הכר את הפורום!

RTur

New member
הכר את הפורום!

תודה לענבל שענתה לנו על שאלותינו! והפעם בפינתנו, אני גאה להציג את.... עצמי!
כן כן, הפעם אני נפלתי קורבן לפינה זו.. אתם מוזמנים לשאול אותי שאלות ולחפור לי בשכל.. אני כבר מודיע שהחל מהיום ועד שבת בבוקר אני ממש קצר בזמן (חמישי אני בכלל לא בבית) אז אני מבטיח לענות על כ-ל השאלות (אלא אם כן יהיו דבירם שלא ארצה חח) אבל זה יקח לי זמן.. מי שרוצה להשתתף בפינה ועדיין לא נרשם שיגיב וישרשר להודעה זו שגם הוא/היא רוצה להשתתף! והבאים בתור: OmErLoLa -
מאיה911 -
HADARYY1 -
לירז אוהבת אותך -
פסטיגלי - דולג זמנית A t z a -
ענבלוש1234 -
RTur -
סתיו ויטל יול17 lizperez אגמוש רודברג רותמיקה2 הציורים של יובל עדי עובדיה nuna19 itzik gershon mic22 moton לילך שפורקר כאילו מלאכית בטירוף עידן לאב יבז חנוש1234 i love liraz מתה על לירז Dark Chocolate micaly2 inbals93

nuna19

New member
אני!!!

1.בתור מנהל מבוקש ביותר...-כמה פורומים בתפוז אתה מנהל? 2.איזה שיר של לירז אתה הכי אוהב? 3.איזה שיר אתה נורא רוצה לשיר ועוד לא יצא לך? 4.סוגי מוסיקה שאתה אוהב?/שונא? 5.סיפור מצחיק שקרה לך. (לא בהכרח פדיחה...) חג שמח!

RTur

New member
עונה:

1.בתור מנהל מבוקש ביותר...-כמה פורומים בתפוז אתה מנהל? כרגע 3 פורומים + 2 קומונות 2.איזה שיר של לירז אתה הכי אוהב? בעיניים עצומות 3.איזה שיר אתה נורא רוצה לשיר ועוד לא יצא לך? וואו.. אממ.. אני חושב שהכי הכי אני רוצה לשיר שיר שיהיה שלי.. לא של מישהו אחר.. 4.סוגי מוסיקה שאתה אוהב?/שונא? אממ.. אני אוהב פופ, רוק, אתני, ג'אז, לטיני.. לא אוהב מזרחית וקלאסי 5.סיפור מצחיק שקרה לך. (לא בהכרח פדיחה...) - אממ.. פעם נסעתי באוטובוס והתיישבו מולי שתי בנות. הסתכלתי עליהן והן עליי ופתאום התחלנו להיקרע מצחוק מבלי סיבה וככה לאורך כל הנסיעה חחחחח
זה היה ממש מוזר

מאיה911

New member
שאלותיי...../images/Emo185.gif

בן כמה.? באיזה תאריך היומולדת שלך? איזה צבע את הכי אוהב? מה הצלצול שלך בפלאפון? חום או קור? קיץ או חורף? קפה או תה? שניצל או המבורגר? טיול- בצפון או בדרום? מה הטיול הכי כיפי שהיה לך? כלב או חתול? מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות? מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? באיזה פורומים\ קומונות אתה עוד רושם? מתי ראית את לירז פעם ראשונה? פגשת את לירז מתישהו? אם כן ספר מתי ואיפה- זהוו... שהיה לכולם יום טוב

RTur

New member
עונה:

בן כמה.? 18 באיזה תאריך היומולדת שלך? 19.11.88 איזה צבע את הכי אוהב? כחול וירוק מה הצלצול שלך בפלאפון? "אז הבנתי סוף סוף מה רצית רצית ועכשיו גם אני עצבנית"
חום או קור? חום! קיץ או חורף? קיץ! קפה או תה? תה שניצל או המבורגר? המבורגר טיול- בצפון או בדרום? דרום, יותר חם חח מה הטיול הכי כיפי שהיה לך? רודוס עם החברים.. היה פשוט מדהים! כלב או חתול? חתול מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות? לשיר ולנגן מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? לנקות ת'חדר
מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? לא ממש יודע מה הכי מפחיד אבל היום היה לי חלום ממש ממש מפחיד.. חלמתי שמישהו חוטף אותי או משהו כזה ומנסה להרוג אותי.. אני מנסה לבעוט בו אבל לא מצליח ואז אני מנסה לתקוף אותו עם היד והוא תופס לי אותה בחוזקה ובשניה הזאת התעוררתי בבהלה כשאני מחזיק את היד שלי עם היד השניה ולקח לי איזה דקה לקלוט שזה אני זה שתופס את עצמי ולא מישהו אחר
זה היה כל כך מפחיד באיזה פורומים\ קומונות אתה עוד רושם? דודו טסה, בטי, איגי וקסמן, הדורבנים, האלופה, טלנובלה בע"מ, מדי פעם במירי מסיקה, קומונות: קרן אבראשי, קריוקי ותחרויות מוסיקה, קריוקי ומידי מתי ראית את לירז פעם ראשונה? בהופעה שלה בניצנים פגשת את לירז מתישהו? אם כן ספר מתי ואיפה- כן. כמה פעמים: בהופעה בניצנים - היכרות ראשונה, צילומים של "המצעד" בערוץ 24, ההופעה בבאר שבע, האירוח בתפוז, 3 פעמים בברנשים וחתיכות

