הכר את הפורום

Rose131

New member
הכר את הפורום

אמ. אני חושבת שעשיתי את כל חברי הפורום הקבועים, או לפחות את רובם הגדול
אם יש מישהו שעוד לא עשיתי שישלח לי מסר או משהו בבקשה
אז אמ. השבוע תחקרו את... ^^ חואנצוו המושלםם! [שאין לי שמץ של מושג איך קוראים לה\לו
] תהנו

under the rose

New member
היי שיר../images/Emo9.gif

מה שלומך? איך העברת את החופש? צבע אהוב? מאכל אהוב? שתייה אהובה? סרט אהוב? ספר מומלץ? 5 זמרים/להקות שאת אוהבת חוץ מHIM? תחביבים...? את מנגנת? אם כן, על מה? קיץ/חורף? וזהו... שיהיה לך שבוע טוב

שלום שלום =)

מה שלומך? שלומי מצוין..מה איתך? איך העברת את החופש? היה סבבה..ולפחות נגמרו מפגשים משפחתיים לפחות עד החג הבא חח צבע אהוב? שחור,כחול ואדום מאכל אהוב? פיצה שתייה אהובה? קולה וקפה סרט אהוב? סרטים של ג'וני דפ..האחרון שראיתי שודדי הקאריביים.. ספר מומלץ? לא קוראת ספרים כבר.. 5 זמרים/להקות שאת אוהבת חוץ מHIM? שאלה קשה..בעיקר להקות רוק ומטאל.. וכמובן הלהקות מפינלנד תחביבים...?צילום..כתיבת שירים.. את מנגנת? אם כן, על מה? יש לי גיטרה במצב טוב אבל מחוסר זמן לא יוצא לנגן קיץ/חורף?חורף

DuLcE NeTa

New member
היי שיר,

יש לך שם ממש ממש יפה ^_^ אז, נכון שכלכך כיף שחורף? נכון הכי הכי הכי הכי כיף זה גשם? האם יש לך בלוג? בישרא או תפוז? או משו אחר? יש חבר? וואע נגמרו לי השאלות... יאללה ביי
נטע

תודה בקשר לשם..../images/Emo9.gif

נכון שכלכך כיף שחורף?ברור שכן חח נכון הכי הכי הכי הכי כיף זה גשם? נכון ואם יירד שלג אז יהיה עוד יותר שווה האם יש לך בלוג?לא בישרא או תפוז? או משו אחר?יש לי מין אתר בfotki אם זה נחשב.. יש חבר?היה.. בביי

milkshakit

New member
שיר ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

נכון שתתחילי להגיב יותר בפורום
? את אוהבת חורף? (
) למה? אה? הדבר הכי יקר שאי פעם קנית? נכון שהכינוי שלך זה מתשוקת הנצים? (
) נכון שמריו סימארו הוא אחד הגברים הכי שווים שיש? את רואה על החיים ועל המוות?
הדבר הכי טוב שקרה לך לאחרונה? את שמחה שוילה ויונה חזרו?
זייהו. תהני ושיהיה לך אחלה יום!

עונה שוב..=)

נכון שתתחילי להגיב יותר בפורום ? כן משתדלים
את אוהבת חורף? יאפ למה? כי חורף יותר כיף לשמוע מוזיקת מטאל וכאלה..פשוט זה מתאים יותר מבינה?חח חוץ מזה לא נראה לך ממש שווה להתעורר בבוקר(או בכל זמן ביום) לראות יורד גשם או שלג..אפשר להישאר בבית עם משו חם לשתות או לצאת לאנשהו..נשמע מטורף אה.. אה?נותן לי לפחות אווירה חול"ית משו..בעיקר אחרי הקיץ החמסיני הזה שכולו כמעט העברתי בלהגן על עצמי מעקיצות דבורים..יתושים ושאר מזיקים..עד היום אפשר להגיד שהצלחתי
הדבר הכי יקר שאי פעם קנית? סורק שאין לי מושג איפה זה נכון להרגע נכון שהכינוי שלך זה מתשוקת הנצים? אה?אוי פתחת היסטוריה עכשיו חח..אז קודם כל לא..זה כינוי ישן שנרשמתי איתו נראה לי עוד לפני 2-3 שנים או משו כזה הייתי רואה טלנובלות קבוע..היום כבר לא..(קורה..משתנים את יודעת חח)בקיצור בכינוי הזה היה מהשחקן חואן דארטס אם את מכירה או לא..בכל מקרה הפרק הזה של טלנובלות זה פרק סגור אצלי כבר..=) נכון שמריו סימארו הוא אחד הגברים הכי שווים שיש?הממ זכור לי אחד כזה אבל הייתי רואה בעיקר טלנובלות מארגנטינה..בכל מקרה המריו הזה אם זכור לי בערך הוא נראה בסדר אבל טלנובלות אצלי שייכות כבר לעבר חח את רואה על החיים ועל המוות? לא..הדבר היחיד שאני רואה..יותר נכון ערוצים שאני רואה זה ערוץ האקשן(13) ערוצי מוזיקה(vh1/mtv) וסטארוורלד לפעמים הדבר הכי טוב שקרה לך לאחרונה? לגלות בראיון עם עידן רייכל ב7 לילות של ידיעות אחרונות שהראסטות שלו אמיתיות(או לפחות ככה הוא אמר)..חח סתם סתם..מה שעולה לי הרגע זה שנגמרה תקופת החגים הראשונה השנה. את שמחה שוילה ויונה חזרו? לא אבל הזמן כבר יראה מה ייסגר עם שניהם מתישהו..כמו שנראה לי עכשיו כל זמן שהוא איתה הוא מפתח חיבה מוזרה לגידול שפמים מוזרים ומשונים שיהיה גם לך אחלה יום..

