הכר את הפורום^^

Heaven Tonight

New member
חלק ב'..חח

1.מה היא המילה האהובה עליך?"וואלה" 2.מה היא המילה השנואה עליך?"נקבה"..חח..יאכס.. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?אמממ.. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?חחחחחחחחחחחחחחחח אמממ..
5.מה היא הקללה האהובה עליך?"ס'עמק" 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?של ים 7.איזה קול/רעש אתה שונא?של מכוניות צופרות..
8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?היי חנוש.. הגיע הזמן
9.גלידה – בכוס או בוופל?אממ..בכוס 10. שוקו או וניל?וניל 11. חוף או הרים?אממ..הרים..חח 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?יום 15. בזבזן או חסכן?חסכנית..חח 16. קור או חום?קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מפחידות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? 20. למי אתה מתגעגע?לאמא ואבא
21. את מי היית לוקח לאי בודד?אממממ.. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?לא היה עדיין..חח דברים אהובים עלייך: 1.צבע:כחול 2.בעל חיים:כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים)חחח..אחד? טוב..ממ.."פיתוי" של רם אורן 4.סרט:טיטאניק 5.שחקן:אין 6.שחקנית:אין 7.דיסק:אין אחד 8.שיר:close to the flame 9.מקום בילוי:אין 10. פורום אהוב:הפורום הזה! ..חחח 11. עונה:חורף 12. מקום להעביר בו חופשה:אירלנד 13. רכב: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון: 17. סדרה:האוס
מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?לפני כמה דק' 2.זכית לחיוך?גם 3.הענקת מחמאה?אמממ...נראה לי שהיום 4.קיבלת מחמאה?אמממממממממ.. 5.עשית משהו טפשי?חחח..אני כל יום עושה אחד 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? 8.צחקת?לפני כמה דק' 9.גרמת למישהו לצחוק?אממ..לפני כמה דק'..חח 10.התחרטת על משהו שאמרת?אף פעם 11.בכית?אממ..לא זוכרת 12.הסתפרת?לפני שבוע
האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?חחחחחחח לא 2.פחדת מהחושך?כן 3.עשית משהו מסוכן? מה?לא..חח 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?לא 5.בכית בסרט?כןן! 6.אמרת "אני אוהב אותך"?כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא 8.הופעת בעירום בציבור?חח לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אחותי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אמא 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:אמא 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"אממ.. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:חח...
ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?חח..לקום מחר בבוקר ליום חדש של בייביסיטר 2.צביקה הדר או צביקה פיק?הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת?מויאל 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?לא!..חח 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?אני אוהבת אותכם
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?חח..חלילה 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?לא קראתי אותו..חח 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : שאלון נחמד..חח 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי:[נא להדגיש את התשובה הנכונה~] א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד . הודגש באמצעות מדגישומטיק

Rose131

New member
הכר את הפורום^^

אז הנחקר\ת השבוע הוא\היא.. ... .... ... חן! [Heaven tonight] תהנו

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif חחח השקעת.../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

Yellow Alien

New member
חנעעעע../images/Emo99.gif מוחעחעחע

אזזזזזזז מה אני יכולה לשאול אותך שאני כבר לא יודעת עליך?חחחXD
טוב נו.. 1.מה קורה? 2.הכל טוב? 3.המזגן פועל החלונות סגורים?XD?4 5.מחר פגישת מחזור חלקית בעזריאלי?חח 6.חם לא? 7.הספקת לעשות בוק נוסף לענבר כבר? חחחנע:"תני לו עוגיה" אני:"חסר לי עוד שיקיא פה"XD כן בדיחה פרטית נו..בוקס| => :)

danduuu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifלא ידעתי שאחרי שלוש בא 5../images/Emo3.gif

Heaven Tonight

New member
ויקיעעעע../images/Emo24.gif

1.מה קורה?כל טוב..חח 2.הכל טוב?יאפ
3.המזגן פועל החלונות סגורים?XD?4 ..ממ..עכשיו לא..חח..
5.מחר פגישת מחזור חלקית בעזריאלי?חחב"ה!...חח 6.חם לא?יאפ! very HOT 7.הספקת לעשות בוק נוסף לענבר כבר?ב-רור!..חח..כל יום אני עושה לה בוק!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אמרתי לך..אז מה..שיקיא..חהחהחה

every me

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo11.gif נושא.

השאלה המאומצת שלי^^ מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך בכניסה לגנעדן?

