Heaven Tonight
New member
חלק ב'..חח
1.מה היא המילה האהובה עליך?"וואלה" 2.מה היא המילה השנואה עליך?"נקבה"..חח..יאכס.. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?אמממ.. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?חחחחחחחחחחחחחחחח אמממ..
5.מה היא הקללה האהובה עליך?"ס'עמק" 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?של ים 7.איזה קול/רעש אתה שונא?של מכוניות צופרות..
8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?היי חנוש.. הגיע הזמן
9.גלידה – בכוס או בוופל?אממ..בכוס 10. שוקו או וניל?וניל 11. חוף או הרים?אממ..הרים..חח 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?יום 15. בזבזן או חסכן?חסכנית..חח 16. קור או חום?קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מפחידות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? 20. למי אתה מתגעגע?לאמא ואבא
21. את מי היית לוקח לאי בודד?אממממ.. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?לא היה עדיין..חח דברים אהובים עלייך: 1.צבע:כחול 2.בעל חיים:כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים)חחח..אחד? טוב..ממ.."פיתוי" של רם אורן 4.סרט:טיטאניק 5.שחקן:אין 6.שחקנית:אין 7.דיסק:אין אחד 8.שיר:close to the flame 9.מקום בילוי:אין 10. פורום אהוב:הפורום הזה! ..חחח 11. עונה:חורף 12. מקום להעביר בו חופשה:אירלנד 13. רכב: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון: 17. סדרה:האוס
מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?לפני כמה דק' 2.זכית לחיוך?גם 3.הענקת מחמאה?אמממ...נראה לי שהיום 4.קיבלת מחמאה?אמממממממממ.. 5.עשית משהו טפשי?חחח..אני כל יום עושה אחד 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? 8.צחקת?לפני כמה דק' 9.גרמת למישהו לצחוק?אממ..לפני כמה דק'..חח 10.התחרטת על משהו שאמרת?אף פעם 11.בכית?אממ..לא זוכרת 12.הסתפרת?לפני שבוע
האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?חחחחחחח לא 2.פחדת מהחושך?כן 3.עשית משהו מסוכן? מה?לא..חח 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?לא 5.בכית בסרט?כןן! 6.אמרת "אני אוהב אותך"?כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא 8.הופעת בעירום בציבור?חח לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אחותי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אמא 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:אמא 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"אממ.. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:חח...
ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?חח..לקום מחר בבוקר ליום חדש של בייביסיטר 2.צביקה הדר או צביקה פיק?הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת?מויאל 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?לא!..חח 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?אני אוהבת אותכם
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?חח..חלילה 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?לא קראתי אותו..חח 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : שאלון נחמד..חח 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי:[נא להדגיש את התשובה הנכונה~] א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד . הודגש באמצעות מדגישומטיק
1.מה היא המילה האהובה עליך?"וואלה" 2.מה היא המילה השנואה עליך?"נקבה"..חח..יאכס.. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?אמממ.. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?חחחחחחחחחחחחחחחח אמממ..