול- בצפון או בדרום? לא משנה לי:) מה הטיול הכי כיפי שהיה לך? לצימרים עם המשפחה כלב או חתול? שניהם אני לא ממש סובלת... מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? לשמוע שירים ולשיר כמובן:) מה הדבר שאת הכי שונאת לעשות? ללמוד:) מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? אממממ לא זוכרת... באיזה פורומים\ קומונות את עוד רושמת? אוי זה הולך להיות ארוך... אבל רשמתי לאחד מאלו ששאלו אותי אז לא צריך עוד פעם
מתי ראית את לירז פעם ראשונה? עדיין לא יצא לי לפגוש אותה
פגשת את לירז מתישהו? אם כן מתי ואיפה- לא

RTur

New member
שאלותיי:

1. ממצב? 2. מה השיר האהוב עלייך ביותר? (לא של לירז.. בכללי..) 3. סרט מומלץ 4. ספר אחרון שקראת 5. נהנית ממנו? (מהספר שבשאלה 4) 6. דיסק אחרון שקנית (לא צרבת/הורדת מהאינטרנט - קנית!)

עונה../images/Emo14.gif

1. ממצב? סבבה :) 2. מה השיר האהוב עלייך ביותר? (לא של לירז.. בכללי..) אין שיר שאהוב עליי ביותר כי יש הרבה שירים שאני אוהבת:) 3. סרט מומלץ יש לה ביצים, סרט מצחיק ושווה בטירוף, תראו
4. ספר אחרון שקראת ספר ההפנוט המדהים של מולי מון
5. נהנית ממנו? (מהספר שבשאלה 4) כן, מאוד
6. דיסק אחרון שקנית (לא צרבת/הורדת מהאינטרנט - קנית!) הדיסק החדש (כאילו כבר לא כ"כ חדש) של שרית חדד

מהממת 6

New member
היי אני נוסעת לצפון עכשיו ושאלותי..

היי מה קורה? ממתי את בפורום? איזה שיר של לירז את הכי אוהבת? איזה שיר לא של לירז את אוהבת? באיזה כיתה את? בת כמה את? אממ.. \זהו ביי =]

עונה ותהני בצפון:)../images/Emo14.gif

היי, היי:) מה קורה? סבבה:) ממתי את בפורום? אמממ לא זוכרת אבל לא כ"כ הרבה זמן:) איזה שיר של לירז את הכי אוהבת? את כולם
, כל השירים שלה מדהימים
איזה שיר לא של לירז את אוהבת? כבר עניתי על זה אלף אלפי פעמים, אין שיר שאותו אני הכי אוהבת אני אוהבת הרבה שירים:) באיזה כיתה את? ח' בת כמה את? 13 אממ.. \זהו ביי =], ביי:)

למעלה