Heaven Tonight

New member
היי../images/Emo24.gif

אמממממממממממממ.
..חחח..אינלי מושג.. אולי.. היי חן...הגיע הזמן..אחרי 90 שנה.. לא..רגע..90 שנה?חחח..אולי הגזמתי..חח

DuLcE NeTa

New member
אממממ

אז, היי :) מה קורה? מה נשמע? איך המרגש? אמממ בת כמה את? מה התאריך לידה שלך וזה? מה הדיסק שאת הכי אוהבת? האם יש לך בלוג בישראבלוג? האם יש לך בלוג בכללי? מה את הכיהכי אוהבת לעשות בשעות הפנאי? יש לך חבר? הוא גדול ממך/קטן ממך? גר באותה עיר שלך.? וזהו, נגמרו לי השאלות
נטע

Heaven Tonight

New member
הההיייי ../images/Emo24.gif

מה קורה?כל טוב =] מה נשמע?בסדר איך המרגש?המרגש?ממ...בסדר?!?!.חחח אמממ בת כמה את?אני בת 17..ב-9.9 18
..יאאיי
מה התאריך לידה שלך וזה?חחח..9.9..מה זה "וזה?"..חח מה הדיסק שאת הכי אוהבת?אממ..אין אחד כזה..אוהבת את כל הדיסקים שיש לי..
האם יש לך בלוג בישראבלוג?נופ.. האם יש לך בלוג בכללי?לא.. מה את הכיהכי אוהבת לעשות בשעות הפנאי?לשמוע מוזיקה יש לך חבר?לא.. הוא גדול ממך/קטן ממך? גר באותה עיר שלך.?

under the rose

New member
היי חן../images/Emo24.gif

והשאלות הקבועות שלי: מה שלומך? מה עשית היום? צבע אהוב? מאכל אהוב? סרט אהוב? ספר שאת ממליצה עליו? זמרים ולהקות שאת אוהבת? איזה סגנון מוזיקה את אוהבת? קיץ/חורף? גלידה
/ארטיק/קרטיב? ים/בריכה? 5
דיסקים שאת הכי אוהבת? את מנגנת על משהו? יש לך כלב
/חתול
/משהו אחר? שיהיה לך שבוע טוב ושקט (עד כמה שאפשר)

Heaven Tonight

New member
ההההיי ../images/Emo24.gif

מה שלומך?הכל טוב..תודה..חח מה עשית היום?ממ..בייביסיטר לבת-דודה שלי עד 5 ככה..ואח"כ הלכתי לסופר..חחחח..זהו..
צבע אהוב?גוונים של כחול מאכל אהוב?אממממ..חח..שניצל.. סרט אהוב?אין ספר שאת ממליצה עליו?אוו..יש הרבה..בקיצור אני אמליץ על ספרים של רם אורן.. זמרים ולהקות שאת אוהבת?HIM ,בלאקפילד, יש כל מיני..
איזה סגנון מוזיקה את אוהבת?רוק..מטאל..אבל רק דברים רגועים.. לא יותר מידי צרחות עד שהקול של הזמר צועק הצילו!..חח.. קיץ/חורף?חורררררררררף
גלידה/ארטיק/קרטיב?גלידה! ים/בריכה?ים 5 דיסקים שאת הכי אוהבת?אמממממממממממממממ..חח..לא עולה לי עכשיו
את מנגנת על משהו?יש לי גיטרה..משהו כמו 3 שנים..חח..אפילו יותר.. אבל אני לא יודעת לנגן עליה..חחח..יאכס יש לך כלב/חתול/משהו אחר?יש לי כלבה..פינצ'רית..קוראים לה טיפטיפ ואני מתהתהתהתה עליה

bitter end

New member
כן בטח. טיפטיפ...

יותר כמו טיפטיפ אומונאי שומונאי הבוזולה קטרלה השלישית

Heaven Tonight

New member
חחחחח

יאפ..זה השם שלה..ועדיין הלא מלא.. אפילו אני לא יודעת את השם המלא שלה.. אחח..הקתרלה שלי..איך אני מתגעגעת לבוזולה הזאת

bitter end

New member
חנוס../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוקע אז... מנשמע דלורית קטנה שלי? הכל סבבוס? מה עם ענבר? משגעת אותך? נחמד עכשיו שם עם סבתא, מע? את מודעת לעובדה שביום שלישי אני אהיה כבר בהונגריה? מה את רוצה ליומולדת? באמת נו יש לי 200 דולר ספר! את פשוט מתביישת לבקש נכון?
טוב נו, נקנה לך משו של הימ. את דואגת לאבא שלי? (
) מתגעגעת אליי?
אני מתגעגעת אלייך
טוב נו, תסגרי את הדבר הזה שטובי לא יתעצבן

Heaven Tonight

New member
עדנוססססססססססססססס

+
מנשמע דלורית קטנה שלי?הכל טוב..מיי ליטל פאמפקין חהחה הכל סבבוס?יאפוס מה עם ענבר? משגעת אותך?כפרעליה..חח..מלאכית..אומנם מעייפת אותי קצת..אבל היא בובל'ה
נחמד עכשיו שם עם סבתא, מע?חחחחחח..יאפ..אבל את חסרה
.. חסרים לי הריקודים שלנו מול אם.טי.וי
את מודעת לעובדה שביום שלישי אני אהיה כבר בהונגריה?יאפ
אני כבר מתגעגעת
מה את רוצה ליומולדת? באמת נו יש לי 200 דולר ספר!כרטיס ברכה! נוטינג מור! את פשוט מתביישת לבקש נכון?לע!..שקט!..הס! טוב נו, נקנה לך משו של הימ.חחחח..חסר לך! את דואגת לאבא שלי? ()
ברור שאני דואגת..
מתגעגעת אליי?ברוררררררררררר
לוב יו!

למעלה