הכר את הפורום

Rose131

New member
הכר את הפורום

פעם אחרונה של הפינה שליD: הפעם אתם חוקרים את... Sakai Shana

milkshakit

New member
אוו פעם אחרונה../images/Emo3.gif

צריך לעשות מסיבת פרידה
ולשאלות: היי, מה שלומך? כמה זמן את מכירה את הלן? מה חשבת בפעם הראשונה שראית את וילה? השיר הראשון ששמעת של HIM? מה דעתך על הפורום עד עכשיו? מה שמך בישראל? (שכחתי
) ומאיפה? (כנ"ל
) תחביבים מיוחדים? את מתאפרת או שבכלל לא? נעליים אהובות עלייך? בגד אהוב (חולצה או מכנס?) צבע אהוב? דמות אהובה מסרט? הממ נראה לי זהו. תהני

Sakai Shana

New member
טיטי~^^

היי, מה שלומך? נושמת D: כמה זמן את מכירה את הלן? מאז תחילת אפריל 3: מה חשבת בפעם הראשונה שראית את וילה? "איזה כוסית!" השיר הראשון ששמעת של HIM? TFOH, אבל מה שגרם לי להמשיך לשמוע אותם ולהוריד והכל זה DOS. מה דעתך על הפורום עד עכשיו? אתם יצורים ממש חמודים! ^__^ מה שמך בישראל? (שכחת) ....שאנה.
ומאיפה? (כנ"ל) כפר בן נון. אהא, יש כזה מקום, הלן יכולה להעיד.x_x תחביבים מיוחדים? אנימה, מוסיקה, ספרים, כתיבה, ואני רוכבת על סוסים :) את מתאפרת או שבכלל לא?עפרון שחור <: נעליים אהובות עלייך? לי קופר שלקחתי להלן ביום שלישי.X3 מה, הן נורא חמודות! בגד אהוב (חולצה או מכנס?) מכנסיי גלישה ירוקות ופשוטות, אבל אני לובשת אותן כל פעם שהן יוצאות מהכביסה והן ממש נוחות. D: צבע אהוב? שילוב של שחור ותכלת, מכורה. דמות אהובה מסרט? אני בקושי רואה סרטים ס_ס" יומטוב!

HimXAndXHer

New member
אומו. זה היה בשישי. והיא התכוונה

לשם האמיתי שלך כפרע. שהוא, דרך אגב, נעמה. (...ואם את רק אומרת את שם המשפחה שלי... *מבט מאיים* )

milkshakit

New member
נעים מאוד, שאנה-נעמה. :)

ואכן התכוונתי לשם האמיתי שלך :O תכלס וילה כוסית
או לפחות היה
תודה רבה שאת אומרת שאני יצור
טוב אני לוקחת כמחמאה
ורכיבה על סוסים! וואו
רק תשמרי על עצמך
עיפרון שחור
אני מתה על זה, אבל זה כל הזמן נמרח לי ואני חוטפת עצבים. מה אפשר לעשות?!

HimXAndXHer

New member
אני יודעת! אני יודעת~

לקנות אחד איכותי במאה שקל כמו שאני עושה? D:~ (...מה? אימא משלמת על זה;;)

Sakai Shana

New member
שאנה, שאנה, שום נעמה. >:

הו, יצור זאת מילה חיובית אצלי
I will ^__^ [כבר הספקתי לפול כמה פעמים, אבל אפילו לא כאב לי.
] ללמוד לשים בזהירות P: ...משתפרים עם הזמן.XD

under the rose

New member
היי:)

מה נשמע? איך עבר עלייך הסופ"ש? באיזה כיתה את? זמרים/להקות שאת אוהבת חוץ מHIM? 5 דיסקים שאת הכי אוהבת? ספר אהוב? תוכניות/סדרות טלוויזיה אהובות? קיץ/חורף? וזהו.. שיהיה לך שבוע טוב

Sakai Shana

New member
היילו~

מה נשמע? נושמת ברוך השם. איך עבר עלייך הסופ"ש? נוראי, הלן הייתה פה.
סתם נו, היה איתה אחלה~ ^__^ באיזה כיתה את? זמרים/להקות שאת אוהבת חוץ מHIM? Miyavi Guns N' Roses The Corrs Disturbed The Beatles והרשימה עוד כל כך ארוכה... x_x 5 דיסקים שאת הכי אוהבת? אני לא הולכת ע"פ דיסקים. x_x ספר אהוב? ניל גיימן למיניהם. תוכניות/סדרות טלוויזיה אהובות? לא של טלוויזיה, אני אוטאקו.P: שבוע נהדר לך [: קיץ/חורף?

danduuu

New member
../images/Emo10.gif נראה לי כי נגמר את מי לשאול ../images/Emo6.gif

למעלה