danduuu

New member
היי שיר../images/Emo24.gif[באמת יש לך שם יפה]

אז אממ מה קורה? איך החיים? מה התאריך לידה שלך
? נכון שאני מציקה לך?
בת כמה את? איזה כיתה? כמה זמן את אוהבת את HIM? שיר אהוב שלהם? דיסק אהוב? סרט אהוב עלייך: שחקן? שחקנית? זמר? זמרת? צבע אהוב?[שאלה חרושה
] נכון שמעכשיו את נשארת בפורום וחוץ מלהביא לנו תמונות מהממות של וילה וחברי הלהקה בכלל את גם תרשמי מלא מלא הודעות?

חחח תודה תודה שוב

אז אממ מה קורה? הכל בסדר תודה..איך אצלך? איך החיים? מה התאריך לידה שלך? 16.5.90 נכון שאני מציקה לך? אה זה שום דבר..מציקים לי יותר מחו"ל חח אבל זה כבר סיפור לפעם הבאה
בת כמה את? 16 וחצי איזה כיתה? לא לומדת(בחירה שלי)..מתחילה בקורס אחד בקרוב כמה זמן את אוהבת את HIM? שנה וקצת.. שיר אהוב שלהם?it's all tears ובעיקר שירים ישנים שלהם אבל גם היותר חדשים טובים דיסק אהוב? greatest love songs 666 סרט אהוב עלייך: ג'קאס הסרט שראיתי אתמול בלילה..מקוה שגם הסרט השני יגיע מתישהו שחקן? ג'וני דפ..
שחקנית? מישל פייפר..קייט ווינסלט זמר? אוזי זמרת? לא עולה לי שם עכשיו צבע אהוב?[שאלה חרושה] שמח מדי..יותר מדי נכון שמעכשיו את נשארת בפורום וחוץ מלהביא לנו תמונות מהממות של וילה וחברי הלהקה בכלל את גם תרשמי מלא מלא הודעות? יאפ נשתדל =)

danduuu

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

ואת הראשונה שאני שומעת שאוהבת את GLSV666 יענו הדיסק הכי אהוב דווקא אצלי הוא הכי פחות אהוב מכולם

האלבום הזה לפחות בעיני הוא הכי טוב

היה הראשון שקניתי עוד לפני שבכלל שמעתי שירים שלהם(נו טוב רק את woab) ולא רק שלא התחרטתי שקניתי גם מההתחלה זה היה כבר האהוב עלי..והשאר זה כבר היסטוריה..

linkintrance

New member
היי שיר=)

מה קורה? מה עושה.? איך היה החופש? מה עשית? והכי חשוב-נהנת בכלל? אממ ...מה את שומעת? וואו אין לי שאלות, רק קמתי.. סורי על החפירה, המשך יום נעים)))

קמת?ויום נעים גם לך(מה שנשאר מהיום)

מה קורה?כרגע שום דבר מה עושה?מדברת עם אנשים..שומעת מוזיקה ומתכוונת לראות סרט או משו עוד מעט..=) איך היה החופש? סביר מה עשית? הכנתי את עצמי לחורף שהגיע סוף סוף והכי חשוב-נהנת בכלל? יאפ..=) אממ ...מה את שומעת? כרגע שירים של Eternal Tears Of Sorrow

למעלה