OmErLoLa

New member
השאלות../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

מה קורה? היו לך היום מבחנים? המילה שאת משתמשת בה הכי הרבה במשפט היא:.... את תהיה בפסטיגל? משעמם לך עכשיו? ו...............זהו..........ביוש

RTur

New member
עונה:

מה קורה? אחלה היו לך היום מבחנים? לא.. סיימתי בצפר אין יותר מבחנים כרגע המילה שאת משתמשת בה הכי הרבה במשפט היא:.... אממ.. "אוקיי"? חחח לא יודע את תהיה בפסטיגל? כן, ב-6.1 משעמם לך עכשיו? לא, כרגע חזרתי מההופעה של עידן רייכל ו...............זהו..........ביוש

A t z a

New member
עאעאעררתור../images/Emo80.gif

1.מה נשמע?(למרות שבשירשור הזה בטח שאלו כבר 100 פעם) 2.מתרגש לקראת הערב
????כדאי לך! 3.ישנת בלילה
???נכון שלא???
4.נכון שהדבר שמוזכר בעקיפין בסיסמא כלשהי שאתה מכיר זה עם מעצבן מאוד ?!
5.תהנה היוםםםםם

RTur

New member
עונה:

1.מה נשמע?(למרות שבשירשור הזה בטח שאלו כבר 100 פעם) - אחלה 2.מתרגש לקראת הערב????כדאי לך! - ברור.. הופעה ראשונה שלי של איגי! 3.ישנת בלילה???נכון שלא??? - האמת שכן ישנתי.. הייתי חייב אחרת אני מאבד את הקול חח 4.נכון שהדבר שמוזכר בעקיפין בסיסמא כלשהי שאתה מכיר זה עם מעצבן מאוד ?! -
חחחחחח כן! 5.תהנה היוםםםםם - איי ויל.. ת'נקס.. תהני גם את!

יול 17

New member
ואי כבר לא נשארו שאלות אבל סבבה

שם ומשפחה: עיר: גיל: איזה מקצוע למדת בתיכון: מה היה לך הכי קשה: מה הכי אהבת: איזה פורום מבין כל הפורומים שלך אתה הכי הכי אוהב/הכי הרבה נמצא בו: האם היית רוצה לעשות מפגש פורום ? : מילה שאתה משתמש בה הכי הרבה : כינוי שאתה לא אוהב שפונים אליך בו [למשל:חומד] ? זהו , מקווה שאהבת תשאלות? חסר לך שלא
מואה.

RTur

New member
עונה:

שם ומשפחה: ארתור כץ עיר: באר שבע גיל: 18 איזה מקצוע למדת בתיכון: יעני הגברה? מוסיקה ופיזיקה מה היה לך הכי קשה: פיזיקה בעעע מה הכי אהבת: מוסיקה מן הסתם איזה פורום מבין כל הפורומים שלך אתה הכי הכי אוהב/הכי הרבה נמצא בו: הפורומים שאני הכי אוהב זה אלה שאני מנהל מן הסתם - לירז, דודו טסה ובטי האם היית רוצה לעשות מפגש פורום ? : כן, עובדים על זה, זה יקח זמן מילה שאתה משתמש בה הכי הרבה : אממ "אוקיי"?
חחח מאיפה לי? כינוי שאתה לא אוהב שפונים אליך בו [למשל:חומד] ? לא זכור לי שמישהו קרא לי בכינוי שלא אהבתי..

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifשאלות..

מה קורה? איך החיים בלי בית ספר? מתי הפעם האחרונה שראית את לירז? סדרה אהובה: סרט אהוב: שיר אהוב: =]

RTur

New member
עונה:

מה קורה? אחלה איך החיים בלי בית ספר? מעולים מתי הפעם האחרונה שראית את לירז? בברנשים וחתיכות, הצגה לפני אחרונה סדרה אהובה: הממ.. חברים סרט אהוב: סוף העולם שמאלה שיר אהוב: No Doubt - Don't Speak

שאלות:

מה קורה? איך עובר החג בנתיים? אתה חוזר לצבא? אם כן מתי? מתי ראית את לירז בפעם הראשונה בטלוויזיה? הספר האחרון שקראת..? הסרט האחרון שראית..? זהו=]

RTur

New member
עונה:

מה קורה? אחלה איך עובר החג בנתיים? מעולה אתה חוזר לצבא? אם כן מתי? אני חוזר לצבא אבל עדיין לא יודע מתי מתי ראית את לירז בפעם הראשונה בטלוויזיה? בפסטיבל השירים של ישראל 2004 הספר האחרון שקראת..? "האשה השנייה" של יאיר לפיד ועכשיו אני באמצע "החוק הראשון" הסרט האחרון שראית..? היום ראיתי את "חיים בזרם"

למעלה