הכר את הפורום!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הכר את הפורום!

תודה לצליל שענתה לשאלותינו. והיום מתארחת בפינה - נועה! המתארחים הבאים: אור ארתור

RTur

New member
שאלותיי:

1. ממצב? 2. מה השיר האהוב עלייך ביותר? (לא של לירז.. בכללי..) 3. סרט מומלץ 4. ספר אחרון שקראת 5. נהנית ממנו? (מהספר שבשאלה 4) 6. דיסק אחרון שקנית (לא צרבת/הורדת מהאינטרנט - קנית!)

RTur

New member
מה את רוצה?

זה שאלות קבועות שאני שואל את כולם..

nuna19

New member
יאללה עונה!

1. ממצב?הכל טוב! 2. מה השיר האהוב עלייך ביותר? (לא של לירז..וגם לא של דודו חחחחחחחח... בכללי..)"יש אי שם" 3 3. סרט מומלץ-סטפ אפ!!! 4. ספר אחרון שקראת-קוראת. משוואה עם נעלם-אורי אדלמן 5. נהנית ממנו? (מהספר שבשאלה 4)מאוד! 6. דיסק אחרון שקנית (לא צרבת/הורדת מהאינטרנט - קנית!) "לוי".

Or f

New member
שאלות...

1.הדיסק האהוב עלייך ביותר??? (לא של דודו) 2.הדיסק של דודו האהוב ביותר (שאלה קשה).. 3.הופעה אחרונה שהיית? 4.שיר אחרון ששמעת ובכית? 5.פעם אחרונה שראית את דודו? 6.השר של דודו שאת הכי מתחברת אליו ( כי אוהבים את כולם..) 7.השיר שאת הכי פחות מתחברת אליו? 8.הדיסק של דודו שאת הכי פחות אוהבת? 9.הדיסק האחרון הטוב שקנית? 10.השיר האחרון טוב ששמעת? 11.מה את מאחלת לכולם לשנה החדשה..? 12.מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה..? 13.איך הייתה 2006..?

nuna19

New member
עונה:

1.הדיסק האהוב עלייך ביותר??? (לא של דודו)קובי ולוי-הדורבנים! 2.הדיסק של דודו האהוב ביותר (שאלה קשה).אכן שאלה קשה... אני חושבת ש "בדיוק בזמן" 3.הופעה אחרונה שהיית?לפני שנים חחחחחח... בגבעת שמואל 4.שיר אחרון ששמעת ובכית?"כל מה שרצית"-הדורבנים 5.פעם אחרונה שראית את דודו?מעולם עוד לא יצא לי... 6.השר של דודו שאת הכי מתחברת אליו ( כי אוהבים את כולם..)נסיכים וסוסים 7.השיר שאת הכי פחות מתחברת אליו?גברת מזרחי 8.הדיסק של דודו שאת הכי פחות אוהבת?מתוך בחירה 9.הדיסק האחרון הטוב שקנית?לוי 10.השיר האחרון טוב ששמעת?אני לא יודעת איך קוראים לו אבל השיר החדש של יהודית רביץ. 11.מה את מאחלת לכולם לשנה החדשה..?שכל מי שאני מכירה ואוהבת יהיה תמיד מאושר. 12.מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה..?לעבור את הפסיכו בשלום. 13.איך הייתה 2006..? מתישה...

../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

איפה הייתה הפעם הראשונה ששמעת את דודו? ומתי זה היה? תחנת רדיו שמושמעת אצלך הכי הרבה? קיץ או חורף? לילה או יום?

nuna19

New member
עונה:

איפה הייתה הפעם הראשונה ששמעת את דודו?בסרט:"בוצ'אצ'י." ומתי זה היה?בכיתה י"א. תחנת רדיו שמושמעת אצלך הכי הרבה?רשת ג' קיץ או חורף?קיץ לילה או יום?יום!

למעלה